Η Κωμωδια
ναι ρε μ@λ@κες(με το μπαρδον κιολας) τα ειδα και εγω αυτα τα γκομενακια και το ενα μου φανηκε πολυ τσαπερδονοκωλοσφυριχτρακι (με το μπαρδον και παλι πρωτοτζεο εχεις καμει τρελα κουμαντα κολεγα!!!
)
)
Originally Posted by uma_chikara,Jun 7 2010, 01:29 PM
Κι εγώ εννοείται πως είμαι ενάντια σε όποιον πουλάει τέτοιου είδους παραμύθι για προσωπικό όφελος.. (υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εδώ μέσα και μάλιστα "αξιόπιστοι")
Καλησπερα σε ολους.....Αν και εχω πολυ καιρο να γραψω στο forum, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον για μ@λ@κιες.Καποιοι απο εδω μεσα ειναι γαμω τα παιδια και καποιοι αλλοι ειναι γαμω τους μ@λ@κες...Ολοι πιστευω οτι εχουμε τις εμπειριες μας και εχουμε μαθει τι ρολο βαραει ο καθενας...Οσον αφορα τους CO,ανθρωποι ειναι και πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι πολυ δυσκολη η θεση τους και αν καμια φορα τα εχουνε κανει λιγο σκατα,νομιζω οτι συγχωρουνται γιατι εχουν προσφερει πολλα στο CLUB.Ειλικρινα αυτη τι στιγμη κραταω το S μου με πολυ ζορι(λογω οικονομικων προβληματων)αλλα ποτε δεν κοιταξα να κοροιδεψω καποιον η να τον "φαω" για να κανω το S μου πιο γρηγορο η πιο ομορφο η εστω την τσεπη μου μεγαλυτερη...Ο μονος λογος που προσπαθω να γραφω στο FORUM ειναι για βοηθησω οποιον μπορω χωρις να ειρωνευομαι και να κριτικαρω κανεναν...και αντιστοιχα να παιρνω και εγω οτι μπορω...Εκτος απο καμια φορα που βλεπω να γινονται αυτες οι παρεξηγησεις και με ποιανει το παραπονο...Ξεκολατε....για αλλο λογο ειναι το CLUB.Χωρις να θελω να παρω την θεση κανενος,απλα ειπα αυτα που νιωθω.Να ειστε ολοι καλα....
Δεν θέλω να παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου aka stradale
αλλά ρε παιδιά ο ανθρωπος δεν εκανε την ανταλλαγή και εξαφανίστηκε. Εκείνο που κατάλαβα εγώ είναι οτι επιασε σε ΑΘΩΟ ψηλό γαζί τον protogeo (νομίζω πολλοί απο εμας το έχουμε ζήσει απο γνψστούς και φίλους) και συνέχιζε αυτή η κατάσταση.
Το stradale δεν τον γνωρίζω αλλά, δεν νομίζω αν η ανταλλαγή επαιρνε ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ, να πραγματοποιόταν θα προχωρούσε με σκοπό να κλέψει τον protogeo. Απλώς γινότανε με ύφος χαβαλέ και καποιος στο τέλος το πήρε σοβαρά.
Αρα γιατί τόσος ντόρος??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ο στραντάλε να ήθελε να κοροιδέψει με τόσο δόλιο τρόπο κάποιο παιδί, απο την στιγμη που είναι γνωστός σε όλους εδω μέσα (πρεπει κάποιος να είναι πολυ ΗΛΙΘΙΟΣ για να κάνει αυτό το πράγμα σε μια κοινότητα που είναι όλοι γνωστοί και φίλοι).
Αρα τι περιμένουμε απο τον stradale??? Να βγεί να πεί συγνώμη που έκανα ένα αστείο
p.s. κανένα απο εσας δεν γνωρίζω, αλλά ρε πουστh μου δεν νομίζω να είχε σκοπό να ''φάει'' το αμάξι του παιδιού. Απλώς συνέχιζε για αρκετό καιρό ενα ''κακόγουστο'' αστείο.
αλλά ρε παιδιά ο ανθρωπος δεν εκανε την ανταλλαγή και εξαφανίστηκε. Εκείνο που κατάλαβα εγώ είναι οτι επιασε σε ΑΘΩΟ ψηλό γαζί τον protogeo (νομίζω πολλοί απο εμας το έχουμε ζήσει απο γνψστούς και φίλους) και συνέχιζε αυτή η κατάσταση. Το stradale δεν τον γνωρίζω αλλά, δεν νομίζω αν η ανταλλαγή επαιρνε ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ, να πραγματοποιόταν θα προχωρούσε με σκοπό να κλέψει τον protogeo. Απλώς γινότανε με ύφος χαβαλέ και καποιος στο τέλος το πήρε σοβαρά.
