Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Mar 23, 2013 | 04:45 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Τακούλη κανείς νομίζω δεν αναφέρθηκε στο θέμα χρήμα. Και ακριβώς εκεί είναι οι διαφορά μας με τα υπόλοιπα χοντα..οχι στο χρήμα αλλά στη φιλοσοφία. Το s καλώς η κακώς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο που καμία σχέση δεν έχει με κανένα άλλο χοντα. Και πάλι οχι σνομπίστικα..απλά έτσι είναι.
Reply
Old Mar 23, 2013 | 05:16 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Ισμηνάκι, δεν παρεξηγώ καμία άποψη. Ειδικά από φίλο ή φίλη.

Σίγουρα το s είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Αλλά αν πιστεύεις ότι η 50/50 κατονομή και η πίσω κίνηση το κάνουν
ΤΟΟΟΟΣΟ διαφορετικό από ένα ... 'απλό' τάπερ ώστε να μην 'αξίζει' να βρίσκονται δίπλα δίπλα, είσαι λάθος. Το χρήμα το
ανέφερα γιατί γράφτηκαν διάφορες ατάκες που μέσα σε όλα τα άλλα το πήγαιναν προς τα εκεί.

Τέλος πάντων, μπορούμε να το συζητάμε για πολλές ώρες αυτό.

Ο Χρήστος το ανέφερε εδώ, γιατί θα μπορούσε να αποτελέσει μια προβολή του φόρουμ, το να μαζευτούμε κάποια αμάξια από
το s2ki και να λάβουμε μέρος σε μια συνάντηση με άλλα Honda.

Το αν τελικά θέλουμε, ή το αν θα το κάνουμε, είναι άλλο !
Reply
Old Mar 23, 2013 | 08:50 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ρε παιδιά έλεος...
Εδώ, λέμε να φτιάξουμε κάτι και καταλήγουμε να "τρωγόμαστε" για το ποιό είναι το καλύτερο μοντέλο της honda, αναλόγως φιλοσοφίας κλπ μαλακίες..
Το θέμα είναι αυτό που έγραψα και παραπάνω.. κομπλεξικοί και μαλάκες υπάρχουν σε κάθε τομέα και κομμάτι της ζωής μας.. εκείνοι όμως δε θα πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο σύνολο και να βγάζουμε κανόνα "α, οι τύποι με τα integra είναι κομπλεξικοί, οι άλλοι με τα civic τριτοδεύτεροι φτωχομπινέδες, οι μεν με τα CRX βλαχάρες παστουρνοτσολιάδες, οι δε με τα jazz έχουν μικρό πουλί κ.ο.κ...

Δηλαδή πραγματικά, τί καθόμαστε και συζητάμε ;!!
Άλλο είναι το θέμα μας και αν ήταν στο χέρι μου, όλα τα προηγούμενα που γράφτηκαν γι αυτό το θέμα,θα έτρωγαν delete..
Reply
Old Mar 23, 2013 | 10:17 AM
royal_airness's Avatar
Registered User

Ανοιξτε στο κοινο το τοπικ με τις κοντρες και θα δειτε πως θα αναβιωσει το φορουμ ...

Originally Posted by package
Κοριτσια τι εγινε εδω? Ολα καλα? Ειχα καιρο να μπω και ειπα να περασω να πω ενα γεια και να βρω κανεναν να κανουμε κανενα φιλικο πατημα. Υπαρχει κανενας να με περασει?
Πακετο αγορι μου, εγω ειμαι εδω ... Εχουμε εναν σκασμο κοινους γνωστους και δεν εχουμε βρεθει ποτε !

Θα συναντηθουμε, θα τα πουμε, θα πατησουμε, θα σε κερασω λιγο τσαγακι, μετα θα μπουμε στο φορουμ, θα γραψουμε αλλα 'νταλλα αποτελεσματα, μετα θα βριστουμε και λιγακι για τα ματια του κοσμου και η επισκεψιμοτητα στο φορουμ θα παρει φωτια.

Ψηστο !
Reply
Old Mar 23, 2013 | 11:52 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Γιατί βέβαια είναι εντελώς διαφορετικά σε προσωπικό επίπεδο όπως πχ με τον Δημήτρη (local) που ήταν τόσα χρόνια στο κλαμπ, πολύ ενεργό και αγαπητό μέλος με συνεχή παρουσία, το πούλησε το s του και πήρε το τάπερ..εννοείται πως αν ο Δημήτρης έρθει σε συνάντηση η σε εκδρομή θα γουστάρουμε όλοι πολύ. Ασε που μας έχει λείψει κιόλας η παρουσία του..(ακούς Δημήτρη???)
Εχω ζησει το κλαμπ σε σουπερ στγμες με σουπερ ατομα τα οποια (χωρις να εχουν πουλησει το S τους ή να εχουν καταθεσει πινακιδες) εχουν εξαφανιστει. Ρωταω, γιατι αραγε? Δεν πιστευω οτι εχουν προβλημα να βαλουν 5€ βενζινη για να κατεβουν εως το ΣΕΦ... Σιγουρα κατι "αλλο" τρεχει...

Εισμοινη μου θα ξαναβρεθουμε, να εισαι σιγουρη!

ΥΓ 1 : Tελικα ζωντανεψε το φορουμ με αυτη τη συζητηση! Ποσο καιρο εχουν να πεσουν τοσα ποσταρισματα???

