Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Mar 27, 2013 | 10:26 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by Taseas
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1364236270' post='22427194
energetic - δεν τον βλέπουμε πια ούτε προσωπικά, άσχετα από το φόρουμ
ManosS2k - Sold
DimitrisN - Σπουδάζει εξωτερικό
maniatis - Πινακίδες
vtecas - εδώ είναι
Sportster - Sold
t.i.n.t. - Sold
gre165-makis - Sold και είναι εδώ κιόλας
ThanasiS2K - Sold
Dimitrisss - Sold (και πάλι καλά που μπαίνει και γράφει που και πού..+ τις βασιλόπιτες)
MANOS - Sold
Kita - Sold
Vagelis - κι αυτός εδώ είναι
Zigolo
ntz - Sold
leftis - Sold
PanosS
Taseas
Religion - Sold (?)
lalakis2000
Tkal_s2k - Δουλειά όλη μέρα
package
Rednikos
Notoriouss2k - Sold (αν δεν κάνω λάθος)
S2kjohnyK - πινακίδες (αν δεν κάνω λάθος)
nippon
Taseas reporting, ζει και βασισλεύει λέμε! Περιμένω τον Μάνο να κλείσει 2η εκδρομή στην Ιταλία. Μιλαει με του Ιταλούς...
Reply
Old Mar 27, 2013 | 10:28 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Taseas
Taseas reporting, ζει και βασισλεύει λέμε! Περιμένω τον Μάνο να κλείσει 2η εκδρομή στην Ιταλία. Μιλαει με του Ιταλούς...
Έλα να πάμε κανένα Διόνυσο αν ξανακατέβεις (τώρα που έχω πινακίδες) και βλέπουμε για τις Ιταλίες..
Reply
Old Mar 27, 2013 | 03:53 PM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Εγω εδω ειμαι, διαβάζω τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα, απλα δεν πολυγράφω. Ειναι και η μικρή που μου έχει πάρει το μυαλό γενικότερα και όταν μπαίνω σπιτι δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο!
Τωρα που άνοιξε ο καιρός και έφτιαξα και το αμάξι, θα πάρω και τις πινακιδουλες μου να το χαρώ, θα ερχομαι στισ συναντησεισ και θα γραφω περισσοτερο! Ο λόγος που τις είχα κατάθεσει ηταν λόγω της ζημιάς που βγήκε και ακομα περισσότερο γιατι δεν ήθελα να δώσω αρχές του χρόνου λεφτα σε αυτο τον οίκο ανοχής που ζούμε!
Τωρα θα τα δώσω καθαρά για πάρτη μου, για να κανω το γούστο μου και τις πάντες μου!
Reply
Old Mar 28, 2013 | 10:39 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Χρήστο και Κωστή, φτιάξτε όταν μπορέσετε μία ενότητα αγωνιστική οδήγηση πίστες κλπ, να πετάξουμε μέσα subtopics όπως :

https://www.s2ki.com/s2000/topic/390...ft-techniques/

https://www.s2ki.com/s2000/topic/546410-x/

https://www.s2ki.com/s2000/topic/813...D%CF%8C-s2000/

https://www.s2ki.com/s2000/topic/671467-data-logging/

Κάπου είχαμε ένα τόπικ "προετοιμασία trackday s2000" ή κάτι τέτοιο το οποίο το έψαχνα και δε μπορούσα να βρω..

και βρείτε κι ένα "σπιτάκι" γι αυτό το τόπικ, μπας και το βρίσκουμε πιο εύκολα.. να αρχίζουμε να το εμπλουτίζουμε κιόλας..

https://www.s2ki.com/s2000/topic/762...C%CE%BC%CE%BF/
Reply
Old Mar 29, 2013 | 01:13 AM
divs2000's Avatar
Registered User