Αρα γιατί τόσος ντόρος??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ο στραντάλε να ήθελε να κοροιδέψει με τόσο δόλιο τρόπο κάποιο παιδί, απο την στιγμη που είναι γνωστός σε όλους εδω μέσα (πρεπει κάποιος να είναι πολυ ΗΛΙΘΙΟΣ για να κάνει αυτό το πράγμα σε μια κοινότητα που είναι όλοι γνωστοί και φίλοι).
Αρα τι περιμένουμε απο τον stradale??? Να βγεί να πεί συγνώμη που έκανα ένα αστείο
p.s. κανένα απο εσας δεν γνωρίζω, αλλά ρε πουστh μου δεν νομίζω να είχε σκοπό να ''φάει'' το αμάξι του παιδιού. Απλώς συνέχιζε για αρκετό καιρό ενα ''κακόγουστο'' αστείο.
Νίκο τα λες πολύ καλά και συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου ξεχνάς όμως κάτι βασικό.. εσύ μπορεί να είσαι καιρό εδώ (έστω κι αν δεν γράφεις) και πιθανώς ξέρεις κάποια άτομα οπότε, όπως είπες και μόνος σου, έχεις κάποιες εμπειρίες από κάποιους και ξέρεις τι είναι. Κάποιοι όμως μπαίνουν εδώ μέσα για να βοηθηθούν είτε στην αγορά τους είτε σε κάποια πράγματα που δεν ξέρουν και να "εκμεταλλευτούν" αυτή τη βοήθεια που κι εσύ και όλοι προσφέρουν στο μέτρο που μπορούν. Δεν έχουν όλοι προσωπική επαφή με τα μέλη του club ούτε έρχονται σε συναντήσεις κλπ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν τις εμπειρίες πχ που είχες εσύ και άρα δεν μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα από μόνοι τους και το μόνο που τους μένει είναι να εμπιστευτούν αυτό το φόρουμ. Δεν μπορεί λοιπόν να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι χαλάνε την εικόνα του αλλά ούτε και το βασικό λόγο ύπαρξης του..
Κανένας δεν κατηγόρησε τους COs, απλά ο Φώτης (TINT) αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό πρόσφατο που έκρινε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί.
Και αυτό που αναφέρεις ως "παρεξήγηση" κάθε άλλο παρά παρεξήγηση είναι...είναι απολύτως ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί..
Κανένας δεν κατηγόρησε τους COs, απλά ο Φώτης (TINT) αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό πρόσφατο που έκρινε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί.
Και αυτό που αναφέρεις ως "παρεξήγηση" κάθε άλλο παρά παρεξήγηση είναι...είναι απολύτως ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί..
Originally Posted by s2k_cy,Jun 8 2010, 03:30 PM
Παιδια εχει δικιο ο Χρηστος και ο Λευτερης για το κλειδωμα. Πρεπει να κλειδωθει (ΟΧΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ) γιατι ειναι κατι που εγινε μεταξυ 2ατομων και να συζητηθει μεταξυ τους αν θελουν. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανε ο Γιωργος και το ποσταρε ολο το σκηνικο γιατι ηταν μαλακια αυτο που εγινε και θα μπορουσε να υπαρχει και αλλος που μπορει να ενδιαφερθει για παρομοια ανταλλαγη κτλ αλλα απο εκει και περα Ισμηνη ειναι ακυρο να μιλας επειδη ΚΑΙ εχεις προηγουμενα με τον Χρηστο και δεν εισαι αντικειμενικη γι αυτον τον λογο.
Δεν θεωρω Νικο οτι ηταν μια κακογουστη πλακα, πρεπει να εισαι χαζος να λες τοσα χοντρα ψεματα σε αλλον, αλλα αρκετα με τα οσα γραφει ο καθενας μας.
Και εγω μπορω να πω οπως ειπε ο Φωτης για τον KOS και ηθελε ΒΑΝ χωρις αμφιβολια για ολο αυτο που εκανε αλλα και παλι δεν υπαρχει λογος να αναφερθει εδω. Παει, περασε, τελειωσε. Αν θελει ο KOS μπορει εμενα και οποιον θελει να ερθει να με βρει σε καποια συναντηση για να "λυσουμε" την παρεξηγηση μας.
Μην γραφετε αλλα και ας κλειδωθει γιατι ειναι και μαλακια για το forum ολο αυτο. Αν θελει ο Χρηστος να πει κατι ας το πει σε καποιον Co να το ξεκλειδωσει, να ποσταρει και να κλεισει εκει.
Δεν θεωρω Νικο οτι ηταν μια κακογουστη πλακα, πρεπει να εισαι χαζος να λες τοσα χοντρα ψεματα σε αλλον, αλλα αρκετα με τα οσα γραφει ο καθενας μας.
Και εγω μπορω να πω οπως ειπε ο Φωτης για τον KOS και ηθελε ΒΑΝ χωρις αμφιβολια για ολο αυτο που εκανε αλλα και παλι δεν υπαρχει λογος να αναφερθει εδω. Παει, περασε, τελειωσε. Αν θελει ο KOS μπορει εμενα και οποιον θελει να ερθει να με βρει σε καποια συναντηση για να "λυσουμε" την παρεξηγηση μας.
