μετα απο το s2000
Originally Posted by nikthegrek,Feb 23 2010, 02:36 PM
θα σας πω ενα μικρο μυστικο..ο kosdali και yugo να του δωσεις παλι μπροστα θα ειναι 

Speedster TURBO..1o σταδιο,4 σλικ και το 1.30 ειναι προ των πυλων.
Για ευθεια μην μιλησω..Και για χλιδα παρε και ενα 500αρακι και με 6,5λιτρα/100χλμ εισαι κουκλος.
Originally Posted by kosdali,Feb 23 2010, 01:44 PM
και μη μου πειτε για εβο γιατι εκτος του οτι ειναι πιο ακριβο να το αγορασεις ειναι και πιο ακριβο και στη συντηρηση και δεν ειμαι καλτσοβιομηχανος... 

Στο λέω και σαν κάτοχος.
Τουλάχιστον σε μαμά μορφή και μέχρι 1ο στάδιο.
Εκτός κι αν ξεκινάς τάπα απο στάση,οπότε θα τα παίξουν το transfer και ο δίσκος,πρόβληματα τα οποία θα έχεις και με το S3 με παρόμοια χρήση.
Όσο για το συγκριτικό,θα σου πώ απλά πως κι εγώ όταν ήταν να πάρω το Honda,σκεφτόμουν και το S3,όμως με ξενέρωνε(τουλάχιστον όσον αφορά τα μη-ψαγμένα βλέμματα-τα οποία στο δρόμο είναι πολλά και περιλαμβάνουν και τα γυναικεία)η ιδέα του οτι ο κάθε "μικρός" με το 1.4 ή κανένα τουρμπάτο της γκάμας φοράει κάποια πολυεστερική αηδία απο οποιοδήποτε συνεργείο και μετά πάει και το παίζει "S3".
Σκάστρα υπάρχει για να ξεγελιούνται οι αδαείς,οπότε απο ταπεινά 1.4 γίνονται εν μια νυκτί "S3" και αυτό με ενοχλούσε(το γεγονός οτι ΕΜΕΙΣ δεν λέμε ψέμματα για το τι φοράνε τα αυτοκίνητά,μη νομίζετε οτι το κάνουν όλοι).Για να μη μιλήσω και για τις γυναίκες,που εκτός απο λίγες (Ισμηνάρα Luv ya) ότι μ@λ@κία τους πουν,τη χάβουν σαν λουκούμι.
"Ο γκόμενός μου έχει S3.Το γράφει και πίσω".Άει μωρή...
Το S2000 είναι αυτό που λέμε "one of a kind".Όλοι ξέρουν τι είναι,τι πρεσβεύει,τι δυνατότητες έχει και κυρίως(δεν μου αρέσει να βλογάω τα γένια μας,αλλα ισχύει) είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ και ο κόσμος το σέβεται.Δεν υπάρχουν ούτε 1.4,ούτε 1.6,ούτε άλλες εκδόσεις ώστε να δημιουργηθεί μπέρδεμα αναφορικά με την ταυτότητά του.
Άσε που οι κυρίες (δεσποινίδες,whatever) μόλις δούν κάμπριο,2θέσιο και γρήγορο παθαίνουν αμόκ.
Έστω κι αν κάποια στιγμή χάσεις κάποια κόντρα ή έρθει η ώρα σύγκρισης με άλλο,κανείς ποτέ δεν θα το πεί "κουβά".Πάντα θα έχει τον απαιτούμενο σεβασμό.
Απο την άλλη,αν βαρέθηκες το S και κοιτάς προς S3 μεριά είναι άλλο θέμα.
Άμα τρώς και γ@μ@ς κάθε μέρα,κοψίδια και τη Σκλεναρίκοβα αντίστοιχα,κι αυτό θα το βαρεθείς κάποτε,οπότε καλύτερα να προχωρήσεις,αν νιώθεις πως ο κύκλος του S στη ζωή σου τελείωσε...
