Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Mar 29, 2013 | 07:18 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by uma_chikara
...είτε μαζεύοντας τον άλλο ντίρλα και προσπαθώντας να συζητήσεις λογικά μαζί του

Ντίρλα..όπως πάντα υπερβάλεις...
Reply
Old Mar 29, 2013 | 09:59 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

... Ισμήνη, ποιον εννοεί ο ψηλός ?
Reply
Old Mar 29, 2013 | 10:42 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Reply
Old Mar 29, 2013 | 11:56 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Ειπώθηκε ήδη! Ανοίχτε το τόπικ με τα πατήματα να δείς πώς θα ανέβει το φορουμ!
Συμφωνω!!!
Reply
Old Mar 29, 2013 | 11:58 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Παρ'ολα αυτα, κατι κινηθηκε αυτες τις μερες!
BTW, η λιστα που ποσταρα πιο πανω ειναι ενδεικτικη... Υπαρχουν τοοοσα ακομα ατομα...
Γιαννακος πχ!
Reply
Old Mar 30, 2013 | 12:30 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Nippon αρων και εγω.Κατ'αρχιν συγχαρητηρια για την προσπαθεια διασωσης.Ωραια κινηση και οπωσδηποτε μια αναλαμπη στις μερες αυτες.Δυστυχως οι εποχες αυτες μας εχουν κανει να εχουμε παραμελησει τα χομπι μας,τον ελευθερο χρονο μας και γενικα να κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν.Δυστυχως και εγω σε αυτη τη κατασταση ειμαι και το μονο που σκεφτομαι σχεδον καθε μερα ειναι το πως θα παει η δουλεια και τι να κανω για να μειωσω εξοδα ωστε να μπορεσω να την κρατησω.Και φυσικα η ψυχολογια οταν ειναι σκατα δεν υπαρχει και ορεξη για πολλα πολλα.Την Sαρα και βεβαια την εχω και την καμαρωνω(οπως και την CRXαρα!) αλλα το βγαζω πολυ σπανια κυριως κανα σαβ/κο που παω Ευβοια να το ευχαριστηθω λιγο στο βουνο και απο Δευτερα παλι δουλεια(οση εχει τελος παντων). ολλες φορες μου ερχεται η επιθυμια να το παρω μια καθημερινη βραδυ αργα και να κατεβω στα λημερια αλλα πλεον(και λογο οικονομικων κυριως) αρχιζει το αγχος για τους μπλε μπετοβλακες.Το αυτοκινητο μας αποτελει κραχτη για τους πανηλιθιους οι οποιοι με το που σε πετυχουν και τιποτα να μην κανεις σε ξεβρακωνουν με την σκεψη οτι τετοιο αυτοκινητο τετοιες εποχες ισοδυναμει με χρημα.Αυτος εχει,εμεις οχι,ειμαστε και τερμα κομπλεξικοι και γουσταρουμε,δωσ΄του μια καλη κληση να γουσταρουμε να ευχαριστισουμε και τον μ@λ@κ@ διοικητη μας(αρχιρουφιανος-τσιρακι του κρατους).Α,και μην μου πει κανενας οτι αν δεν προκαλουμε δεν μας κανουν τιποτα γιατι το εχω βιωσει ο ιδιος περσι το πασχα οταν και πηγαμε βολτα παρεα με ενα φιλο,αυτος μα το rx-7 του και εγω με το s μας πηρε απο πισω octavia με κλειστα φωτα απο την Γλυφαδα και φτασαμε λιμανακια με μεση ωριαια ταχυτητα τα 70χλμ!Στα λιμανακια πετυχαινουμε μπαρμπα που κινηται με 50 και ψιλοπιανει κλασσικα και τις 2 λωριδες τον προσπερναει ο φιλος μου και παταει και λιγο εκτος ρευματος σε αδειο βεβαια δρομο για να χωρεσει,περναω και εγω και ξαφνικα απο το πουθενα σειρηνες φωνες απο τα μεγαφωνα,και μου ηρθε ο βλαχος με το οπλο λες και ειμουνα εγκληματιας να μου λεει για επικινδινη οδηγηση,κοντρες μεταξυ εμου και του φιλου μου φιγουρες,εξατμισεις και αλλα @ρχιδι@ και επειδη δεν αντιμηλισαμε και δεν το παιξαμε ιστοριες(λογια του μπατσου!!) μας χαριστικε και μας εχωσε μονο απο ενα διακοσαρι στον καθενα!!