Μην γραφετε αλλα και ας κλειδωθει γιατι ειναι και μαλακια για το forum ολο αυτο. Αν θελει ο Χρηστος να πει κατι ας το πει σε καποιον Co να το ξεκλειδωσει, να ποσταρει και να κλεισει εκει.
Αρα ολοι μας χρωστάμε μια συγνώμη σε όλους???
Μαλλον ειρωνευόταν, διότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ οτι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις ένα ΑΣΤΕΙΟ.
Εαν μπει κάποιος και διαβάσει αυτό το τόπικ που δεν γνωρίζει, θα δοθέι η εντύπωση οτι το έχει φάει το αμάξι και watch out for stradale και όλα ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ.
...και ο διασυρμός με βάση υποψίες, (και το υποψίες που γράφω ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ διότι δεν έχουμε εγκλημα εδω) δεν είναι σωστή συμπεριφορά! ΕΛΕΟΣ!!!
Γιατί είναι υπόχρεος να πει συγνώμη στο φόρουμ??? κοροίδεψε τον αγοράστή?? κοροίδεψε τον πωλήτη??? εφαγε τα λεφτά κάποιου??? εκλεψε το αμάξι κάποιου???? Επειδή o protogeo εβγαλε στο φόρουμ το ΑΣΤΕΙΟ (με το οποίο ενοχλήθηκε) είναι υπόχρεος και ο αλλος να πει δημοσίως συγνώμη???? Μπορεί να μην γουστάρει.
Αυτά τα ποστ, (με προσωπικους διαλόγους) γίνονται ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ / ΑΓΟΡΑ οτι θές πες το και πέσει ο ένας απο τους 2 θύμα και οχι επειδή πληγώθηκε καποιος απο ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ, σε ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ αυτοκινήτου.
Αυτά τα ποστ γινονται υποτίθεται για να προστατευτούμε απο κάποιους. Δηλ τώρα απο τον stradale τι πρέπει να προσέξουμε??? Να μην μας φαέι το αυτοκίνητο ή να μην κάνουμε διαλόγους μαζί του???
Μαλλον ειρωνευόταν, διότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ οτι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις ένα ΑΣΤΕΙΟ.
Εαν μπει κάποιος και διαβάσει αυτό το τόπικ που δεν γνωρίζει, θα δοθέι η εντύπωση οτι το έχει φάει το αμάξι και watch out for stradale και όλα ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ.
...και ο διασυρμός με βάση υποψίες, (και το υποψίες που γράφω ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ διότι δεν έχουμε εγκλημα εδω) δεν είναι σωστή συμπεριφορά! ΕΛΕΟΣ!!!
Γιατί είναι υπόχρεος να πει συγνώμη στο φόρουμ??? κοροίδεψε τον αγοράστή?? κοροίδεψε τον πωλήτη??? εφαγε τα λεφτά κάποιου??? εκλεψε το αμάξι κάποιου???? Επειδή o protogeo εβγαλε στο φόρουμ το ΑΣΤΕΙΟ (με το οποίο ενοχλήθηκε) είναι υπόχρεος και ο αλλος να πει δημοσίως συγνώμη???? Μπορεί να μην γουστάρει.
Αυτά τα ποστ, (με προσωπικους διαλόγους) γίνονται ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ / ΑΓΟΡΑ οτι θές πες το και πέσει ο ένας απο τους 2 θύμα και οχι επειδή πληγώθηκε καποιος απο ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ, σε ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ αυτοκινήτου.
Αυτά τα ποστ γινονται υποτίθεται για να προστατευτούμε απο κάποιους. Δηλ τώρα απο τον stradale τι πρέπει να προσέξουμε??? Να μην μας φαέι το αυτοκίνητο ή να μην κάνουμε διαλόγους μαζί του???
Ισμηνη,σιγουρα δεν μπορει ο καθενας να μυρισει τα νυχια του για το τι ρολο βαραει ο καθενας...Απλα και μονο απο τα λεγομενα του καμια φορα μπορεις να κρινεις....Δεν κατηγορησα τον ΤΙΝΤ,ισα ισα που εχει και δικιο,ουτε πηρα το μερος των CO....Απλα δεν μου αρεσει να βλεπω 2 μελη του CLUB να εχουν αντιπαραθεσεις για χαρι αλλων.Αυτο ενοουσα ως "παρεξηγηση".Αυτο που ηθελα να πω ειναι ποια ειναι η ουσια αυτου του FOROUM και οτι δεν υπαρχει λογος να την χαλαμε....Πιστεψε με εχω γνωρισει πολυ λιγα μελη απο το CLUB,αλλα εχω καθε δικαιωμα να εχω και εγω τις προσωπικες μου αποψεις και εμπειριες...