Διάσωση forum..
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1364222078' post='22426615
Ηλία αυτό που είπες για τους κατόχους jazz να το πάρεις πίσω
Λοιπόν η δική μου άποψη περί του θέματος είναι ότι λίγο η οικονομική κρίση και λίγο ότι πολλά θέματα έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές είναι αυτό που φταίει για τη φυσιολογική φθορά του φόρουμ. Πείτε μου πόσοι από εσάς έχετε απαντήσει σε κάποια ερώτηση ενός νέου μέλους σε μια απορία που την έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αν μπει κάποιος στον κόπο να απαντήσει θα του πει να κάνει search. Τα μέλη έρχονται και παρέρχονται. Δεν βλέπω όμως την όρεξη να υποδεχτεί κάποιος νέα μέλη στο φόρουμ άσχετα αν περνάνε σαν κομήτες ή γίνονται κομήτες λόγω του τρόπου αντιμετώπισης. Η διάσωση του φόρουμ δεν στηρίζεται μόνο σε αστεία ποστ και συνατήσεις αλλά και σε καθημερινές απορίες πάνω στο αυτοκίνητο πράγμα που κυρίως τα νέα μέλη έχουν. Μη βρίσκοντας λοιπόν και το σωστό ερέθισμα να ρωτήσουν το φόρουμ καταλήγει να κινείται με τα παλαιότερα μέλη που φυσιολογικά και για διάφορους λόγους συνεχώς θα λιγοστεύουν.
Τώρα για τους άλλους κατόχους Honda δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Σε κάθε φόρουμ αυτοκινήτου θα υπάρχουν οι μαμάκες και οι σωστοί. Δεν θεωρώ ανώτερους τονς κατόχους S2000 ιδιαίτερα τώρα που η αξία του έχει πέσει τόσο χαμηλά και μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε. Κάποτε είναι γεγονός ότι λόγω της αξίας του ήταν κατά πληοψηφία απόκτημα ατόμων που για να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό ήταν κάποιας ηλικίας, μόρφωσης κλπ με πολλα κοινά σημεία χωρίς να υποβιβάζω τους νεότερους για να μην παρεξηγηθώ καθώς υπήρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα (γνωρίζουν αυτοί) Τώρα υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στο αγοραστικό κόινό του S2000. Οπότε ας προσγειωθούμε Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί χονταίοι που να βλέπουν σαν ξερολούκουμο το s2000 αφού μπορεί να το αποκτήσει πλέον μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού. Να το θαυμάζουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά επειδή δεν καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες τους με αυτό το αυτοκίνητο και να έχουν επιλέξει άλλο μοντέλο Honda υπάρχουν αρκετοί. όχι όμως ότι δεν μπορούν να το αποκτήσουν και να το βλέπουν σαν ξερολούκουμο
Λοιπόν η δική μου άποψη περί του θέματος είναι ότι λίγο η οικονομική κρίση και λίγο ότι πολλά θέματα έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές είναι αυτό που φταίει για τη φυσιολογική φθορά του φόρουμ. Πείτε μου πόσοι από εσάς έχετε απαντήσει σε κάποια ερώτηση ενός νέου μέλους σε μια απορία που την έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αν μπει κάποιος στον κόπο να απαντήσει θα του πει να κάνει search. Τα μέλη έρχονται και παρέρχονται. Δεν βλέπω όμως την όρεξη να υποδεχτεί κάποιος νέα μέλη στο φόρουμ άσχετα αν περνάνε σαν κομήτες ή γίνονται κομήτες λόγω του τρόπου αντιμετώπισης. Η διάσωση του φόρουμ δεν στηρίζεται μόνο σε αστεία ποστ και συνατήσεις αλλά και σε καθημερινές απορίες πάνω στο αυτοκίνητο πράγμα που κυρίως τα νέα μέλη έχουν. Μη βρίσκοντας λοιπόν και το σωστό ερέθισμα να ρωτήσουν το φόρουμ καταλήγει να κινείται με τα παλαιότερα μέλη που φυσιολογικά και για διάφορους λόγους συνεχώς θα λιγοστεύουν.
