Η Κωμωδια
Εγω συμφωνω που το δημοσιοποιησε και σαφως οφειλε να θεμελιωσει με αποδειξεις οσα ισχυριστηκε. Δε λεω να σβηστει.
Εγω διαφωνω στο να παραμεινει ανοιχτο το topic γιατι δεν πιστευω οτι χωρει κατι παραπανω εδω παρα διασυρμος και δεν ειναι ωραιο για κανεναν.
Γνωμη μου παντα και σεβαστη η γνωμη του καθενος.
Λαθη κανουμε ολοι μας και πληρωνουμε γι αυτα και νομιζω οτι ΑΝ ισχυουν τα οσα διαβαζω δεν υπαρχει χειροτερη τιμωρια...
Αυτα.
Εγω διαφωνω στο να παραμεινει ανοιχτο το topic γιατι δεν πιστευω οτι χωρει κατι παραπανω εδω παρα διασυρμος και δεν ειναι ωραιο για κανεναν.
Λαθη κανουμε ολοι μας και πληρωνουμε γι αυτα και νομιζω οτι ΑΝ ισχυουν τα οσα διαβαζω δεν υπαρχει χειροτερη τιμωρια...
Αυτα.
Ας αποφασισουν οι C.O για το αν θα κλειδωθει η οχι...
παντως το να σβηστει εγω θεωρω λαθος απο την στιγμη που οτι ειπα εχει και την αποδειξη του
τωρα αν οι C.O θελουν να το διαγραψουν τελειως... δεν μπορω να κανω κατι..
εγω δεν κραταω κακια...
αλλα οχι να με περνανε και για μαλακα μες την μουρη μου λογω ηλικιας και λογω καψας μου για το συγκεκριμενο αμαξι
παντως το να σβηστει εγω θεωρω λαθος απο την στιγμη που οτι ειπα εχει και την αποδειξη του
τωρα αν οι C.O θελουν να το διαγραψουν τελειως... δεν μπορω να κανω κατι..εγω δεν κραταω κακια...
αλλα οχι να με περνανε και για μαλακα μες την μουρη μου λογω ηλικιας και λογω καψας μου για το συγκεκριμενο αμαξι
Originally Posted by MANOS,Jun 7 2010, 08:07 PM
Εγω συμφωνω που το δημοσιοποιησε και σαφως οφειλε να θεμελιωσει με αποδειξεις οσα ισχυριστηκε. Δε λεω να σβηστει.
Αυτα.
Αυτα.
Νομίζω ότι οι CO απάντησαν ότι το τόπικ θα μείνει ανοιχτό για να μπορέσει ο Stradale να δώσει μια απάντηση σε αυτά που ειπώθηκαν εδώ μέσα, άρα για το αν πρέπει να κλειδωθεί το τόπικ δεν το συνεχίζουμε. Περιμένω και εγώ να δω μια σοβαρή απάντηση για να μπορέσουμε και εμείς να αποφασίσουμε την εξέλιξη της υπόθεσης