Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ερωτηση για μεταχειρισμενο s2000

Thread Tools

Old Sep 23, 2013 | 06:45 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

και δεν απαντησες τελικα 2 χρονια τωρα ψαχνεις στο car...δεν πηρες γιατι δεν βρηκες το καταλληλο με 6κ η γιατι δεν ειχες ουτε τα 6κ? μηπως τελικα εχεις βολευτει με το πεζακι που καιει και υγραεριο ?

εγω σου εχω ενα καλο παντως με 6κ αν θες η 5κ και το πεζω γιατι τοτε αν θυμαμαι σ ενδιεφερε και ανταλλαγη...
Reply
Old Sep 23, 2013 | 08:01 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Πραγματικά και εμένα μου δημιουργούνται κάποιες ερωτήσεις.

Έχεις πάει να δεις τα S2000 που πουλιούνται με 5000 και 6000 ευρώ?
Εσύ που είσαι τόσο ψείρας με το 206 και το προσέχεις πως λες ότι δεν σε νοιάζει η κατάσταση του S2000 παρά μόνο μηχανικά, μου φαίνεται περίεργο
Τα 5000 με 6000 που λες ότι υπάρχουν S2000 μιλάμε για τις φτηνότερες τιμές που πουλιούνται τα πρώτα μοντέλα. Δεν σου λέμε να δώσεις 5000 για ένα 2000 μοντέλο αλλά ούτε και 10.000. Απλά κοίτα λίγο αν δεν έχεις δει τι κυκολφορεί σε αυτά τα λεφτά αν και πιστεύω έχεις ήδη δει για αυτό και δεν έχεις πάρει Απλά φίλε ότι πληρώνεις παίρνεις είναι σε αυτή τη ζωή. Εσύ το 206 σου θα το πούλαγες την χαμηλότερη τιμή στο car.gr? Δεν πιστεύω ότι θα το έκανες. Αναρωτήσου γιατί και θα καταλάβεις.

Και μιας και ψάχνεις για S2000 θα σου δώσω κάποιες συμβουλές πάνω σε αυτή σου την πρόταση

το συμαντικο ειναι ο κινητηρας να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση (και αυτο με μικροκαμερα στους θαλαμους ψηλοφενεται)
Είναι μια πολύ μικρή ένδειξη για τον κινητήρα (μόνο αν έχει εκδορές ο κύλινδρος μπορείς να δεις) πόσο μάλλον για τον F20C

Αν έχει μείνει κάποια στιγμή με λίγο λάδι και έχουν αρπάξει τα μέταλλα θα το δεις?
Αν σου καίει ένα λίτρο λάδι στα 100χλμ θα το δεις? (άντε λίγο στα μπουζί)
Αν έχει σταβές βαλβίδες από overevv θα το δεις?
Αν έχουν ραγίσει τα retainers θα το δεις?

Αρα και το μηχανικά που λες είναι πολύ σχετικό. Και πάω στοίχημα ότι αν εσένα το μοτεράκι σου στο 206 δουλεύει σαν ρολόι δεν θα το πουλούσες στη χαμηλότερη τιμή στο Car. Οπότε φίλε έχεις απαντήσει ήδη στην ερώτησή σου για αυτό το αυτοκίνητο που πουλιέται αν συνυπολογίσεις και τις φωτογραφίες που έχει.
Reply
Old Sep 23, 2013 | 08:26 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

Originally Posted by kosdali
και δεν απαντησες τελικα 2 χρονια τωρα ψαχνεις στο car...δεν πηρες γιατι δεν βρηκες το καταλληλο με 6κ η γιατι δεν ειχες ουτε τα 6κ? μηπως τελικα εχεις βολευτει με το πεζακι που καιει και υγραεριο ?

εγω σου εχω ενα καλο παντως με 6κ αν θες η 5κ και το πεζω γιατι τοτε αν θυμαμαι σ ενδιεφερε και ανταλλαγη...

δεν πηρα γιατι κατι ετυχε και τα λεφτα πηγαν στο προβλημα που ειχα. επισης οπως ειπα το παιρνω σαν δευτερο αμαξι οποτε δεν καιγομουν ουτε καιγομαι και μια που ειδα οτιο οι τιμες συνεχιζαν να πεφτουν δεν αγχωθηκα να παρω. Ειναι συνεχεια αυτο της αποψης που εχω για τα αμαξια. αν μου περισευουν τα χρηματα θα παρω ενα φτηνω σ2000 σαν δευτερο αμαξι για τα γουστα μου. δεν το παντρευομαι. αν στο μελλον το βαρεθω ή χρειαστω χρηματα το σκοτωνω. Αν το αγαπησω θα ασχοληθω μαζι του να συμαζεψω οτι χρειζεται και να το κρατησω. σιδερα ειναι ειπαμε.

τωρα που μπορω οικονομικα να κανω μια τετοια κινηση το ξαναψαχνω το θεμα. Αλλα και παλι δεν καιγομαι στο θεμα χρονου. οποτε βρω κατι που με βολεψει.