Τώρα για τους άλλους κατόχους Honda δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Σε κάθε φόρουμ αυτοκινήτου θα υπάρχουν οι μαμάκες και οι σωστοί. Δεν θεωρώ ανώτερους τονς κατόχους S2000 ιδιαίτερα τώρα που η αξία του έχει πέσει τόσο χαμηλά και μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε. Κάποτε είναι γεγονός ότι λόγω της αξίας του ήταν κατά πληοψηφία απόκτημα ατόμων που για να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό ήταν κάποιας ηλικίας, μόρφωσης κλπ με πολλα κοινά σημεία χωρίς να υποβιβάζω τους νεότερους για να μην παρεξηγηθώ καθώς υπήρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα (γνωρίζουν αυτοί) Τώρα υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στο αγοραστικό κόινό του S2000. Οπότε ας προσγειωθούμε Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί χονταίοι που να βλέπουν σαν ξερολούκουμο το s2000 αφού μπορεί να το αποκτήσει πλέον μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού. Να το θαυμάζουν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά επειδή δεν καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες τους με αυτό το αυτοκίνητο και να έχουν επιλέξει άλλο μοντέλο Honda υπάρχουν αρκετοί. όχι όμως ότι δεν μπορούν να το αποκτήσουν και να το βλέπουν σαν ξερολούκουμο
Οσο για την μπιχτη του member εδω και τοσα χρονια blondies2k για το "να παρεις τις πινακιδες σου και να πας στη συναντηση των χονταιων",εχω να πω οτι κραταω επιπεδο και πιστεψτε με θελω περισσοτερο απτον καθενα να ειχα τις πινακιδουλες μου απτον Δεκεμβρη,αλλα τι να κανουμε?Προειχαν αλλα σοβαροτερα θεματα..Φιλικα παντα..
Ακη μου καταρχάς, και αφού μιλάς για επίπεδο, εσυ ξεκίνησες τις μπηχτές προς εμένα επειδή υποστήριξα την άποψη μου (και κάποιων άλλων μαζί) ότι δεν θα μας ενδιέφερε να πάμε σε μια πανελλαδική εκδρομή χονταίων. Πάνω σ αυτό λοιπόν σου απάντησα να πάρεις τις πινακίδες σου και να πας. Δεν σχολίασα το γιατί έχεις καταθέσει πινακίδες γιατί προφανώς έχεις τους λόγους σου, όπως και τόσοι άλλοι, και δεν είναι δική μου δουλειά. Αυριο μεθαύριο μπορεί να κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά το ύφος σου ήταν τέτοιο σαν να μας κατέκρινες επειδή δεν θέλουμε να πάμε. Απο κει και πέρα ξαναλέω (και αυτό πάει και στον φαν) ότι όταν μίλαγα για τη διαφορά του s με τα υπόλοιπα χοντα σαφώς δεν αναφερόμουν στην χρηματική τους αξία αλλά καθαρά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Κόμπλεξ με τις αξίες δεν έχω..έρωτα με το αμάξι μου (το πρώην έστω...) έχω. Τώρα αν εσύ επιμένεις να συνεχίζεις τις μπηχτές (κρατώντας πάντα το επίπεδο όπως λες) υπαινισόμενος ότι είμαι αμόρφωτη/εξωγήινη και απογειωμένη μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις, κανένα πρόβλημα... ο νΟΩν όντως νοείτΩ...........
Ρε Ισμηνη ξερεις οτι δεν ειμαι ατομο που θα κατσει να προκαλεσει χωρις λογο..Απλα αυτο το οτι ειμαστε κολλημενοι με το s(και εγω μαζι)και μερικες φορες σνομπαρουμε αλλα αμαξια πιστευω εχει βγει προς τα εξω κ εχει παρερμηνευτει με αποτελεσμα να εχει σχηματιστει μια λαθος εικονα του φορουμ προς τα εξω..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...
