Η Κωμωδια
Originally Posted by MANOS,Jun 8 2010, 11:54 PM
Λεω οτι αν ημουν ο φιλος protogeo θα ενιωθα ακριβως το ιδιο και θα εκανα ακριβως το ιδιο και βασικα δε θα περιμενα καποια απαντηση απο το stradale γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
δεν μενει τιποτα αλλο για να κλειδωθει το τοπικ...
Απλα το θεμα ηταν να γινουν γνωστες οι προθεσεις του συγκεκριμενου παιδιου...
πραγμα που εγινε και με ατρανταχτες αποδειξεις
Originally Posted by s2k_cy,Jun 8 2010, 11:57 PM
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ protogeo και εγραψα τους λόγους.
Για μισό....κάπου εδώ το είχα....έλα, το βρήκα.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4 [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4 [/media]
Originally Posted by blondie_s2k,Jun 8 2010, 07:43 PM
Ποιός τρώγεται ρε Χάρη; Τη γνώμη μας λέμε και συζητάμε. Ετσι είναι οι φαγωμάρες;
καποιοι εχουν δικιο περισοτερο,καποιοι λιγοτερο κ καποιοι καθολου,φτανει ομως πλεον μαθαμε τι εγινε κ ποιος εφταιγε κ γιατι... ας δωθει ενα τελος στο θεμα γιατι θα μεγαλωσει πολυ..αν συνεχιστει αυτη η κωμωδια γιατι καλα εκανε ο γιωργος κ το εγραψε ''κωμωδια'' θα γινει το πιο γεματο κ hot θεμα..οχι μονο δυο part θα εχει αλλα καθε μερα οι CO θα ασχολουνται μονο γι αυτο...
Originally Posted by MANOS,Jun 8 2010, 10:54 PM
Εδω μιλαμε για διαγραφη Ισμηνη μου, δε μιλαμε για κραξιμο το οποιο εχει γινει ηδη.
Δευτερον δεν εχω καμια υποθεση να κερδισω ουτε εχω συμφερον να υπερασπιστω κανεναν. Λεω τη γνωμη μου και πιστευω οτι το μαθημα του το πηρε και οτι σωστα λειτουργησαν οι CO's.
Το παραδειγμα με τις φωτογραφιες το ανεφερε ο Θανασης αν διαβασεις ολα τα posts γι αυτο και το ανεφερα. Διαβασε λιγο καλυτερα ολα τα posts περι ban και θα καταλαβεις τι λεω.
Τελοσπαντων, φτανει ως εδω και δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ειδικα για τριτους.
Λεω οτι αν ημουν ο φιλος protogeo θα ενιωθα ακριβως το ιδιο και θα εκανα ακριβως το ιδιο και βασικα δε θα περιμενα καποια απαντηση απο το stradale γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αν ηταν να πει κατι θα το ειχε κανει. Απο κει και περα το να γινεται λεια για να βγαζει ο καθενας εδω μεσα τις πρροσωπικες του αντιπαλοτητες απο το παρελθον ειναι λαθος και δε συμφωνω και δε βοηθαει και σε τιποτα. Και να διαγραφει παλι δε βοηθαει σε τιποτα οταν ολοι πλεον ξερουν τι πρεπει να κανουν στη σχεση του μαζι του. Εσυ θες να ικναποποιησεις το μισος σου γιατι καποτε σ εβρισε. Ε sorry αλλα δεν μπορω να το δεχτω.
Ισως να κανω και λαθος, ομως αυτο πιστευω και δεν αλλαζει. Και δεν εχω να πω κατι αλλο και ουτε εχω καν μιλησει μαζι του...
Δευτερον δεν εχω καμια υποθεση να κερδισω ουτε εχω συμφερον να υπερασπιστω κανεναν. Λεω τη γνωμη μου και πιστευω οτι το μαθημα του το πηρε και οτι σωστα λειτουργησαν οι CO's.
Το παραδειγμα με τις φωτογραφιες το ανεφερε ο Θανασης αν διαβασεις ολα τα posts γι αυτο και το ανεφερα. Διαβασε λιγο καλυτερα ολα τα posts περι ban και θα καταλαβεις τι λεω.

Τελοσπαντων, φτανει ως εδω και δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ειδικα για τριτους.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αν ηταν να πει κατι θα το ειχε κανει. Απο κει και περα το να γινεται λεια για να βγαζει ο καθενας εδω μεσα τις πρροσωπικες του αντιπαλοτητες απο το παρελθον ειναι λαθος και δε συμφωνω και δε βοηθαει και σε τιποτα. Και να διαγραφει παλι δε βοηθαει σε τιποτα οταν ολοι πλεον ξερουν τι πρεπει να κανουν στη σχεση του μαζι του. Εσυ θες να ικναποποιησεις το μισος σου γιατι καποτε σ εβρισε. Ε sorry αλλα δεν μπορω να το δεχτω.
Ισως να κανω και λαθος, ομως αυτο πιστευω και δεν αλλαζει. Και δεν εχω να πω κατι αλλο και ουτε εχω καν μιλησει μαζι του...

Οσο για τις φωτογραφίες μη το λες σε μένα γιατί δεν το έγραψα εγώ αλλά ο gmak, λανθασμένα βέβαια κι αυτός αναφερόμενος σε σένα ενώ το είχε γράψει ο Κωνσταντίνος (s2k_cy). Αυτό που είχε γράψει ο Θανάσης για τις φώτο ήταν άλλο.. Μπάχαλο δλδ...
Και για ν απαντήσω και στο προηγούμενο ερώτημα σου, δλδ στο τι πρέπει να γίνει για να ικανοποιηθούμε, εγώ προσωπικά πέρα απ το ban δεν θέλω κάτι άλλο. Απλά συζήτηση κάνω γιατί απορώ για κάποια πράγματα. Κακό είναι αυτό?
Και τέλος, βρε Κωνσταντίνε μου, μην τα παίρνεις..μπορεί τελικά να είμαι πιο ξανθιά απ ότι πίστευα και να μην κατάλαβα καλά ή να μην εκφράστηκα σωστά..δεν τρέχει τίποτα..
Originally Posted by blondie_s2k,Jun 8 2010, 01:09 PM
Γιατί αν ήμουν θ άνοιγα το στόμα μου και θα έλεγα κι άλλα για το συγκεκριμένο άτομο (που τα ξέρεις και συ) αλλά δεν το κάνω.. Και δεν το έκανα ούτε και όταν με έβριζε..αυτό δε σου λέει κάτι? 

Και πολυ καλα εκανες.
Originally Posted by blondie_s2k,Jun 9 2010, 12:09 AM
Οσο για τις φωτογραφίες μη το λες σε μένα γιατί δεν το έγραψα εγώ αλλά ο gmak, λανθασμένα βέβαια κι αυτός αναφερόμενος σε σένα ενώ το είχε γράψει ο Κωνσταντίνος (s2k_cy). Αυτό που είχε γράψει ο Θανάσης για τις φώτο ήταν άλλο..
τιιιιιι:;;;Έκανα λάθος εγώ;;;
Δε γίνεται.....αφού είμαι τέλειος