From: Europe/Greece/Athens

Αν και δεν με αναφέρετε στη λίστα, υπάρχω και εγώ. Παρακολουθώ, χωρίς να ποστάρω. Το αυτοκίνητο υπάρχει και είναι χωρίς πινακίδες.
Η κουβέντα που έχετε ανοίξει είναι πολύ μεγάλη και λίγο έως πολύ έχετε θίξει το θέμα από όλες τις μεριές. Δυστυχώς ή ευτυχώς ζήσαμε την ακμή και την παρακμή του Honda S2000 στη χώρα μας, επομένως είναι λογική και η κατάσταση αυτή στην κοινότητα. Μία κοινότητα που ξεκίνησε ως προσπάθεια να γράφουμε εμείς οι Έλληνες που παρακολουθούσαμε το S2ki σε έναν δικό μας χώρο. Έτσι δεν είναι Energetic; Μία προσπάθεια που εξαιτίας της δημοτικότητας του αυτοκινήτου κατέληξε σε μία κοινότητα δραστήρια. Ακόμη θυμάμαι την πρώτη συνάντηση που κανονίσαμε και πήγαν τρία S2k. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω λόγω... βενζίνης. Βλέπετε ήταν τέτοια η τρέλα μου που πήρα ένα αυτοκίνητο που πολλές φορές δεν είχα λεφτά για να το κυκλοφορήσω - εντάξει και ο Μάριος την έκανε τη συνάντηση δίπλα στο σπίτι του .
Η τρέλα υπήρχε και υπάρχει για το αυτοκίνητό μου/μας, μόνο που άλλαξαν πολλά από τότε. Πλέον είμαστε στην παρακμή όχι μόνο της δικής μας αλλά της κάθε κοινότητας. Εκτός αν μιλάμε για ποδηλατική...
Δεν θεωρώ πως πρέπει να γράφω, δεν το έκανα και ποτέ πολύ φανατικά εκτός από τις αρχές του forum. Για να μείνει ζωντανή μία κοινότητα χρειάζεται πολλά περισσότερα από ποσταρίσματα. Και ίσως τελικά οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα, δεν μας ευνοούν.
Αυτά από εμένα, είμαι πάντα εδώ, παρακολουθώ και χαίρομαι που αποτέλεσα, με τον δικό μου τρόπο μέρος της προσπάθειας αυτής. Όποια κατάληξη και αν έχει, δεν παύει αυτή η κοινότητα να μας έχει δώσει σημαντικές στιγμές, σε άλλου λιγότερο σε άλλους περισσότερο.

Ευχαριστώ

@Tkal: Θα τα πούμε στο μαγαζί σου.
@Energetic@ Αν διαβάσεις το κείμενο στείλε ένα PM.
Reply
Old Mar 29, 2013 | 01:40 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by divs2000
Αν και δεν με αναφέρετε στη λίστα, υπάρχω και εγώ. Παρακολουθώ, χωρίς να ποστάρω. Το αυτοκίνητο υπάρχει και είναι χωρίς πινακίδες.
Η κουβέντα που έχετε ανοίξει είναι πολύ μεγάλη και λίγο έως πολύ έχετε θίξει το θέμα από όλες τις μεριές. Δυστυχώς ή ευτυχώς ζήσαμε την ακμή και την παρακμή του Honda S2000 στη χώρα μας, επομένως είναι λογική και η κατάσταση αυτή στην κοινότητα. Μία κοινότητα που ξεκίνησε ως προσπάθεια να γράφουμε εμείς οι Έλληνες που παρακολουθούσαμε το S2ki σε έναν δικό μας χώρο. Έτσι δεν είναι Energetic; Μία προσπάθεια που εξαιτίας της δημοτικότητας του αυτοκινήτου κατέληξε σε μία κοινότητα δραστήρια. Ακόμη θυμάμαι την πρώτη συνάντηση που κανονίσαμε και πήγαν τρία S2k. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω λόγω... βενζίνης. Βλέπετε ήταν τέτοια η τρέλα μου που πήρα ένα αυτοκίνητο που πολλές φορές δεν είχα λεφτά για να το κυκλοφορήσω - εντάξει και ο Μάριος την έκανε τη συνάντηση δίπλα στο σπίτι του .
Η τρέλα υπήρχε και υπάρχει για το αυτοκίνητό μου/μας, μόνο που άλλαξαν πολλά από τότε. Πλέον είμαστε στην παρακμή όχι μόνο της δικής μας αλλά της κάθε κοινότητας. Εκτός αν μιλάμε για ποδηλατική...
Δεν θεωρώ πως πρέπει να γράφω, δεν το έκανα και ποτέ πολύ φανατικά εκτός από τις αρχές του forum. Για να μείνει ζωντανή μία κοινότητα χρειάζεται πολλά περισσότερα από ποσταρίσματα. Και ίσως τελικά οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα, δεν μας ευνοούν.
Αυτά από εμένα, είμαι πάντα εδώ, παρακολουθώ και χαίρομαι που αποτέλεσα, με τον δικό μου τρόπο μέρος της προσπάθειας αυτής. Όποια κατάληξη και αν έχει, δεν παύει αυτή η κοινότητα να μας έχει δώσει σημαντικές στιγμές, σε άλλου λιγότερο σε άλλους περισσότερο.