Σε αλλη περιπτωση μας ειπε θα τρωγαμε κανα 1.5 χιλιαρικο+αδεια+διπλωμα+αυ οκινητο!!Και ολα αυτα με μεση ωριαια ταχ. 70 χλμ!!!Να βγεις βολτα να ξεφυγεις λιγο απ΄τα προβληματα και να βαλεις κι'αλλα.Και σκεφτομαι να παω μια βολτα να το ευχαριστηθω και να ρισκαρω την επομενη να εχω κανα μπουγιουρντι και να ψαχνω που να τα βρω?Ασ'το καλυτερα.Ακους και ολα αυτα τριγυρω περι κλοπων(πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ για ολα τα παιδια που επαθαν κατι τετοιο και μπορω να καταλαβω πως ειναι το συναισθημα να σου παιρνουν κατι που εχεις αποκτησει με πολυ κοπο και θυσιες,μπορει οχι ολοι αλλα αρκετοι απο αυτους που εχουν S) και λες αντε μην βαλουν και το δικο μου στο ματι,στο γκαραζ καλυτερα.
αντος,χαιρομαι πολυ που βλεπω και παλια μελη να γραφουν και να εχουν ακομα τα S τους και επισης μου αρεσει παρα πολυ που υπαρχουν παιδια που ευχαριστιουνται το αυτοκινητο αυτο σε πιστες και στροφοδιαδρομες που ειναι και το φυσικο του περιβαλλον και πραγματικα τους ζηλευω(παντα καλοπροαιρετα) και μου αρεσει να διαβαζω τα κατορθωματα τους!
Τελος θελω να πω πως βαδιζοντας πια προς τον ενατο χρονο συμβιωσης μου με το S2000 μπορω με σιγουρια να πω πως δεν το εχω απομυθοποιησει καθολου και η απολαυση του να εισαι σε μια ορεινη διαδρομη ανοιχτος και να κινησε ποτε με γραμμες και ποτε με το πλαι,αναλογως τις ορεξεις,δεν εχει αλλαξει καθολου.Καθε φορα που το κανω ειναι λες και το εχω πρωτοπαρει!!Οπως επισης μου αρεσει πολυ τα βλεμματα θαυμασμου οταν περναει S2000.Το βλεπω στα μικρα παιδια,που το κοιτανε και το δειχνουν στους φιλους τους σαν ενα ωραιο παιχνιδι σαν "κατι που θα παρουν" οταν μεγαλωσουν,στους vagιτες που το λοξοκοιταζουν για να μην τους παρεις και χαμπαρι,που αν και ορκισμενοι αντιHondaκιδες λενε απο μεσα τους κ@υλ@ το εργαλειο και ακομη και οι θυληκες υπαρξεις ελκονται με γνωστα επακολουθα και ολα αυτα σιγουρα μου υπενθυμιζουν οτι τετοιου ειδους αυτοκινητα,δεν παλιωνουν.Δεν τα αλλαζεις για να παρεις το επομενο μοντελο.Ειναι ενα διαχρονικο sports car που με αυτο ασχολουνται χιλιαδες λατρεις του στον κοσμο.
Sorry για το τεραστιο post και θα τα πουμε σιγουρα και απο κοντα.Χαιρετισματα σε ολα τα παιδια και ιδιαιτερα στα παλια μελη.
Reply
Old Mar 30, 2013 | 02:51 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πολύ ωραία ποστ απο τους περισσότερους και όντως είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τόοοοσο παλιά μέλη να είναι ακόμα εδώ!!!
Προσωπικά το γουστάρω και το σέβομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Και καλή πρωτοβουλία Ηλία, μπράβο και ευχαριστούμε

Μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά γνώμη μου ,εφόσον έχουν κορεστεί τα πάντα, είναι ότι τέτοια "μικροπόστ" σε διάφορα τόπικ θα οδηγήσουν στην πτώση της ποιότητας των τόπικ.

Ελπίζω να βγω λάθος!
Reply
Old Mar 30, 2013 | 02:54 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

8000 posts Nabu, Κρονια Πολλα!
Reply
Old Mar 30, 2013 | 02:58 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ευκαριστώ πολύ αγκάπη μου !
Reply
Old Mar 30, 2013 | 04:50 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Είναι τρελοί ή κομπλεξικοί αυτοί οι Γαλάτες..?

Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:21 PM.