Ελπίζω ότι κι αν αποφασίσεις,να είναι το καλύτερο για εσένα.

EDIT:Ξέχασα να πώ,πως αν το S3 σκέφτεσαι να το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο Audi συνεργείο(που πιθανόν αυτό θα κάνεις),ετοιμάσου για γερούς μπουλκουμέδες...
Λοιπον το new S3 το εχει ο αδερφος της γυναικας μου.Και φυσικα το εχω παει βολτα.Ολα καλα,το αμαξι παει ταπα και κουλομαρια να εισαι.Για να βγαλεις τις ιδιες επιδοσεις με το s πρεπει να ξερεις να το ξεκινας αεροπορια χωρις να το λυπασαι και να αλλαζεις οριακα πριν τον κοφτη, στο s3 και χωρις να κανεις την τελεια εκκινηση και τις τελειες αλλαγες λογο ροπης πας ταπα.Στριβεις παντου τερμα και ασφαλεστατα ακομα και στο βρεγμενο και φρεναρεις το ιδιο καλα και πας και ταξιδι στη χλιδα, ατσαλακωτος και ξεκουραστος.Γενικα παρα πολυ καλο αμαξι.ΟΜΩΣ:Με το που μπηκα μεσα ενιωσα σαν πεσμενος 50αρης.Ολο φρου φρου και αρωματα και αισθηση μηδεν.Εμφανιση εντελως αδιαφορη οπως ακριβως του Α3.Τι 1.6,τι tsi,τι S3 το ιδιο και το αυτο.Αμα βαλεις τις ζαντες και το diffuser του s3 στο 1.6 εχεις ακριβως το ιδιο εμφανισιακως αμαξι
!Θεση οδηγησης ιδανικη για παππου που γουσταρει να το παιζει γρηγορος.Το αμαξι ειναι και το νιωθεις βαρυ.Το σασμαν δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με αυτο του S.Πραγματικα σε ξενερωνει.(Γι'αυτο παρε καλυτερα το dsg αμα γουσταρεις και playstation καταστασεις).Γενικα ειναι πολυ γρηγορο παντου αλλα η αισθηση που σου δινει ειναι gran turism car και οχι supercar(οπως ειχε εκθεασει και το αγγλικο EVO magazine το S2000).Στην πιστα πιο γρηγορο απο S2000 δεν ειναι με την καμμια εκτος αν το κανεις 350 αλογα οπωτε θα ειναι πιο γρηγορο στις ευθειες.Και τελος πριν κανεις το βημα σκεψου ορεινες διαδρομες σε επαρχια(π.χ Ευβοια που παω εγω),ανοιχτος,το μοτερ να ουρλιαζει στις 9 και εσυ να βρισκεσε διπλωμενος σε καθε φουρκετα και να παλευεις με το απιστευτο τιμονι-ξυραφι του S και να εισαι μονο εσυ το S και οι μυρωδιες της φυσης.Αυτα φιλε με το s3 απλα τα ξεχνας.Επισης ειναι και κοινωνικο το θεμα διοτι περνωντας με το S μπροστα απ΄τον οποιοδηπωτε τα κεφαλια γυρνουν μονα τους και να μην γυρνουν απο μοχθο,κρυφες ματιες πεφτουν σιγουρα! και το ξερεις,ποσο μαλλον να ανεβαινεις τα βουνα ταπα,σταματανε και σε χαζευουν(σιγουρα εχει τυχει σε πολλους οπως και σε μενα) δηλαδη προσφερεις στο κοινο ενα ευχαριστο οπτικοακουστικο θεαμα
που με το s3 το ξεχνας παλι.Αυτα τα λιγα
απο εμενα που εχω οδηγησει και τα 2 αλλα προσωπικα εγω και 80 χρονων να ημουν παλι S θα διαλεγα.Το S μιλαει στην καρδια σου ενω το S3 και οποιωδηποτε αλλο τετοιου ειδους αυτοκινητο μονο στο μυαλο σου και εκει πιστευω ειναι η μεγαλη διαφορα.Sorry για το μεγαλο post!
