ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Originally Posted by lalakis2000,Aug 6 2008, 04:49 AM
Λοιπόν, Γιώργο, να πάρεις το 350Ζ και να πας σε άλλο τόπικ να παίξεις - εδώ είναι τόπος λατρείας του S2000.
Κώστα το μισό κλικ είναι πολύ ή λίγο; Βγαίνει από κάποια εξίσωση ή έτσι στο περίπου;
Κώστα το μισό κλικ είναι πολύ ή λίγο; Βγαίνει από κάποια εξίσωση ή έτσι στο περίπου;
Τώρα αν συγκρίνω το Ζ με το S του Μάνου, το S είναι 3 κλίκ πάνω.
Πέτυχα με ένα δημοσιογραφικό ΤΤ-S ενώ ήμουν με το αυτοκίνητο της δουλειάς,και τον ρωτάω έχω ένα S2000,να το δώσω να πάρω ένα τέτοιο?
Ούτε να το σκέφτεσαι μου λέει,αν θες κάτι άλλο πήγαινε για Z4 M ή cayman s...
Ούτε να το σκέφτεσαι μου λέει,αν θες κάτι άλλο πήγαινε για Z4 M ή cayman s...
Διάβαζα τις προάλλες ένα τεστ για το TTS και (εκτός του ότι μου αρέσει εμφανισιακά το καινούριο μοντέλο) εντυπωσιάστηκα από τα specs. Μπορεί τελικά να μην προσφέρει τη χαρά της οδήγησης όπως το S αλλά μιλάμε για υπερταχεία τύπου 250 τελική με κόφτη, 5,5 0-100 (νομίζω, άντε να ναι 5,7 αλλά σιγά τη διαφορά) 270 άλογα, ηλεκτρομαγνητική ανάρτηση κλπ.
Βέβαια, την άλλη μέρα που ανέβαινα τις στροφές της Μεγαλόπολης και στίγγλιζαν τα λάστιχα και ούρλιαζε το μοτέρ δεν το πολυσκεφτόμουνα...
Βέβαια, την άλλη μέρα που ανέβαινα τις στροφές της Μεγαλόπολης και στίγγλιζαν τα λάστιχα και ούρλιαζε το μοτέρ δεν το πολυσκεφτόμουνα...
Prepei na einai kalo to TT-S re sis.... katarxin einai omorfo kai kata defteron sigoura grigoro.... Tora bebea kai i timi toy plisiazei tin Z4M opote....
Oso afora tis blakies soy marie , ton nou sou min se petixo me to Z
Oso afora tis blakies soy marie , ton nou sou min se petixo me to Z