Η Κωμωδια
...Να πω και εγω την φτωχη μου αποψη???
1ον, Αυτο που εκανε ο Γιωργος για να υπερασπισει τον εαυτο του (ασχετα αν εχει δικιο ή αδικο), θελει αρκετο θαρρος.
κ
2ον, Με αυτη την κινηση του, κατα ενα τροπο αποθαρρυνει γενικα για τυχον κακοβουλες ενεργειες μεσα στο φορουμ.(επαναλαμβανω,ασχετ αν εχει δικιο ή αδικο).
Μπραβο Γιωργο....
1ον, Αυτο που εκανε ο Γιωργος για να υπερασπισει τον εαυτο του (ασχετα αν εχει δικιο ή αδικο), θελει αρκετο θαρρος.
κ
2ον, Με αυτη την κινηση του, κατα ενα τροπο αποθαρρυνει γενικα για τυχον κακοβουλες ενεργειες μεσα στο φορουμ.(επαναλαμβανω,ασχετ αν εχει δικιο ή αδικο).
Μπραβο Γιωργο....
Παιδιά, ας πέσουν οι τόνοι και ας μη μπερδεύουμε θέματα μεταξύ τους..
Τώρα, το θέμα είναι ο Stradale και αυτά που έλεγε στον πρωτόγιωργα..
Από εκεί και πέρα, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι εμείς..
Κι εγώ εννοείται πως είμαι ενάντια σε όποιον πουλάει τέτοιου είδους παραμύθι για προσωπικό όφελος.. (υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εδώ μέσα και μάλιστα "αξιόπιστοι")
Κάναμε την πλάκα μας,όμως τώρα ας αφήσουμε το Χρήστο, να πει ο,τι έχει να πει..
Τώρα, το θέμα είναι ο Stradale και αυτά που έλεγε στον πρωτόγιωργα..
Από εκεί και πέρα, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι εμείς..
Κι εγώ εννοείται πως είμαι ενάντια σε όποιον πουλάει τέτοιου είδους παραμύθι για προσωπικό όφελος.. (υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εδώ μέσα και μάλιστα "αξιόπιστοι")
Κάναμε την πλάκα μας,όμως τώρα ας αφήσουμε το Χρήστο, να πει ο,τι έχει να πει..
Η παροιμια λεει καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα , αυτο πιστευω τα λεει ολα ,τι καθεστε τωρα και το παιδευεται και οσο για βασικους κανονες σε ΟΛΑ τα φορουμ σε τετοιες περιπτωσεις το μελος απλα γινεται ban.