Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Apr 1, 2013 | 09:23 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by RELIGION
Φετος Τασεα θυμισου να φερεις 2 πραγματα , γρυλο συνεργειου και φιλλερ , ολο και καπου θα χρειαστουν...
Ρε μη μου πειράζετε τον Τασούλη !!
Πάνο, πότε θα πάμε καμία βόλτα να δούμε τί κάνει το Ζ4...;
Να κι ένα ευχάριστο πάντως, γιατί μέχρι τώρα μόνο για downgrades ακούμε.. Καλοτάξιδο!
Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο μπες να γράψεις 1-2 πραγματάκια και να του κάνεις ένα "συγκριτικό" με το S..
Reply
Old Apr 1, 2013 | 11:25 PM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by uma_chikara
Originally Posted by RELIGION' timestamp='1364807068' post='22442326

Φετος Τασεα θυμισου να φερεις 2 πραγματα , γρυλο συνεργειου και φιλλερ , ολο και καπου θα χρειαστουν...
Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο μπες να γράψεις 1-2 πραγματάκια και να του κάνεις ένα "συγκριτικό" με το S..
Απο το στομα μου το πηρες Ηλια...Αντε να διαβασουμε και καμια αποψη απο κανενα αλλο,ανταξιο και ως επομενο βημα απο το S2000 που μπορει να κανει καποιος.....
Reply
Old Apr 2, 2013 | 05:22 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Locali, απο σημερα έχουμε και πινακίδες για να γυρίζουμε όλη την Αττική με τη Χονταρα (με το πλάι πάντα)!
Αντε γιατι μου έλειψε παρα πολυ το εργαλείο και γενικότερα η πισωκουνα!
Reply
Old Apr 2, 2013 | 08:22 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Aντε μπραβο!
Reply
Old Apr 4, 2013 | 02:17 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Originally Posted by RELIGION' timestamp='1364807068' post='22442326

Ρε μη μου πειράζετε τον Τασούλη !!
Πάνο, πότε θα πάμε καμία βόλτα να δούμε τί κάνει το Ζ4...;
Να κι ένα ευχάριστο πάντως, γιατί μέχρι τώρα μόνο για downgrades ακούμε.. Καλοτάξιδο!
Εγω παλι να πω ,οσον αναφορα τον τιτλο του τοπικ οτι τα καλυτερα αυτοκινητιστικα χρονια μου τα περασα εδω , σε αυτην την παρεα , γιατι παρεα μου ενιωθα ολα τα παιδια που ετυχε να γνωριστουμε σε καποια εκδρομη η σε καποια συναντηση. Γνωρισα πολυ αξιολογα ατομα , ατομα με τα οποια εχω ακομα επαφες , περασαμε ειλικρινα πολλες απιστευτες στιγμες με αποκορυφωση , κατα γενικη ομολογια , το euromeet το οποιο τελικα ηταν εμπειρια ζωης για πολλους απο εμας , εμπειρεια που δυσκολα μπορουμε να την ξαναζησουμε , αλλωστε ποτε η δευτερη φορα δεν θα ειναι οπως η πρωτη ( μακαρι να κανονιζαμε κατι αναλογο και ας περναγαμε λιγοτερο καλα ). Δυστυχως ομως ο χρονος , οι αλλαγες προτεραιοτητων στις ζωες μας , ο φορτος εργασιας, η αυξηση τις τιμης των καυσιμων και ασφαλως η οικονομικη κριση επηρεασαν και επηρεαζουν , βλεπουμε τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια πλεον και βαζουμε αλλες προτεραιοτητες. Οι περισσοτεροι απο την παλια παρεα εχουν πουλησει τα αυτοκινητα τους ,αλλοι τα εχουν ακινητοποιημενα λογω παγιων εξοδων και τελων κυκλοφοριας και οσοι τα εχουν ελαχιστα τα κυκλοφορουν και τα χαιρονται στο στοιχειο τους ( σε καμμια κοντινη ορεινη φιδισια διαδρομη η σε επισκεψεις σε πιστες , υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις ευτυχως). Αυτο συνεβηκε και στο δικο μου S που λογω φορτου εργασιας και υποχρεωσεων περναγε τον χρονο του ακινητοποιημενο στο γκαραζ μου , με πολυ λιγα χιλιομετρα στο οδομετρο του απο τοτε που το αγορασα. Τον περασμενο Ιουλιο πουληθηκε το 2 κατα σειρα s2000 ιδιοκτησιας μου , και μετα απο πολυ διαβασμα και ψαξιμο με την αλλαγη του νεου ετους αποκτησα το νεο μου οχημα. Οπως πολλοι απο εσας γνωριζεται , μετα το s το χαος , κυριολεκτικα και οι επιλογες πολυ συγκεκριμενες ( εως ενος ποσου βεβαια ). 