απο εμενα που εχω οδηγησει και τα 2 αλλα προσωπικα εγω και 80 χρονων να ημουν παλι S θα διαλεγα.Το S μιλαει στην καρδια σου ενω το S3 και οποιωδηποτε αλλο τετοιου ειδους αυτοκινητο μονο στο μυαλο σου και εκει πιστευω ειναι η μεγαλη διαφορα.Sorry για το μεγαλο post!
Originally Posted by nipponS2000,Feb 23 2010, 05:32 PM
Λοιπον το new S3 το εχει ο αδερφος της γυναικας μου.Και φυσικα το εχω παει βολτα.Ολα καλα,το αμαξι παει ταπα και κουλομαρια να εισαι.Για να βγαλεις τις ιδιες επιδοσεις με το s πρεπει να ξερεις να το ξεκινας αεροπορια χωρις να το λυπασαι και να αλλαζεις οριακα πριν τον κοφτη, στο s3 και χωρις να κανεις την τελεια εκκινηση και τις τελειες αλλαγες λογο ροπης πας ταπα.Στριβεις παντου τερμα και ασφαλεστατα ακομα και στο βρεγμενο και φρεναρεις το ιδιο καλα και πας και ταξιδι στη χλιδα, ατσαλακωτος και ξεκουραστος.Γενικα παρα πολυ καλο αμαξι.ΟΜΩΣ:Με το που μπηκα μεσα ενιωσα σαν πεσμενος 50αρης.Ολο φρου φρου και αρωματα και αισθηση μηδεν.Εμφανιση εντελως αδιαφορη οπως ακριβως του Α3.Τι 1.6,τι tsi,τι S3 το ιδιο και το αυτο.Αμα βαλεις τις ζαντες και το diffuser του s3 στο 1.6 εχεις ακριβως το ιδιο εμφανισιακως αμαξι
!Θεση οδηγησης ιδανικη για παππου που γουσταρει να το παιζει γρηγορος.Το αμαξι ειναι και το νιωθεις βαρυ.Το σασμαν δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με αυτο του S.Πραγματικα σε ξενερωνει.(Γι'αυτο παρε καλυτερα το dsg αμα γουσταρεις και playstation καταστασεις).Γενικα ειναι πολυ γρηγορο παντου αλλα η αισθηση που σου δινει ειναι gran turism car και οχι supercar(οπως ειχε εκθεασει και το αγγλικο EVO magazine το S2000).Στην πιστα πιο γρηγορο απο S2000 δεν ειναι με την καμμια εκτος αν το κανεις 350 αλογα οπωτε θα ειναι πιο γρηγορο στις ευθειες.Και τελος πριν κανεις το βημα σκεψου ορεινες διαδρομες σε επαρχια(π.χ Ευβοια που παω εγω),ανοιχτος,το μοτερ να ουρλιαζει στις 9 και εσυ να βρισκεσε διπλωμενος σε καθε φουρκετα και να παλευεις με το απιστευτο τιμονι-ξυραφι του S και να εισαι μονο εσυ το S και οι μυρωδιες της φυσης.Αυτα φιλε με το s3 απλα τα ξεχνας.Επισης ειναι και κοινωνικο το θεμα διοτι περνωντας με το S μπροστα απ΄τον οποιοδηπωτε τα κεφαλια γυρνουν μονα τους και να μην γυρνουν απο μοχθο,κρυφες ματιες πεφτουν σιγουρα! και το ξερεις,ποσο μαλλον να ανεβαινεις τα βουνα ταπα,σταματανε και σε χαζευουν(σιγουρα εχει τυχει σε πολλους οπως και σε μενα) δηλαδη προσφερεις στο κοινο ενα ευχαριστο οπτικοακουστικο θεαμα
απο εμενα που εχω οδηγησει και τα 2 αλλα προσωπικα εγω και 80 χρονων να ημουν παλι S θα διαλεγα.Το S μιλαει στην καρδια σου ενω το S3 και οποιωδηποτε αλλο τετοιου ειδους αυτοκινητο μονο στο μυαλο σου και εκει πιστευω ειναι η μεγαλη διαφορα.Sorry για το μεγαλο post!Που θα παει καποια μερα θα ξαναπάρω και εγω S
Nippon οτι και να πω ειναι λιγο.Πραγματικα επειδη τα ζω και εγω αυτα συμφωνω απολυτα σε ολο το post σου και μαλλιστα συγκινηθηκα οταν το διαβασα γιατι οτι προσφερει το s2000 δυσκολα θα το βρεις σε αλλο αυτοκινητο.