Οπως κ να εχει δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου κ το ξερεις...
Γιαννη(nippon)ενα 15λεπτο το εφαγες ανετα για να γραψεις..
Ασχετο αλλα το s σου που το ειδα την προηγουμενη βδομαδα απλα τα σπαει..
Πιστευω το τσιγκλησμα του Ηλια θα κανει καλο στο φορουμ..
Και να κανω κ μια προταση:Το τοπικ με τα ανοιγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ πρεπει να ανοιξει οπως ειναι ανοιχτο κ σε αλλα φορουμ..Πιστευω πως περαν της τεραστιας βιβλιοθηκης σε tech θεματα που μπορει να βρει καποιος στο s2ki γενικα,δεν εχει λογο να μπαινει κ να παρακολουθει το φορουμ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ παντα...
Οπως κ να εχει δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου κ το ξερεις...

Γιαννη(nippon)ενα 15λεπτο το εφαγες ανετα για να γραψεις..
Ασχετο αλλα το s σου που το ειδα την προηγουμενη βδομαδα απλα τα σπαει..Πιστευω το τσιγκλησμα του Ηλια θα κανει καλο στο φορουμ..
Και να κανω κ μια προταση:Το τοπικ με τα ανοιγματα ΓΙΑ ΜΕΝΑ πρεπει να ανοιξει οπως ειναι ανοιχτο κ σε αλλα φορουμ..Πιστευω πως περαν της τεραστιας βιβλιοθηκης σε tech θεματα που μπορει να βρει καποιος στο s2ki γενικα,δεν εχει λογο να μπαινει κ να παρακολουθει το φορουμ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ παντα...
energetic - δεν τον βλέπουμε πια ούτε προσωπικά, άσχετα από το φόρουμ
ManosS2k - Sold
DimitrisN - Σπουδάζει εξωτερικό
maniatis - Πινακίδες
vtecas - εδώ είναι
Sportster - Sold
t.i.n.t. - Sold
gre165-makis - Sold και είναι εδώ κιόλας
ThanasiS2K - Sold
Dimitrisss - Sold (και πάλι καλά που μπαίνει και γράφει που και πού..+ τις βασιλόπιτες)
MANOS - Sold
Kita - Sold
Vagelis - κι αυτός εδώ είναι
Zigolo
ntz - Sold
leftis - Sold
PanosS
Taseas
Religion - Sold (?)
lalakis2000
Tkal_s2k - Δουλειά όλη μέρα
package
Rednikos
Notoriouss2k - Sold (αν δεν κάνω λάθος)
S2kjohnyK - πινακίδες (αν δεν κάνω λάθος)
nippon
ManosS2k - Sold
maniatis - Πινακίδες
vtecas - εδώ είναι
Sportster - Sold
t.i.n.t. - Sold
ThanasiS2K - Sold
Dimitrisss - Sold (και πάλι καλά που μπαίνει και γράφει που και πού..+ τις βασιλόπιτες)
MANOS - Sold
Kita - Sold
Zigolo
ntz - Sold
leftis - Sold
PanosS
Taseas
Religion - Sold (?)
lalakis2000
package
Rednikos
nippon
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1364236270' post='22427194
energetic - δεν τον βλέπουμε πια ούτε προσωπικά, άσχετα από το φόρουμ
ManosS2k - Sold
maniatis - Πινακίδες
vtecas - εδώ είναι
Sportster - Sold
t.i.n.t. - Sold
ThanasiS2K - Sold
MANOS - Sold
Kita - Sold
Zigolo
ntz - Sold
leftis - Sold
PanosS
Taseas
Religion - Sold (?)
lalakis2000
package
Rednikos
nippon
ManosS2k - Sold
maniatis - Πινακίδες
vtecas - εδώ είναι
Sportster - Sold
t.i.n.t. - Sold
ThanasiS2K - Sold
MANOS - Sold
Kita - Sold
Zigolo
ntz - Sold
leftis - Sold
PanosS
Taseas
Religion - Sold (?)
lalakis2000
package
Rednikos
nippon