6 μηνες εκανα υπομονη και παραλληλα αντλουσα οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορουσα για τον αντικαταστατη του s κατι το οποιο θα ειχε την ιδια η σχεδον ιδια φιλοσοφια . Οι επιλογες 2 κατ εμε cayman s χειροκινητη η Z4M. ( και για να ειμαι ειλικρινης σκεφτηκα και παλι s2000 αλλα ειπα καιρος να δοκιμασουμε και κατι διαφορετικο , μιας και με το s εχω περασει ολα τα σταδια βελτιωσης -εκτος turbo- και ασφαλως ειχα δαπανησει πολυ μεγαλα ποσα ). Τελικα κατεληξα στο bmw για πολλους και διαφορους λογους και για να μην πλατιαζω επελεξα το Ζ4μ κυριως λογω μειωμενου κοστους λειτουργικων σε σχεση με το cayman και τεκμηριο ασφαλως , και γιατι δυστυχως η ευτυχως λογω μονιμης κατοικιας μου στην επαρχια , αλλιως στο ματι του πολυ κοσμου ενα porsche και αλλιως ενα Ζ4 που πλεον τα βρισκεις με 7-8 χιλιαρικα , ασχετως αν το δικο μου ειναι το Μ , που πολλοι θα το δουν ,αλλα λιγοι θα καταλαβουν. Στο ψητο τωρα Ηλια , κινητηρας - πλαισιο θεικο , απιστευτη και αστειρευτη δυναμη και ροπη ως τα κοκκινα πολυ γρηγορο και με επιλογη απενεργοποιησης του dsc το αμαξι κανει παπαδες , πραγματικο παιχνιδι στα χερια του μυημενου. Αρνητικα μπορω να πω η διαδρομη του σασμαν ( παντα σε σχεση με το s2000 ) και το αυξημενο βαρος 1485 κιλα. Σε ταξιδι πολυ ανετο ακομα σε σε ταχυτητες 230-240. Περισσοτερα στην πορεια , μονο 1000 κμ εχω καταφερει να κανω ......Σαν μια πρωτη αποψη να πω οτι διακρινω πολλα κοινα με το s αλλα και πολλες διαφορες , κατα την ταπεινη μου αποψη overall σαφως ανωτερο απο το s. Αυτα τα ολιγα και απο εμενα και συγχωρεστε με για το μακροσκελες κειμενο. Τα υπολοιπα εν καιρω.
Reply
Old Apr 4, 2013 | 02:33 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ωραιος ο Πανουλης
Reply
Old Apr 4, 2013 | 03:09 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Σαφώς ανώτερο;;
Reply
Old Apr 4, 2013 | 02:46 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Άσε μας ρε Χαϊσμίν, που σου φαίνεται και περίεργο...
Πρέπει να αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν και καλύτερα αυτοκίνητα από το S...
Και ο Πάνος τα έγραψε πολύ καλά..απ'ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ στον τύπο, τα μόνα "προβλήματά" του είναι το βάρος του και η κατανομή του που ορισμένες φορές το κάνουν κάπως "απρόβλεπτο".. κατά τ'αλλα άπειρα ανταλλακτικά και τεχνογνωσία περί straight six..
Πολύ καλή επιλογή!
Μπράβο ρε Πάνο.. τώρα χρωστάς μόνο να μας πας βόλτα ..

Μία μικρή λεπτομέρεια.. Coupe ή Cabrio ; (όχι ότι με χαλάει κάποιο από τα 2, αλλά όσο να'ναι, το coupe είναι άλλη φάση.. )
Reply
Old Apr 5, 2013 | 12:35 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Άσε μας ρε Χαϊσμίν, που σου φαίνεται και περίεργο...
