Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΙΝΗΜΑ: Δεν πληρώνω Διόδια!

Old Jan 6, 2011 | 07:15 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by gmak_s2k,Jan 6 2011, 01:01 PM
Ας πω και εγώ την γνώμη μου.......
....
....
Old Jan 6, 2011 | 08:17 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by Heli2000,Jan 6 2011, 05:11 PM
Τότε ρε μεγάλε γιατί δεν πληρώνεις -τουλάχιστον- τα διόδια για το κομμάτι ΘΗΒΑΣ-ΑΘΗΝΑΣ που είναι καταπληκτικός δρόμος?

Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που πληρώνουμε είμαστε τα κορόιδα?
Heli δεν ξέρω αν αυτή ήταν η διάθεσή σου αλλά το ύφος του ποστ σου δείχνει αρκετά επιθετικό και δεν υπάρχει λόγος να πάρει τέτοια τροπή η κουβέντα ειδικά απέναντι σε άτομα όπως ο Κωνσταντίνος aka Nabu που έχουν αποδειξει πόσο ΟΚ είναι.

Όλοι μπορούμε να πούμε την γνώμη μας αλλά από εκεί και πέρα το τι κάνει ο καθένας είναι επιλογή του και εφόσον οι πράξεις του άλλου δεν επηρεάζουν άμεσα εμάς δεν νομίζω πως χρειάζεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση.

Φιλικά λέω την γνώμη μου για να προλάβω αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα και αιτία.

Old Jan 6, 2011 | 09:51 AM
HavefuNs2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,Jan 6 2011, 03:01 AM
Ας πω και εγώ την γνώμη μου.......

Διαφωνώ ΤΕΛΕΙΩΣ με αυτό το κίνημα του "δεν πληρώνω διόδια".

Όπως πολύ σωστά έγραψε σε ένα ποστ του ο Heli, δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται αυτή η άρνηση πληρωμής.

Τόσα χρόνια που αυτοί οι δρόμοι άνηκαν στο κράτος και ήταν τριμπούρδ€λο δεν γινόταν αυτό το πράγμα.....γιατί;;;;

Επειδή ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας (να αγιάσει το στόμα σου για αυτή την ατάκα ρε Γεωργίου) σκεφτόταν οτι το κράτος θα με "κυνηγήσει" ενώ σου λέει οτι τώρα που ανήκουν σε ιδωτικές εταιρείες θα μου κλάσουν τα @@......

Εγώ το έχω πει σε αρκετούς από εδώ μέσα.....θα έρθει η ώρα που όλες αυτές οι ψευτομαγκιές θα πληρωθούν.....και μην αρχίσουν τότε τα παράπονα.....

Και θα έρθει η ώρα που θα πληρωθούν όλα αυτά γιατί πολύ απλά η κατάσταση έχει παραγίνει.......

Να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για την Αττική Οδό......

Με πιο σκεπτικό κάποιος περνάει κολλητά πίσω από άλλον από την λωρίδα των e-pass;;;;....που στηρίζεται δηλαδή αυτή η άρνηση πληρωμής;;;;

Το ξέρετε οτι υπάχουν ταξιτζήδες που με αυτό το τον τρόπο δεν έχουν πληρώσει ΠΟΤΕ από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του δρόμου;;;;

Μιλάμε για διαφυγόντα κέρδη και οι συγκεκριμένες εταιρείες δεν θα δεχτούν για πολύ ακόμα να συνεχιστεί αυτό....

Μιλάμε για ένα δρόμο που σου παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και βοήθεια 24ώρες το 24ώρο χωρίς κόστος με μόνο μέσο είσπραξης τα διόδια.....δηλαδή τι άλλο θέλουμε;;;;.....να μας προσφέρουν όλα τα παραπάνω και να μην πληρώνουμε και φράγκο;;;;.....

