Διάσωση forum..
Nαι, βέβαια, γερό ποτήρι
Αν μου βάλεις τσιπουράκι-ρακομελάκι μπροστά, θα το βολέψω
Να μη σε προσβάλω κιόλας
Απλά τα τελευταία χρόνια έχω κι ένα παγουράκι νερό από δίπλα
Μη σου πω και θερμός,από αυτά τα παλιά, με την πλαστική κούπα-βιδωτό καπάκι από πάνω.
Απλά να μην το δει ο δικός σου ο μπέμπης καμιά μέρα και θέλει να παίξει κι αυτός
Να ξέρεις, θα κρατήσω το θερμός και θα του δώσω να πιει τσίπουρο
Αν μου βάλεις τσιπουράκι-ρακομελάκι μπροστά, θα το βολέψω
Να μη σε προσβάλω κιόλας
Απλά τα τελευταία χρόνια έχω κι ένα παγουράκι νερό από δίπλα
Μη σου πω και θερμός,από αυτά τα παλιά, με την πλαστική κούπα-βιδωτό καπάκι από πάνω.
Απλά να μην το δει ο δικός σου ο μπέμπης καμιά μέρα και θέλει να παίξει κι αυτός
Να ξέρεις, θα κρατήσω το θερμός και θα του δώσω να πιει τσίπουρο
Ναι Άρη, αριστούργημα, ό,τι πρέπει για το μουσείο μοντέρνας τέχνης 
Ένα καρπούζι λείπει για να συμπληρωθεί η φαντασίωση
Τώρα που είπα καρπούζι, ο Oxtros που είναι; Τον φάγανε οι έρωτες αυτόν
Νομίζω ότι πρέπει να τον αναλάβει ο Ener να τον συνεφέρει. Ξέρει αυτός
Άρη, τώρα που το σκέφτομαι, εσύ πως και τέτοια ώρα εδώ;
Δεν έχει εκδρομή σήμερα με το πούλμαν στον Ωρωπό για μπανάκι με τους άλλους θείους και θείες;

Δεν έχει εκδρομή σήμερα με το πούλμαν στον Ωρωπό για μπανάκι με τους άλλους θείους και θείες;
Ναι Άρη, αριστούργημα, ό,τι πρέπει για το μουσείο μοντέρνας τέχνης 

Κατεβαίνεις τις πλαγιές του Χελμού με περισσή χάρη, χαιρετάς τα γκομενάκια που σε θαυμάζουν και παράλληλα γράφεις και κώδικα για ένα πρότζεκτ

Και στο τέλος γυναίκα, παιδιά, 4πορτο σεντάν, προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και αφήνεις εμένα με τα γκομενάκια που τόσο καλά τα καταφέρνω
Κι ας μην ξέρω κώδικα
ΑΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι απο μένα.
Μπαίνω συχνά και παρακολουθώ το φόρουμ ως guest αλλα επειδη δεν έχω κάτι ουσιαστικά να πώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω log in.
Δυστυχώς αυτή η κρίση και η ακολουθούμενη πολιτική μας κατέστρεψε... πολλές φορές σκέφτομαι ότι κακως το έδωσα και έπρεπε να είχα καταθέσει πινακίδες, αλλα και πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν ουσιαστικά το ίδιο, μιας και δεν «περισσεύει» πια εισόδημα για σήμα, τέλη, φόρους, και ασφάλεια.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω σε κάποια συνάντηση να τα πούμε κι από κοντά…
Μπαίνω συχνά και παρακολουθώ το φόρουμ ως guest αλλα επειδη δεν έχω κάτι ουσιαστικά να πώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω log in.
Δυστυχώς αυτή η κρίση και η ακολουθούμενη πολιτική μας κατέστρεψε... πολλές φορές σκέφτομαι ότι κακως το έδωσα και έπρεπε να είχα καταθέσει πινακίδες, αλλα και πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν ουσιαστικά το ίδιο, μιας και δεν «περισσεύει» πια εισόδημα για σήμα, τέλη, φόρους, και ασφάλεια.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω σε κάποια συνάντηση να τα πούμε κι από κοντά…