ΥΓ 2 : Εραψα με το Type R μου σημερα ενα ασημι S στην Αττικη οδο στα Σπατα και εκανε την κουνελα, ειναι κανεις απο εδω? χαχαχαχαχα
Reply
Old Mar 23, 2013 | 12:08 PM
sebian's Avatar
Registered User

Originally Posted by GodzillaS
Φίλε Sebian, πραγματικά πιστεύεις ότι οι διαφορές που έχει ένα s2000 με ένα τάπερ είναι όπως ενός κάραβαν τουρμποντίζελ με
ένα RS4 ???
ναι έτσι πιστεύω...

θέλεις εσύ να μου πεις τις ομοιότητες μπας και κάτι δεν έχω δει ή αντιλαμβάνομαι λάθος?
και αναφέρομαι στις τεχνικές προδιαγραφές...για να σε προλάβω..
Reply
Old Mar 23, 2013 | 12:38 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

energetic
ManosS2k
DimitrisN
maniatis
vtecas
Sportster
t.i.n.t.
gre165-makis
ThanasiS2K
Dimitrisss
MANOS
Kita
Vagelis
Zigolo
ntz
leftis
PanosS
Taseas
Religion
lalakis2000
Tkal_s2k
package
Rednikos
Notoriouss2k
S2kjohnyK
nippon
...
...

Kαι ποσοι ακομα που δεν μου ερχονται στον νου αυτη τη στιγμη (εχω βαλει και καποιους που ποσταρουν καθε Πασχα και Χριστουγεννα-σαν και εμενα!)...
Καποιοι δεν ειναι κατοχοι πλεον, καποιοι ομως ειναι. Που ειναι ολοι αυτοι αραγε?
Καλη παρεα δεν καναμε τοτε?
Εκδρομες, συναντησεις στο ΣΕΦ με καταρακτωδη βροχη και ομως υπηρχαν τουλαχιστον 10 S, συναντησεις στον Λαιμο και κυνηγητα με τους μπλε, 8χ8, πατηματα, καρτοδρομος...
Και τοτε υπηρχε ανεργια και τοτε απο τους περισσοτερους δεν ετρεχαν τα € απο τα μπατζακια.
Reply
Old Mar 23, 2013 | 02:05 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Οι περισσότεροι απο αυτούς που αναφέρεις δεν έχουν καν s πλέον. Κάποιοι βαρέθηκαν και κάποιοι δεν έρχονται για άλλους λόγους. Κάποιοι λείπουν λόγω δουλειάς, κάποιοι έχουν καταθέσει πινακίδες, κάποιοι δεν μένουν πια στην Αθήνα, κάποιοι δεν έρχονται γιατί σταμάτησαν να έρχονται αυτοί με τους οποίους έκαναν πιο πολύ παρέα, κάποιοι είναι φαντάροι κλπ κλπ. Ερχονται όμως πιο νεα μέλη και κάτοχοι και στις περισσότερες συναντήσεις είμαστε ακόμα και τώρα καμιά 10αριά αυτοκίνητα. Το χρηματικό επηρρεάζει κυρίως στο θέμα των εκδρομών νομίζω.

Οσο για την Αττική Οδό...σίγουρα δεν ήμουν εγώ..
Reply
Old Mar 23, 2013 | 03:27 PM
alexis_s2's Avatar

καποτε λεγαμε για νιτρα μετα για κατι φτερωτες μετα για τουρμπο κ η καταληξη ς χωρις φωτα μπρος προφυλακτηρα μπρος πισω πινακιδες κομπρεσσερ εξω πραγματα καρμπον μισοτελειωμενα,ονειρα για βελτιωση σε πολλα σημεια γμστ,τι να λεμε οτι κα να πουμε η ουσια ειναι οτι η οικονομικοι λογοι μας εχουν επηρεασει ολους μας κ αυτος ειναι ο κυριος παραγοντας που εχει πεσει το φορουμ κ εχει φτασει σε αυτο το σημειο,καποτε εμπαινα πρωι πρωι μαζι με το καφε μου χαζευα κ το φορουμ,τωρα να μπω να κοιταω κ να λεω το δικο μου ειναι κλειδωμενο κ να στεναχωριεμαι περισσοτερο.........εχουμε τοσα προβληματα τον τελευταιο καιρο που πιστευω το φορουμ για τον καθενα μας αποτελει πολυτελεια σε χρονο στην διασταση του μυαλου μας
μην ανησυχειτε ομως
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΟΧΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
Reply
Old Mar 24, 2013 | 05:43 AM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by uma_chikara
Ρε παιδιά έλεος...
Εδώ, λέμε να φτιάξουμε κάτι και καταλήγουμε να "τρωγόμαστε" για το ποιό είναι το καλύτερο μοντέλο της honda, αναλόγως φιλοσοφίας κλπ μαλακίες..
Το θέμα είναι αυτό που έγραψα και παραπάνω.. κομπλεξικοί και μαλάκες υπάρχουν σε κάθε τομέα και κομμάτι της ζωής μας.. εκείνοι όμως δε θα πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο σύνολο και να βγάζουμε κανόνα "α, οι τύποι με τα integra είναι κομπλεξικοί, οι άλλοι με τα civic τριτοδεύτεροι φτωχομπινέδες, οι μεν με τα CRX βλαχάρες παστουρνοτσολιάδες, οι δε με τα jazz έχουν μικρό πουλί κ.ο.κ...

Δηλαδή πραγματικά, τί καθόμαστε και συζητάμε ;!!
Άλλο είναι το θέμα μας και αν ήταν στο χέρι μου, όλα τα προηγούμενα που γράφτηκαν γι αυτό το θέμα,θα έτρωγαν delete..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:21 PM.