Ο δρόμος αυτός για να παραμένει σε άψογη λειτουργική κατάσταση έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος συντήρησης....από που θα βγουν αυτά τα χρήματα;;;;

Όταν οι δρόμοι ήταν σκ@τ@ το καταλάβαινα να αντιδρούσαμε.....τώρα δεν το καταλαβαίνω.....

Παραπονιόμαστε γιατί αυξάνουν τα διόδια.....ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;;;;.....

Γιατί πλεόν το κράτος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΏ σε αυτές τις εταιρείες γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....

Τους έχει πει βγάλτε τα πέρα μόνοι σας και χρήματα θα έχετε να λαμβάνετε ΜΟΝΟ από τα διόδια......για αυτό και άρχισε η εκμετάλλευση των διοδίων πριν ολοκληρωθεί το έργο.....

Αν δεν γινόταν αυτό θα έπρεπε να σταματήσει η κατασκευή και η συντήρηση μέχρι να έχει το κράτος να τους δώσει χρήματα για να συνεχίσουν....δηλαδή του Αγίου φούτσου ανήμερα.......

Το γνωρίζετε οτι οι εν λόγω εταιρείες έχουν προτείνει να αναλάβουν εξ΄ολοκλήρου τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού ΜΟΝΟ με δικά τους χρήματα με αντάλαγμα την εκμετάλλευση των διοδίων;;;;.......αν δεν γίνει αυτό δρόμο δεν θα δούμε ποτέ......

Και λογικό είναι να ζητάνε τα διόδια....έρχομαι δηλαδή σου κατασκευάζω ένα υπερσύχρονο για τα ελληνικά δεδομένα δρόμο εξ΄ολοκλήρου με δικά μου χρήματα, ε από κάπου δεν πρέπει να πάρω τα χρήματα που έβαλα;;;;

Δεν λέω οτι οι εν λόγω ιδιωτικές εταιρείες είναι άγιες αλλά την ευθύνη για αυτή την κατάσταση την φέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το κράτος και για πριν και για τώρα και για μετά......για άλλη μια φορά πληρώνουμε τις μ@λ@κίες του παρελθόντος....

Εγώ είμαι υπέρ μιας πιο δίκαιης πληρωμής διοδίων βάσει χιλιομέτρων.....και να ξέρετε οτι αυτό θα γίνει απλά αυτή την στιγμή τα οικονομικά δεδομένα γύρω από αυτό το θέμα δεν το επιτρέπουν.......

Κλείνοντας να ξεκαθαρίσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ύποπτων σκέψεων, οτι όλα τα παραπάνω δεν τα λέω γιατί εργάζομαι σε μία από αυτές τις εταιρείες......είναι η άποψή μου σαν πολίτης αυτής της χώρας.....προσωπικά πληρώσουν δεν πληρώσουν διόδια δεν επηρεάζεται ούτε η δουλειά μου ούτε ο μισθός μου.....απλά την γνώμη μου λέω.....χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης....