Πολλες φορες εχω βρεθει στην θεση να αναρωτηθω με τι αυτοκινητο μπορει καποιος να αλλαξει το s2000 και ποτε δεν καταληγω πουθενα παρα μονο σε μεγαλυτερες κατασκευες και πολυ πιο ακριβες.ισως σε ενα m3 e92 σε cayman s σε evo 10 αρι και ας ειναι και παρεξηγημενο δεν θα ειναι για πολυ ακομη,lotus exige s κανενα isf lexus(κριμα που δεν βγαινει χειροκινητο)....γενικα ξεφευγεις.
Θωμα αγορι μου τελικα δεν παιζεσε!Το ειπες και το εκανες οτι θα κανεις τα παντα για να μην το παρει ο κωστας.Εγω νομιζω παντως οτι ο λογος που αν παει εκει θα ειναι η ενηλικιωση γενικως και οτι "μεγαλωσαμε" παρα η οδηγικη ευχαριστηση που σιγουρα δεν θα ειναι ενος καθαροαιμου πισωκινητου οπως το s2000.
Αυτη η συζητηση για οσους δεν καταλαβαν ξεκινησε στην ταβερνα
την κυριακη απογευμα που γυρισαμε θεσσαλονικη μετα τις Σερρες,μεταξυ του θωμα και του κωστα (tomidis-kosdali) οπου στο τελος βαρεθηκαμε αφου πρωτα κοντεψαν να πιαστουν στα χερια για την διαφωνια που ειχαν.
Πολλες φορες εχω βρεθει στην θεση να αναρωτηθω με τι αυτοκινητο μπορει καποιος να αλλαξει το s2000 και ποτε δεν καταληγω πουθενα παρα μονο σε μεγαλυτερες κατασκευες και πολυ πιο ακριβες.ισως σε ενα m3 e92 σε cayman s σε evo 10 αρι και ας ειναι και παρεξηγημενο δεν θα ειναι για πολυ ακομη,lotus exige s κανενα isf lexus(κριμα που δεν βγαινει χειροκινητο)....γενικα ξεφευγεις.
Θωμα αγορι μου τελικα δεν παιζεσε!Το ειπες και το εκανες οτι θα κανεις τα παντα για να μην το παρει ο κωστας.Εγω νομιζω παντως οτι ο λογος που αν παει εκει θα ειναι η ενηλικιωση γενικως και οτι "μεγαλωσαμε" παρα η οδηγικη ευχαριστηση που σιγουρα δεν θα ειναι ενος καθαροαιμου πισωκινητου οπως το s2000.
Αυτη η συζητηση για οσους δεν καταλαβαν ξεκινησε στην ταβερνα
την κυριακη απογευμα που γυρισαμε θεσσαλονικη μετα τις Σερρες,μεταξυ του θωμα και του κωστα (tomidis-kosdali) οπου στο τελος βαρεθηκαμε αφου πρωτα κοντεψαν να πιαστουν στα χερια για την διαφωνια που ειχαν.
Originally Posted by SBIT,Feb 24 2010, 12:26 AM
Και εγώ το S2000 δεν το αλλάζω με τίποτα γιατί η αίσθηση που σου προσφέρει δεν παλεύεται!!!! Εκτός αν μπορούσα να πάρω ένα NSX