Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Η Κωμωδια

Thread Tools

Old Jun 8, 2010 | 01:02 PM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

Originally Posted by MANOS,Jun 8 2010, 11:54 PM
Λεω οτι αν ημουν ο φιλος protogeo θα ενιωθα ακριβως το ιδιο και θα εκανα ακριβως το ιδιο και βασικα δε θα περιμενα καποια απαντηση απο το stradale γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Αυτο τα λεει ολα Μανο...

δεν μενει τιποτα αλλο για να κλειδωθει το τοπικ...

Απλα το θεμα ηταν να γινουν γνωστες οι προθεσεις του συγκεκριμενου παιδιου...

πραγμα που εγινε και με ατρανταχτες αποδειξεις
Old Jun 8, 2010 | 01:05 PM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

Originally Posted by s2k_cy,Jun 8 2010, 11:57 PM
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ protogeo και εγραψα τους λόγους.
ναι... επειδη ηταν ενα αστειο που επειδη με πειραξε και το εβγαλα στην φορα...
Old Jun 8, 2010 | 01:07 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Για μισό....κάπου εδώ το είχα....έλα, το βρήκα.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4 [/media]

Old Jun 8, 2010 | 01:08 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 8 2010, 07:43 PM
Ποιός τρώγεται ρε Χάρη; Τη γνώμη μας λέμε και συζητάμε. Ετσι είναι οι φαγωμάρες;
καλα ρε Ισμηνη πλακα μου κανεις???δες το θεμα λιγο πανοραμικα να δεις τι εχει γινει αυτη τη στιγμη..αντιπαραθεση ο ενας με τον αλλον,απο κυπρο μεχρι δε ξερω κ εγω που ειναι ο καθενας..πιο πολυ βλεπω να αναφερονται αλλα ονοματα με το ποιος ειπε τι κ τι εκανε ποιος παρα αυτων που εγινε το συμβαν...ακομα κ αναμεσα σε μενα κ σε σενα αντιπαραθεση εχει γινει κ πραγματικα δεν ξερω το λογο κ ουτε μ ενδιαφερει να τον μαθω..

καποιοι εχουν δικιο περισοτερο,καποιοι λιγοτερο κ καποιοι καθολου,φτανει ομως πλεον μαθαμε τι εγινε κ ποιος εφταιγε κ γιατι... ας δωθει ενα τελος στο θεμα γιατι θα μεγαλωσει πολυ..αν συνεχιστει αυτη η κωμωδια γιατι καλα εκανε ο γιωργος κ το εγραψε ''κωμωδια'' θα γινει το πιο γεματο κ hot θεμα..οχι μονο δυο part θα εχει αλλα καθε μερα οι CO θα ασχολουνται μονο γι αυτο...
Old Jun 8, 2010 | 01:09 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by MANOS,Jun 8 2010, 10:54 PM
Εδω μιλαμε για διαγραφη Ισμηνη μου, δε μιλαμε για κραξιμο το οποιο εχει γινει ηδη.
Δευτερον δεν εχω καμια υποθεση να κερδισω ουτε εχω συμφερον να υπερασπιστω κανεναν. Λεω τη γνωμη μου και πιστευω οτι το μαθημα του το πηρε και οτι σωστα λειτουργησαν οι CO's.
Το παραδειγμα με τις φωτογραφιες το ανεφερε ο Θανασης αν διαβασεις ολα τα posts γι αυτο και το ανεφερα. Διαβασε λιγο καλυτερα ολα τα posts περι ban και θα καταλαβεις τι λεω.
Τελοσπαντων, φτανει ως εδω και δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ειδικα για τριτους.
Λεω οτι αν ημουν ο φιλος protogeo θα ενιωθα ακριβως το ιδιο και θα εκανα ακριβως το ιδιο και βασικα δε θα περιμενα καποια απαντηση απο το stradale γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αν ηταν να πει κατι θα το ειχε κανει. Απο κει και περα το να γινεται λεια για να βγαζει ο καθενας εδω μεσα τις πρροσωπικες του αντιπαλοτητες απο το παρελθον ειναι λαθος και δε συμφωνω και δε βοηθαει και σε τιποτα. Και να διαγραφει παλι δε βοηθαει σε τιποτα οταν ολοι πλεον ξερουν τι πρεπει να κανουν στη σχεση του μαζι του. Εσυ θες να ικναποποιησεις το μισος σου γιατι καποτε σ εβρισε. Ε sorry αλλα δεν μπορω να το δεχτω.
Ισως να κανω και λαθος, ομως αυτο πιστευω και δεν αλλαζει. Και δεν εχω να πω κατι αλλο και ουτε εχω καν μιλησει μαζι του...
Μάνο τι λες?????????? Για ποιο μίσος μιλάς? Σιγά μην αναλώσω τέτοια συναισθήματα σ ένα τέτοιο άτομο. Η αγάπη και το μίσος είναι πολύ βαριά συναισθήματα για να τα καταναλώνεις σε σκουπίδια. Το να θεωρείς έναν άνθρωπο μαλάκα ή ηλίθιο η κουτοπόνηρο η οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμία σχέση με το να τον μισείς. Και εσύ ειδικά δεν θα έπρεπε να το λες αυτό μετά από ότι έχει συμβεί ανάμεσα μας. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Γιατί αν ήμουν θ άνοιγα το στόμα μου και θα έλεγα κι άλλα για το συγκεκριμένο άτομο (που τα ξέρεις και συ) αλλά δεν το κάνω.. Και δεν το έκανα ούτε και όταν με έβριζε..αυτό δε σου λέει κάτι?