Αυτά από εμένα......μπορώ να σας πω πολλά παραπάνω γύρω από όλα αυτά αλλά από εδώ μέσα δεν είναι εφικτό......ελπίζω να μην σας κούρασα.
Αγαπητέ αναγνώστη καταλαβαίνω την ανησυχία σου σχετικά με το θέμα αυτό και έχω να σου πω ότι στη δική μου περίπτωση 5 μήνες δεν πληρώνω στα διόδια και απλά ανοίγω τις μπάρες και δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα!!Λογικό είναι τις τελευταίες μέρες να ακούς διάφορα πράγματα για πρόστιμο κτλ,τα οποία όμως δεν ισχύουν..απλά λόγω της έκτασης του φαινομένου λογικό είναι να έχουν θορυβηθεί οι ιδιωτικές εταιρείες γιατί χάνουν αρκετά χρήματα και να προσπαθούν να φοβήσουν τον κόσμο..Τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνεις τόσα χρόνια και τόσους φόρους που έχεις δώσει εσύ και οι πατεράδες σου έχουν υπερκαλύψει το χρέος κατασκευής των δρόμων εδώ και χρόνια!Το ίδιο ισχύει και για τα διόδια της Αττικής Οδού,τα οποία παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες όπως και τα υπόλοιπα γιατί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες τα λεφτά που έπρεπε να τους δωθούν για τα έργα τα φάγανε στις μίζες..Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα!!Το Σύνταγμα είναι πάνω απ'όλα και από τους νόμους,οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα..
Καλό θα είναι να ενημερωθείτε και στις διάφορες σελίδες( http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ ) που υπάρχουν για τα διόδια και επιτέλους να ξυπνήσουμε τώρα που είναι νωρίς ακόμη και να αγωνιστούμε!!Τέρμα πια το νταβατζιλίκι!!
Aναγνώστης
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 7:50 μ.μ. δεν χρειαστικε να πω τιποτα με καλυπτει ο φιλος εδω!!
Old Jan 6, 2011 | 09:56 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Για να καταλάβω CRISSCOSS.....επειδή έκανες Quote στο ποστ μου.....αυτό που έκανες copy από το tromaktiko είναι η απάντησή σου στα λεγόμενά μου;;;;
Old Jan 6, 2011 | 10:17 AM
HavefuNs2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,Jan 6 2011, 10:56 AM
Για να καταλάβω CRISSCOSS.....επειδή έκανες Quote στο ποστ μου.....αυτό που έκανες copy από το tromaktiko είναι η απάντησή σου στα λεγόμενά μου;;;;
αν δεν καταλαβαινεις εγω πρεπει τωρα να πω;τεσπα!
Old Jan 6, 2011 | 10:34 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

εχω καποια χρονια να κατεβω αθηνα,,εχουν στησει παντου διοδια ας πουμε περιμετρικα της πολης? αν καποιος μενει 5 10 χιλιομετρα εξω απ την πολη πρεπει να πληρωνει καθε μερα για να παει σπιτι του?
Old Jan 6, 2011 | 10:40 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και πιστεύεις οτι τα λεγόμενα ενός αδαή στο tromaktiko απεικονίζουν την πραγματικότητα......

Απαντώ λοιπόν σε εσένα και στον φίλο στο tromaktiko και αν θες κάντου copy paste την απάντησή μου......

Θα το πω με ένα μπακαλίστικο τρόπο μήπως και κάποιοι καταλάβουν....

Έχεις εσύ φίλε CRISSCOSS μια ιδωτική εταιρεία και παράγεις ένα προιόν για λογαριασμό του κράτους.....επειδή το κράτος έφαγε τα λεφτά που ήταν να σου δώσει για να παράγεις το προιόν, τα βάζεις από την τσέπη σου......αυτό σημαίνει οτι πλέον αυτό το προιόν πρέπει να το παρέχεις δωρεάν στους πελάτες;;;.....και από πάνω να παρέχεις δωρέαν και πλήρη τεχνική υποστήριξη;;;;;......ρε πάτε καλά;;;;;.......καταλαβαίνετε τι λέτε;;;;;

Αν δηλαδή αυτή η εταιρεία σταματήσει να σου παρέχει την τεχνική υποστήριξη τι θα πεις;;;....φυσικά θα αρχίσεις τα παράπονα......

Αν δηλαδή η Αττική Οδός σταματήσει τις περιπολίες, την συντήρηση του δρόμου, την ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια και όλα τα άλλα που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ (γιατί τα προσφέρει σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που πληρώνουν διόδια καθώς όταν έρχεται να βοηθήσει δεν σου ζητάει την απόδειξη πληρωμής διοδίων για να δει αν θα σε βοηθήσει ή όχι) φαντάζεσαι πως θα καταντήσει αυτός ο δρόμος;;;;

Ξέρεις πόσες φορές το προσωπικό της Αττικής Οδού έχει γλυτώσει τον κόσμο από τα χειρότερα επειδή ήταν εκεί όταν έπρεπε;;;;

Πως θα σου φανεί αν αύριο εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος μείνει αβοήθητος επειδή θα πάψει να υπάρχει αυτή η βοήθεια;;;;;

Θα εξοργιστείς, θα πάρεις σβάρνα τα κανάλια για να διαμαρτυρηθείς και πάει λέγοντας.

