Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο...
Τον άγραφο και τα ριτεινερς θέλω να στροφαρει λίγο παραπάνω να γίνει η δουλειά
Ωραία, πότε θα μου το μάθεις (για να μη διαβάζω το εγχειρίδιο...). το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για εξωτερικό gps στην πίστα προς το παρόν.
Έχει εφαρμογή για iphone ή το χειρίζεσαι από τα κουμπιά του και μετά το συνδέεις σε PC για να κατεβάσεις τα δεδομένα?
Έχει εφαρμογή για iphone ή το χειρίζεσαι από τα κουμπιά του και μετά το συνδέεις σε PC για να κατεβάσεις τα δεδομένα?
Σήμερα είπα να κάνω μια δοκιμη με το αμάξι με πολύ υγρασία ( μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα παιδιά αυτό ) και την μονη διαφορα ότι είχα 28psi στα πίσω ελαστικά απ 33-34 αν θυμάμαι καλά ! εκκίνηση με χειρόφρενο κτλ όπως πρέπει χωρίς να τραβάει και ζόρι η μετάδοση και να τα μας
13,64sec@168,09 km/h +18m se 2,37sec@54,7km/h + 60-160 se 9,71sec
Η άλλη μέτρηση είναι για να δει κάποιος posh διαφορα παίζει η εκκίνηση και μια καλή αλλαγή μιας και έβαλα νωρίς την δευτερα (200-400 rpm ) μην νομίζει κανεις στα 50km/η !!!
αλλα η εκκίνηση είναι πολύ καλο παράδειγμα με το 18m στο 2,6 !!!

13,64sec@168,09 km/h +18m se 2,37sec@54,7km/h + 60-160 se 9,71sec
Η άλλη μέτρηση είναι για να δει κάποιος posh διαφορα παίζει η εκκίνηση και μια καλή αλλαγή μιας και έβαλα νωρίς την δευτερα (200-400 rpm ) μην νομίζει κανεις στα 50km/η !!!
αλλα η εκκίνηση είναι πολύ καλο παράδειγμα με το 18m στο 2,6 !!!

Σχετικά με όλον αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει με του Μιχάλη την δυναμομέτρηση, τα παραμύθια, τους δράκους, τους μάστορες και τους κάστορες...
Παίρνω κάποια πράγματα που είχαμε στο Member's Section και τα βάζω εδώ΄για λίγες ημέρες προς ανάγνωση και σχολιασμό περισσοτέρων ατόμων...
Πείτε μου εσείς τώρα πως γίνεται ένα S2000 Α' Στάδιο με πολιτικά λάστιχα να βγάζει ίδιους χρόνους με ένα Light Turbo S2000 με πολιτικά λάστιχα και με ένα 2.2 ΝΑ με πολιτικά λάστιχα...
Και φυσικά πείτε μου ΠΩΣ μεταφράζεται η διαφορά αυτή στα νούμερα, σε καρότσια, κολώνες, καπό, πορτπαγκαζ, κεραίες η δεν ξέρω εγώ πως αλλιώς μετράτε τις κόντρες σας...
Παίρνω κάποια πράγματα που είχαμε στο Member's Section και τα βάζω εδώ΄για λίγες ημέρες προς ανάγνωση και σχολιασμό περισσοτέρων ατόμων...
Πείτε μου εσείς τώρα πως γίνεται ένα S2000 Α' Στάδιο με πολιτικά λάστιχα να βγάζει ίδιους χρόνους με ένα Light Turbo S2000 με πολιτικά λάστιχα και με ένα 2.2 ΝΑ με πολιτικά λάστιχα...
Και φυσικά πείτε μου ΠΩΣ μεταφράζεται η διαφορά αυτή στα νούμερα, σε καρότσια, κολώνες, καπό, πορτπαγκαζ, κεραίες η δεν ξέρω εγώ πως αλλιώς μετράτε τις κόντρες σας...