Διάσωση forum..
ΜΙΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!! οεοεοεοεοεο
Εντάξει, βγάζω και τη Χοντάρα καμιά βόλτα αλλά χαλαρά, γιατί μου ανεβαίνει η πίεση κι ο γιατρός λέει τέτοιες συγκινήσεις καλύτερα με κανα γκομενάκι.
Χόντα λέω και κλαίω και στα μούτρα μας όλοι μας με €660 τέλη - τέλη τέλη τέλη, άδικε ντουνιά - αλλά Σαμαρά δε θέλατε;
Σαμαρά θα πάρετε.
(Τρύφωνα πάντα - only the best is good enough).
Λευτεριά στη Μηχανιώνα!!! Βουρ για Champions League αγορίιιιινεεςςς μουυυυυυ!!!!
(Κι ακόμα ο υδράργυρος είναι νορμάλ... έχουμε να δούμε πολλά...)
Λαλάκης: εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν, βάζει μπρατσάκια, κλείνει τη μυτούλα με στυλ και βουτάει με τόλμη...
Originally Posted by nteminio' timestamp='1371317628' post='22610492
χαχαχα.. και η μανα του ραιαν ειναι ο fun?
λαλακη τι κανεις χαθηκες βρε ψυχη
λαλακη τι κανεις χαθηκες βρε ψυχη

ΜΙΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!! οεοεοεοεοεο
Εντάξει, βγάζω και τη Χοντάρα καμιά βόλτα αλλά χαλαρά, γιατί μου ανεβαίνει η πίεση κι ο γιατρός λέει τέτοιες συγκινήσεις καλύτερα με κανα γκομενάκι.
Χόντα λέω και κλαίω και στα μούτρα μας όλοι μας με €660 τέλη - τέλη τέλη τέλη, άδικε ντουνιά - αλλά Σαμαρά δε θέλατε;
Σαμαρά θα πάρετε.
(Τρύφωνα πάντα - only the best is good enough).
Λευτεριά στη Μηχανιώνα!!! Βουρ για Champions League αγορίιιιινεεςςς μουυυυυυ!!!!
(Κι ακόμα ο υδράργυρος είναι νορμάλ... έχουμε να δούμε πολλά...)
Λαλάκης: εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν, βάζει μπρατσάκια, κλείνει τη μυτούλα με στυλ και βουτάει με τόλμη...
καλα θα ηταν να παιζαμε σε κανενα ελληνικο ετσι για αλλαγη να χε και λιγο τζερτζελο στο ξεφραγο αμπελι. παλι οακα ρε φιλε ελεος.

Εγώ έχω αραιώσει λόγο δουλειάς, τα χριστούγεννα έρχομαι ελλάδα να αγοράσω Και εγώ 'S' !! 06 + ψάχνω Και αν βρω 2.2 με το Κοντό σασμάν (ξέρετε εσείς).