Όσο για το θέμα των κυρώσεων.....

Ο Nabu είπε μια κουβέντα που δεν την προσέξατε.....κάποιος του είπε οτι στις e-pass έχουν τοποθετηθεί κάμερες που καταγράφουν τους παραβάτες.....πιστεύετε δηλαδή οτι αυτές οι εταιρίες είναι τόσο χαζές ώστε να προβούν σε ένα τέτοιο κόστος τοποθέτησης καμερών αν δεν είναι σίγουρες οτι κάποια στιγμή θα πάρουν το OK για να τις χρησιμοποιούν;;;;.....αν αυτό πιστεύετε είστε βαθιά νυχτωμένοι.....

Στο κάτω-κάτω η Ιστορία θα δείξει ποιος είχε δίκιο.....

Αν αρχίσουν όμως να έρχονται οι λυπητερές και μετά τα κλάματα και τα παράπονα εγώ θα γελάω και ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει.....

Δεν καταλαβαίνετε οτι όλα αυτό το κίνημα είναι ένα πολιτικό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω....δεν είναι κίνημα πολιτών.....

Για του λόγου το αληθές δες ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες κινήσεις.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3DEsQVoe2vw [/media]

Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις.....
Old Jan 6, 2011 | 10:41 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by nikthegrek,Jan 6 2011, 09:34 PM
εχω καποια χρονια να κατεβω αθηνα,,εχουν στησει παντου διοδια ας πουμε περιμετρικα της πολης? αν καποιος μενει 5 10 χιλιομετρα εξω απ την πολη πρεπει να πληρωνει καθε μερα για να παει σπιτι του?
Οχι απαραίτητα nik....μπορείς να πας και εκτός Αττικής Οδού χωρίς να πληρώσεις διόδια....εσύ επιλέγεις....
Old Jan 6, 2011 | 10:45 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,Jan 6 2011, 11:41 AM
Οχι απαραίτητα nik....μπορείς να πας και εκτός Αττικής Οδού χωρίς να πληρώσεις διόδια....εσύ επιλέγεις....
οπως ειναι ο περιφερειακος ο δικος μας δηλαδη και διαλεγεις πια εξοδο θα βγεις,,εμεις παιδια δεν εχουμε διοδια παντως ουτε προς χαλκιδικη,,κατι ακουσα οτι θα βαλουν αλλα ειναι για γελια αν βαλουν προς χαλκιδικη εχει το χειροτερο δρομο σ ολη την ελλαδα..εχει τα κλασσικα που βγαινεις για αθηνα αλλα ειναι καμια 30ρια χιλιομετρα εξω απο την πολη,,ειναι πολυ μετα τα περιχωρα που λεμε,,τι να πω..
Old Jan 6, 2011 | 10:58 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

παιδια εγω ξερω οτι ο,τι δημοσιο δωσεις ειναι προς εκμεταλλευση,,η λεξη ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ σημαινει καποιος ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!!,το θεμα ειναι ποσο κερδιζει στην ΠΛΑΤΗ μας,ο ελληνας ειναι γνωστο κοροιδο,εγω δεν πιστευω οτι πρεπει το καθε αμαξι να δινει 10 ευρω,δεν ξερω αν ειναι και παραπανω, για να παει αθηνα θεσνικη,,διοδια πληρωναμε ανεκαθεν,,αντε τωρα φτιαξανε την εγνατια οδο,,τοσα χρονια που μας τα περνανε και ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ η μιση ελλαδα στο δρομο?ας τ αφησουν τωρα ελευθερα για ολα αυτα τα χρονια που πληρωσαμε..τελικα ειμαστε μεγαλα ΚΟΡΟΙΔΑ και μονο κουτοπονηρια εχουμε,,καλα να παθουμε.

All times are GMT -8. The time now is 06:24 PM.