Πρέπει να αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν και καλύτερα αυτοκίνητα από το S...
Και ο Πάνος τα έγραψε πολύ καλά..απ'ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ στον τύπο, τα μόνα "προβλήματά" του είναι το βάρος του και η κατανομή του που ορισμένες φορές το κάνουν κάπως "απρόβλεπτο".. κατά τ'αλλα άπειρα ανταλλακτικά και τεχνογνωσία περί straight six..
Πολύ καλή επιλογή!
Μπράβο ρε Πάνο.. τώρα χρωστάς μόνο να μας πας βόλτα ..

Μία μικρή λεπτομέρεια.. Coupe ή Cabrio ; (όχι ότι με χαλάει κάποιο από τα 2, αλλά όσο να'ναι, το coupe είναι άλλη φάση.. )
Reply
Old Apr 5, 2013 | 12:44 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Είχα ένα μικρό άγχος για το πότε πρέπει να ανανεώσω την συνδρομή μου και είπα να μπω για δευτερόλεπτα να τσεκάρω...Ωστόσο κάπου εκεί στο πλάϊ,κάτι γυάλιζε.....όπως γυαλίζει κι εμένα το μάτι μου το τελευταίο διάστημα,αλλά κρατιέμαι....Βλέπω λοιπόν "διάσωση του forum" Τελικά τα δευτερόλεπτα,έγιναν πολλά λεπτά για να διαβάσω καθηλωμένος ότι έγραφε ο καθένας.Δίαβαζα και προσπαθούσα να φέρω στη μνήμη μου τη φάτσα του καθενός,το αμάξι του, στιγμές από παλιές συναντήσεις.....Και λέω προσπαθούσα,διότι είναι πολλοί οι μήνες που έχω να εμφανιστώ σε κάποια συνάντηση και να δω παλιά και νέα πρόσωπα...Μπήκα στο κλαμπ στην καλύτερη πιστεύω στιγμή του,εκεί που είχε πιάσει κορυφή.Το έζησα για λίγο διάστημα εκεί,όσο κρατήθηκε,αλλά δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο....Μπορεί να έχω βάλει ένα πετραδάκι και εγώ,αφού ούτε σε συναντήσεις δίνω πλέον το παρόν,ούτε εδώ μέσα γράφω,αλλά τι λέω...αφού δεν προλαβαίνω καν να οδηγήσω τη "Χιονάτη"....Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση και οι συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια,είναι νομίζω ο κύριος λόγος που μπήκαμε στη δύση του κλαμπ. ολλά παλιά μέλη αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους,άρα αυτόματα έπεσαν οι παρουσίες τόσο σε συναντήσεις,όσο κι εδώ μέσα.Η έλλειψη χρήματος έριξε τις βελτιώσεις,τις αγοραπωλησίες ,τις δοκιμές κτλ...Νέα θέματα δεν δημιουργήθηκαν,πολλά τεχνικά κτλ έχουν αναλυθεί πολλές ,πολλές φορές και όπως κάποιος ανάφερε,αν βρεθεί ένας νεότερος να ασχοληθεί και να συζητήσει κάτι,υπάρχουν και κάποιοι "ευγενικοί" που ή θα του πουν να διαβάσει παλιά ποστ ή θα πέσει καμιά ειρωνία ή "εξυπνάδα",ή μια γενική αδιαφορία. Το έχω βιώσει- εισπράξει κι εγώ σε κάποια θέματα που έχω ανακινήσει κατά καιρούς ,που υποτίθεται δεν είμαι νέος και είμαι εδώ από το 2009. Οπότε κι αυτό ακόμα,θέλοντας και μη,σε κάνει να μην ξαναγράψεις.... ροστριβές όπως παλιά,κόντρες,πλάκες κτλ ..δεν υπάρχουν...γιατί δεν υπάρχει η παλιά παρέα,η χημεία...και όλη η φάση άρχισε σιγά σιγά να εξαφανίζεται,άρα και το ενδιαφέρον των περισσοτέρων. Κάποιοι κράτησαν και βρίσκονται κανονικότατα ακόμα(και μπράβο τους),αλλά αυτό είναι λίγο....