ΥΓ. την γαλλιδα δεν την πουλαω γιατι τοση προσωπικη δουλεια που εχω ριξει πανω της δεν αξιζει να την δωσω , αφηστε που με βολευει στην δουλεια μου γιατι ειναι οικονομικοτατη και σβελτη. οτι πρεπει για ταξιδια που κανω λογο δουλειας.
Reply
Old Sep 23, 2013 | 08:33 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Πραγματικά και εμένα μου δημιουργούνται κάποιες ερωτήσεις.

Έχεις πάει να δεις τα S2000 που πουλιούνται με 5000 και 6000 ευρώ?
Εσύ που είσαι τόσο ψείρας με το 206 και το προσέχεις πως λες ότι δεν σε νοιάζει η κατάσταση του S2000 παρά μόνο μηχανικά, μου φαίνεται περίεργο

Αρα και το μηχανικά που λες είναι πολύ σχετικό. Και πάω στοίχημα ότι αν εσένα το μοτεράκι σου στο 206 δουλεύει σαν ρολόι δεν θα το πουλούσες στη χαμηλότερη τιμή στο Car. Οπότε φίλε έχεις απαντήσει ήδη στην ερώτησή σου για αυτό το αυτοκίνητο που πουλιέται αν συνυπολογίσεις και τις φωτογραφίες που έχει.

μα εχεις απολυτο δικιο. γιαυτο και οπως εγραψα παραπανω δεν το πουλαω το πεζο. δεν αξιζει. οποτε αυτο το αμαξι πχ το παντρευτηκα αλλα οι συνθηκες οταν το πηρα ηταν αλλες, τα λεφτα που εδωσα ηταν αλλα κτλ. απο την αρχη το πεζο το ειχα παρει για να το κρατησω.
το σ2000 το παιρνω σαν δευτερο και σαν "παιχνιδι"

ΠΑΡΟΛΑ αυτα να σου πω οτι 2 φιλοι μου που εχουν 206cc και μαλιστα τα ξερω τα αμαξια τους απεξω και ανακατοτα γιατι τους εχω βοηθησει σε πολλες επιδιωρθωσεις και βελτιωσεις, οταν σκεφτηκαν να τα πουλησουν δεν κοιταξαν την δουλεια που ειχαν ριξει ή την συναισθηματικη αξια.
ειδαν στο car.gr ποσο παει το πιο φτηνο και ειπαν θα το βαλω 500ευρω παραπανω ή ιδια τιμη να φυγει .
και τα αμαξια ηταν μια χαρα, και περισσοτερο προσεγμενα απο τα περισσοτερα. απλα οι ιδιοκτητες τους ηθελαν να τα πουλησουν γρηγορα.

ΑΚΟΜΑ και εγω αν ειχα αναγκη απο λεφτα για θεμα διαβιωσης το πεζο μου θα το εδινα στην μινιμουμ τιμη στο φεις για να φυγει...
Reply
Old Sep 23, 2013 | 09:05 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Παιδιά, να μπει ένα λουκετάκι..; Δεν υπάρχει ελπίδα..
Reply
Old Sep 23, 2013 | 09:35 AM
nteminio's Avatar
Registered User

Ψηλε σωσε μας
Reply
Old Sep 23, 2013 | 10:25 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

ok. τι να πω.
καταρχας το ολο thread το πηγατε αλλου.

εγω ρωτησα αν καποιος ξερει το συγκεκριμενο αμαξι και οι περισσοτεροι πεσατε να με φατε "ΓΙΑΤΙ θα παρεις τοσο φτηνο σ2000?? χαρχαλο θα ειναι κτλ"

οκ σορυ κιολας. μετανοιωσα καν που εκανα την ερωτηση.
Reply
Old Sep 23, 2013 | 10:36 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Μπα..μην αισθάνεσαι άσχημα.. το μόνο πρόβλημα είναι ότι στα τελευταία 30 posts επαναλαμβανόμαστε.. και "εμείς" και εσύ..
Κατάντησε βαρετό..
Ρώτα κάτι άλλο αν θες, να συνεχίσουμε να συζητάμε.. το παραπάνω το τερματίσαμε..
Reply
Old Sep 23, 2013 | 10:52 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1379930370' post='22791504
....για να ικανοποιήσουν τις "κάβλες" τους με αυτό το αποτέλεσμα

Απαπαααααα....τι στόμα...
Αμαν πια και εσυ βρε Ισμηνη..τοσο σοβαρη κουβεντα και το μονο που βρηκες να σχολιασεις ειναι οι καβλες του fun!ντροπη βρε!
Reply
Old Sep 23, 2013 | 11:10 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Απαντηση στον φιλο Allien..Δεν το ξερω το συγκεκριμενο S..Συμβουλη..μεινε με τη γαλλιδα αφου τη γουσταρεις τοσο πολυ..ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ S!!!θα ξενερωσεις.ειναι το ακρως αντιθετο απτο 206.. παντως αν τελικα αποφασισεις να παρεις,παρε το συγκεκριμενο,μιας και οπως προανεφερες εισαι και λιγο καγκουρας.ασε που πιστευω οτι ταιριαζει απολυτα και με το nickname σου. πιστευω να βοηθησα..φιλικα παντα!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:54 AM.