Οσο για τις φωτογραφίες μη το λες σε μένα γιατί δεν το έγραψα εγώ αλλά ο gmak, λανθασμένα βέβαια κι αυτός αναφερόμενος σε σένα ενώ το είχε γράψει ο Κωνσταντίνος (s2k_cy). Αυτό που είχε γράψει ο Θανάσης για τις φώτο ήταν άλλο.. Μπάχαλο δλδ...

Και για ν απαντήσω και στο προηγούμενο ερώτημα σου, δλδ στο τι πρέπει να γίνει για να ικανοποιηθούμε, εγώ προσωπικά πέρα απ το ban δεν θέλω κάτι άλλο. Απλά συζήτηση κάνω γιατί απορώ για κάποια πράγματα. Κακό είναι αυτό?

Και τέλος, βρε Κωνσταντίνε μου, μην τα παίρνεις..μπορεί τελικά να είμαι πιο ξανθιά απ ότι πίστευα και να μην κατάλαβα καλά ή να μην εκφράστηκα σωστά..δεν τρέχει τίποτα..
Old Jun 8, 2010 | 01:10 PM
s2k_cy's Avatar

Εντάξει protogeo, , ειλικρινά σου ζητάω συγνώμη.
Old Jun 8, 2010 | 01:11 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Εγώ Χάρη μου δε νιώθω ότι έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου ούτε ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Προφανώς δεν έχεις ζήσει αντιπαραθέσεις και φαγωμάρες εδώ μέσα για να ξέρεις πως είναι..

Old Jun 8, 2010 | 01:14 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 8 2010, 01:09 PM
Γιατί αν ήμουν θ άνοιγα το στόμα μου και θα έλεγα κι άλλα για το συγκεκριμένο άτομο (που τα ξέρεις και συ) αλλά δεν το κάνω.. Και δεν το έκανα ούτε και όταν με έβριζε..αυτό δε σου λέει κάτι?

Και πολυ καλα εκανες.
Old Jun 8, 2010 | 01:14 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 9 2010, 12:09 AM
Οσο για τις φωτογραφίες μη το λες σε μένα γιατί δεν το έγραψα εγώ αλλά ο gmak, λανθασμένα βέβαια κι αυτός αναφερόμενος σε σένα ενώ το είχε γράψει ο Κωνσταντίνος (s2k_cy). Αυτό που είχε γράψει ο Θανάσης για τις φώτο ήταν άλλο..
τιιιιιι:;;;

Έκανα λάθος εγώ;;;

Δε γίνεται.....αφού είμαι τέλειος
Old Jun 8, 2010 | 01:16 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Jun 8 2010, 11:14 PM

Και πολυ καλα εκανες.
Α γεια σου...γι αυτό σου λέω..

All times are GMT -8. The time now is 07:42 PM.