Η Κωμωδια
Λοιπόν κάθομαι και διαβάζω να λέει ο καθένας τη γνώμη του εδώ μέσα. Δεν το κατηγορώ απλά αναφέρω ότι το τόπικ έμεινε ανοιχτό για ένα και μόνο λόγο. Να δώσει απάντηση ο Stradale (αν το κάνει τελικά). Δεν κάθησα ούτε να κρίνω ούτε να κατακρίνω ούτε να σχολιάσω όπως και έγινε από τους περισσότερους εδώ μέσα μέχρι να ακούσω και τον αντίλογο. Βέβαια αυτό μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους και ως "ανυπαρξία" αλλά σας πληροφορώ ότι όποιος θεωρήσει αυτό κάνει απόλυτο λάθος. Απλά πριν βγάλω εγώ και οι άλλοι CO συμπεράσματα περιμένουμε και τον αντίλογο μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχουμε δώσει για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Δεν περιμένω να δω τον Stradale να ζητάει συγνώμη απλά να ακούσω την άποψή του αν έχει να πει κάτι
Τώρα να πω ότι η δημοσίευση των προσωπικών συζητήσεων έχω δει και στο Αμερικάνικο φόρουμ να γίνεται όταν πρόκειται για υπόθεση εξαπάτησης.
Αυτά από εμένα
Τώρα να πω ότι η δημοσίευση των προσωπικών συζητήσεων έχω δει και στο Αμερικάνικο φόρουμ να γίνεται όταν πρόκειται για υπόθεση εξαπάτησης.
Αυτά από εμένα
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 8 2010, 05:51 PM
Βέβαια αυτό μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους και ως "ανυπαρξία" αλλά σας πληροφορώ ότι όποιος θεωρήσει αυτό κάνει απόλυτο λάθος. Απλά πριν βγάλω εγώ και οι άλλοι CO συμπεράσματα περιμένουμε και τον αντίλογο μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχουμε δώσει για να αποφασιστεί τι θα γίνει.
Οποιος εχει γενικα τη φωλια του λερωμενη καλο ειναι να μην δινει τετοιου ειδους συμβουλες. Κι εγω και ο Θανασης και ο Λαλακης και ο gmak και πολλοι αλλοι στο παρελθον μας ειχαν γινει παρατηρησεις να μην ανεβαζουμε φωτογραφιες ημιγυμνες στο forum και ο Μαριος ειδικα εχει μαλλιασει η γλωσσα του να το λεει και να μας παρακαλαει ουσιαστικα. Τοτε κανεις δε βγηκε να πει να μας γινει ban οπως εγινε στο moto.gr. Αλλα τα καλα και συμφεροντα, αυτο ξερω να πω εγω. Οταν ειναι να κατακρινουμε καποιον γιναμαστε δημιοι, οταν ειναι να συμμορφωθουμε κανουμε τον Αλεκο. Και ειναι και καποιοι που συστηματικα στηνουν στον τοιχο τον αλλον σε οτιδηπιτε συμβει εδω μεσα, ειτε μικρο ειτε μεγαλο χωρις να τους ειδα ποτε να κανουν αυτοκριτικη
Και αν υπαρχει καποιος εδω περα μεσα που δεν εχει καταπατησει εστω και εναν κανονισμο αυτου εδω του forum να βγει και να το πει.
Και δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση το ενα περιστατικο με τον ΚΟΣ με το αλλο. Εδω δεν κρινεται αν κανουν σωστα ή οχι τη δουλεια τους οι Co's και αν θελουν καποιοι να συζητησουμε αυτο το θεμα παει αλλου η βαλιτσα και ειναι αλλο κεφαλαιο. Για μενα την κανουν και αψογα αλλα δεν εχει σημασια ουτε τι πιστευω εγω ουτε ειναι και το θεμα μας αυτο.
Το θεμα ειμαι οτι καποιο παλιο μελος εκανε μια μαλακια και κακως την εκανε και τιμωρηθηκε γι αυτο. Το να διασυρεται ομως και να αποτελει θεμα για χλευασμο δεν καταλαβαινω σε τι οφελει? Και ποιος ειναι αυτος εδω μεσα που δεν εχει εκμεταλλευτει το forum για να προωθησει κατι ή να πουλησει κατι ή να εξυπηρετησει καποιον αλλο σε πωληση ενω απαγορευεται? Εκει δεν επρεπε να γινει ban? Και ποσα αλλα που εχουμε κανει ολοι μας.