Ευχαριστώ

Reply
Old Mar 29, 2013 | 02:16 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Δε συμφωνώ... τα πράγματα έδειξαν ότι η κίνηση και οι επισκέψεις έχουν ανέβει αρκετά από την ημέρα που άνοιξε αυτό το τόπικ...
Πολλοί από εμάς συναντιόμαστε τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα και τα λέμε όλα από κοντά με αποτέλεσμα να μη γράφουμε τίποτα εδώ μέσα.
Γιατί να μη λέμε κάτι και από εδώ ώστε να συμμετέχουν κι άλλοι ;
Οκ..όλοι πήζουμε και τρέχουμε σαν παλαβοί με πολλά προβλήματα στο κεφάλι μας αλλά..
Δεν ξέρω.. αισθάνομαι πως παραλάβαμε μία κατάσταση από τον Μάριο και πως δεν κάναμε τίποτα για να τη σώσουμε.. την αφήσαμε στην τύχη της. Το καλό είναι πως προλαβαίνουμε και ίσως μπορέσουμε να παραδώσουμε κι εμείς κάτι με τη σειρά μας στους νεότερους που θα έρθουν.
Ίσως το βλέπω πολύ ρομαντικά, αλλά αυτό το φόρουμ το "πονάω".. Από εδώ έχω γνωρίσει τους καλύτερούς μου φίλους με τους οποίους έχω να θυμάμαι άπειρες στιγμές, είτε παρέα με τα hondaκια μας, είτε για snowboard στο βουνό, είτε παίζοντας playstation, είτε μαζεύοντας τον άλλο ντίρλα και προσπαθώντας να συζητήσεις λογικά μαζί του

Από την άλλη σκέφτομαι πως 7 αυτοκίνητα από εμάς πήγαμε Μέγαρα ( και δε λες ότι μας περισσεύουν τα χρήματα-ειδικά για 2-3 από εμάς δεν το λες σίγουρα ) Προσωπικά, όλα αυτά τα χρόνια, άντε να ήταν μία φορά που έχω δει περισσότερα s2000 στη συγκεκριμένη πίστα..
Τον Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά, είχαν ανέβει Σέρρες 4-5 sάκια από εμάς..
Αυτά δε συνέβαιναν ιδιαίτερα παλιά, παρά το γεγονός ότι είχαμε πολλαπλάσια μέλη.
Επομένως υπάρχει και όρεξη και κόσμος που μπορεί να στηρίξει τη "φάση"..
Το θέμα είναι να οργανωθούμε και να γίνει το S2k ένας χώρος που να μπαίνεις να ξεσκάσεις και όχι ένας χώρος που να βαριέσαι να μπεις.
Παλιά τουλάχιστον έτσι ήταν..
Άντε οργανωθείτε λοιπόν !!
Reply
Old Mar 29, 2013 | 02:20 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ειπώθηκε ήδη! Ανοίχτε το τόπικ με τα πατήματα να δείς πώς θα ανέβει το φορουμ!
Reply
Old Mar 29, 2013 | 03:29 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Hello Mike!!!!

Μην πας στον Tkal σερβίρουν άλογο!

Originally Posted by divs2000

Ευχαριστώ

Reply
Old Mar 29, 2013 | 04:25 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Κάποιος να μου στείλει με PM ποιο είναι το μαγαζί του tkal.
Αν και πλέον βρίσκομαι μόνιμα στη Μόσχα, κάποιες φορές που είμαι Ελλάδα (όπως αυτές τις μέρες) ίσως καταφέρω να πάω μια βόλτα... Και επίσης και του Nabu. Έχω χάσει πολλά επεισόδια!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:39 PM.