ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι γνωστο στους περισσοτερους, σας το κανω link για οσους δεν το γνωριζουν...
Έως την 31η Δεκεμβρίου η προμήθεια του σήματος για τα τέλη κυκλοφορίας από τράπεζες και ΕΛΤΑ
Έως την 31η Δεκεμβρίου η προμήθεια του σήματος για τα τέλη κυκλοφορίας από τράπεζες και ΕΛΤΑ
Μετά απ'όλα αυτά, το περιμένω υπερπαραγωγή, το σηματάκι..(δεν το έχω πάρει ακόμα..)
να έχει και τα ασήμια του και τα χρυσαφιά του να ιριδίζει και λιγάκι..
Περιμένω πολλά από αυτοκόλλητο 600 ευρώ...
Ηλία,αλμπουμάκι panini το έχουμε κάνει πιά με τα σήματα...
Θα καταλήξουμε κάποια στιγμή να τα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς δώρο στις γυναίκες...
Και θα έρχεται και το αποκορύφωμα:" Έγώ αχάριστος?..Κάθε Χριστούγεννα 600 Ευρώ δώρο της έπαιρνα"...
Θα καταλήξουμε κάποια στιγμή να τα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς δώρο στις γυναίκες...
Και θα έρχεται και το αποκορύφωμα:" Έγώ αχάριστος?..Κάθε Χριστούγεννα 600 Ευρώ δώρο της έπαιρνα"...
Originally Posted by uma_chikara,Dec 24 2009, 07:13 AM
Μετά απ'όλα αυτά, το περιμένω υπερπαραγωγή, το σηματάκι..(δεν το έχω πάρει ακόμα..)

Υποθέτω πως ειναι γνωστο οτι τα εσοδα απο τα τελη κυκλοφοριας ειναι εσοδο των δημων. Δλδ τα παιρνουν οι δημοι κ οχι το κρατος.
Απλα δε μπορω να καταλαβω γτ να αναλαβει μια κυβερνηση τετοιο πολιτικο κοστος....
Απλα δε μπορω να καταλαβω γτ να αναλαβει μια κυβερνηση τετοιο πολιτικο κοστος....