Λοιπον αφηστε τις εξυπναδες και ας κανει λιγο αυτοκριτικη ο καθενας μας, ποτε πραγαμτικα προσφερει και ποτε απλως βγαζει τα απωθημενα του.... γιατι παντα μας φταινε οι αλλοι και παντα αυτο που κανουν οι αλλοι μας φαινεται τραγικο, οταν το κανουμε εμεις σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο ειμαστε αγιοι και υπερανω.
Αυτα ειχα να πω και δεν προσωποποιω κανεναν.
Απλα ειναι κριμα, ειδικα σε ανθρωπους που γνωριζουμε καποια χρονια.
Και αν υπαρχει καποιος εδω περα μεσα που δεν εχει καταπατησει εστω και εναν κανονισμο αυτου εδω του forum να βγει και να το πει.
Και δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση το ενα περιστατικο με τον ΚΟΣ με το αλλο. Εδω δεν κρινεται αν κανουν σωστα ή οχι τη δουλεια τους οι Co's και αν θελουν καποιοι να συζητησουμε αυτο το θεμα παει αλλου η βαλιτσα και ειναι αλλο κεφαλαιο. Για μενα την κανουν και αψογα αλλα δεν εχει σημασια ουτε τι πιστευω εγω ουτε ειναι και το θεμα μας αυτο.
Το θεμα ειμαι οτι καποιο παλιο μελος εκανε μια μαλακια και κακως την εκανε και τιμωρηθηκε γι αυτο. Το να διασυρεται ομως και να αποτελει θεμα για χλευασμο δεν καταλαβαινω σε τι οφελει? Και ποιος ειναι αυτος εδω μεσα που δεν εχει εκμεταλλευτει το forum για να προωθησει κατι ή να πουλησει κατι ή να εξυπηρετησει καποιον αλλο σε πωληση ενω απαγορευεται? Εκει δεν επρεπε να γινει ban? Και ποσα αλλα που εχουμε κανει ολοι μας.
Λοιπον αφηστε τις εξυπναδες και ας κανει λιγο αυτοκριτικη ο καθενας μας, ποτε πραγαμτικα προσφερει και ποτε απλως βγαζει τα απωθημενα του.... γιατι παντα μας φταινε οι αλλοι και παντα αυτο που κανουν οι αλλοι μας φαινεται τραγικο, οταν το κανουμε εμεις σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο ειμαστε αγιοι και υπερανω.
Αυτα ειχα να πω και δεν προσωποποιω κανεναν.
Απλα ειναι κριμα, ειδικα σε ανθρωπους που γνωριζουμε καποια χρονια.
Originally Posted by s2k_cy,Jun 8 2010, 04:53 PM
Αυτά τα ποστ, (με προσωπικους διαλόγους) γίνονται ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ / ΑΓΟΡΑ οτι θές πες το και πέσει ο ένας απο τους 2 θύμα και οχι επειδή πληγώθηκε καποιος απο ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ, σε ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ αυτοκινήτου.
χαχαχαχαχα πολυ καλο
οσο για αυτο το "ΑΣΤΕΙΟ" που αποκαλεις αν καθοσουν να διαβεσεις τους διαλογους καθε αλλο παρα μονο αστειο δεν ηταν...
απλα ΕΛΕΟΣ
τωρα μιλας για ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ επειδη καταλαβα τι γινοταν πισω απο την πλατη μου... αλλιως τωρα θα μιλουσες για αλλα πραγματα...
Ο σκοπος της δημοσιευσης των ολων μηνυματων ειναι καθαρα για να προφυλαχθουν καποιοι αλλοι που αν ηταν στην θεση μου θα την ειχαν πατησει τωρα...
Αυ
Ηθελα να δω αν σου εκαναν κατι παρομοιο αν θα το επερνες ως αστειο...
Originally Posted by palioxaraktiras,Jun 8 2010, 04:12 PM
προβλεπω διασπαση...s2ki greece και s2ki greece εσωτερικου...πακετε ποτε θα με πας βολτα??