λίγο για την έννοια του κλαμπ.. ολλοί από 'μας (όπως κι εγώ)λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και επιπλέον αναγκών,βρήκαν δικαιολογία ουσιαστική και μη,για να εξαφανίζοντε λίγο-λίγο...Αυτά και άλλα λοιπόν -για να μην σας κουράζω με τα αυτονόητα -έφεραν την κατάσταση εδώ... ροσωπικά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία και στην καθημερινή ζωή μας,ούτε χρόνο έχω ελεύθερο,αλλά το σημαντικότερο..ούτε διάθεση....Διάθεση δεν υπάρχει!! Ζηλεύω (με την καλή έννοια)όλους εσάς που καταφέρνετε και βρίσκεστε γενικότερα,για φαγητό,για ποτό,σε μια συνάντηση,σε καμιά πίστα...το κυνηγάτε ρε αδερφέ...Είμαι σίγουρος βέβαια,πως αν το κλαμπ είχε μείνει σχεδόν όπως το γνώρισα στις ένδοξες εποχές του,κάπου θα έβρισκα και εγώ,αλλά και οι υπόλοιποι που κάνουν νερά, μια δικαιολογία για να δίνουμε παρόν και εδώ και από κοντά....Και ξαναλέω, πως εγώ είμαι ο πρώτος που εξαφανίστηκα...
Σχετικά τώρα με απόψεις θετικές ή αρνητικές για άλλους Χονταίους και Honda club,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με το αν ο άλλος έχει σιβίκ,ακόρντ,τζαζ ή ότι άλλο.Λατρεύω τη Honda όπως και κάθε κατασκευή της και μάλιστα θαυμάζω και κάνω ένα νεύμα "ωραίος" ,μπράβο σε όποιον πετύχω στον δρόμο με ένα περιποιημένο Χόντα,είτε είναι integra,είτε civic,είτε crx κτλ...Κάποιοι κάτοχοι S,έχουν λίγο τη μύτη ψηλά,αλλά αυτό δεν έχει τελικά να κάνει με το τι έχεις,αλλά με το τι είσαι...όπως και κάποιοι μπορεί να δείχνουν ζήλια όταν σε δουν με το S.Εμένα προσωπικά με Χονταίο δεν μου έχει τύχει,πάντα υπάρχει καλή διάθεση...μπορεί να φταίω κι εγώ γι αυτό...Συνήθως με άλλης μάρκας αμάξια χειρότερα ή ακριβότερα έρχονται και προκαλούν,αλλά αυτούς όλους τους γράφω στα αρχίδια μου !! όπως και τα μπουρδέλα τους...Είμαι γραμμένος και στο Χόντα κλαμπ,μου έρχονται emails και προσκλήσεις για συναντήσεις κτλ,αλλά ποτέ,μα ποτέ δεν έχω μπει στην διαδικασία να πάω...Σίγουρα θα έχει καλά παιδιά,σίγουρα θα έχει και μαλάκες κάγκουρες.Εγώ εδώ ήρθα,εσάς γνώρισα,παλιούς,νυν και φευγάτους και εδώ παραμένω,ανενεργός μεν,αλλά πιστός. ρόβλημα να πάω εκδρομή με άλλους Χονταίους δεν έχω,αλλά θα είμαστε στην ουσία άγνωστοι...συστάσεις και αν κολήσουμε...εδώ πλέον ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας και αν κολλάμε και με ποιούς....Το μόνο ωραίο θα είναι ένα κονβόϊ από Honda και μόνο αυτοκίνητα....
Δεν θέλω να κουράσω άλλο....σκέφτομαι και νοσταλγώ τις παλιές καλές μέρες...Χαιρετώ όλους,παλιούς,νέους,αποχωρ σαντες που τυχαίνει να διαβάζουν...Μπράβο ρε ψηλέ(Ηλία για 'σένα το λέω..)που έστω κι έτσι κατόρθωσες να μας κάνεις να γράψουμε 2 πράγματα εδώ μέσα και να ζεσταθεί για λίγο το "πράγμα"...Μακάρι το κλίμα να αντιστραφεί,αλλά με ευχές δεν γίνεται τίποτα,πρέπει να κουνίσουμε λίγο τον κώλο μας... (και για μένα μιλάω..)
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:51 AM.