μετα απο το s2000
Originally Posted by S2000art,Feb 23 2010, 10:14 AM
μονο Evo X !!!!!
+1 από εμένα που το έκανα ήδη (αναγκαστικά)
Πέρα από την πλάκα μετα το S πάλι S μπορεί να καλύψει το κενό σε ορισμένους τομείς οδηγικής ευχαρίστησης...
Originally Posted by S2000art,Feb 23 2010, 10:39 AM
εχετε δει evo x στο δρομο?
Οχι εμφανισιακα, αλλα το πως πανε.
Καταρχας περνουν αλογα πολυ ποιο ευκολα απο το ix.
Το Χ ειναι παρεξηγημενο........
Να δειτε οτι ολοι θα παθουν πλακα μετα απο καποιο ευλογο χρονικο διαστημα....
Οχι εμφανισιακα, αλλα το πως πανε.
Καταρχας περνουν αλογα πολυ ποιο ευκολα απο το ix.
Το Χ ειναι παρεξηγημενο........
Να δειτε οτι ολοι θα παθουν πλακα μετα απο καποιο ευλογο χρονικο διαστημα....
+100000000000000
Μπορούμε να το συζητήσουμε σε όποιο topic θέλετε αυτό....
τουλάχιστον μπορώ εδώ να έχω αντικειμενική άποψη μιάς και έχω αλλάξει 6 S2000 και όλες τις γεννιές EVO (VI - VI TME - VIII - IX - X FQ 360 SST τώρα)
Originally Posted by george.alex,Feb 23 2010, 10:50 AM
πααααλι συγκρινετε ανομοια πραγματα.
οταν καποιος θελει να αφησει το S, δεν ειναι γιατι βρηκε κατι καλυτερο σε αυτο το ειδος. ειναι γιατι κανει αλλαγη πλευσης.
ποτε θα συνειδητοποιησετε οτι το S δεν εχει ομοιο του. ουτε η z4m. αλλουνου παπα ευαγγελιο αυτη.
και ετσι θελουν οι εταιριες δηλαδη. να μη μπορει ευκολα κανενας να αποφασισει. ο,τι δεν εχει το ενα, το εχει το αλλο και ουτω καθε εξης.
ενα ειναι σιγουρο.
οτι οσοι εχουν αφησει S, ενα μεγαλο ποσοστο εχει ξαναγυρισει αργοτερα. εστω πολυ αργοτερα.
πραγμα που δεν ισχυει (τουλαχιστο μεσα στο βεληνεκες της γνωσης μου) για αλλα αυτοκινητα.
οταν καποιος θελει να αφησει το S, δεν ειναι γιατι βρηκε κατι καλυτερο σε αυτο το ειδος. ειναι γιατι κανει αλλαγη πλευσης.
ποτε θα συνειδητοποιησετε οτι το S δεν εχει ομοιο του. ουτε η z4m. αλλουνου παπα ευαγγελιο αυτη.
και ετσι θελουν οι εταιριες δηλαδη. να μη μπορει ευκολα κανενας να αποφασισει. ο,τι δεν εχει το ενα, το εχει το αλλο και ουτω καθε εξης.
ενα ειναι σιγουρο.
οτι οσοι εχουν αφησει S, ενα μεγαλο ποσοστο εχει ξαναγυρισει αργοτερα. εστω πολυ αργοτερα.
πραγμα που δεν ισχυει (τουλαχιστο μεσα στο βεληνεκες της γνωσης μου) για αλλα αυτοκινητα.

Originally Posted by PanosS,Feb 24 2010, 02:41 AM
+100000000000000
Μπορούμε να το συζητήσουμε σε όποιο topic θέλετε αυτό....
τουλάχιστον μπορώ εδώ να έχω αντικειμενική άποψη μιάς και έχω αλλάξει 6 S2000 και όλες τις γεννιές EVO (VI - VI TME - VIII - IX - X FQ 360 SST τώρα)
Οντως δεν συγκρινεται με κανενα της κατηγοριας του σου προσφερει τετοια αισθηση που θα πρεπει να το οδηγησεις να το ζησεις για να το καταλαβεις.
Ειναι κομματι που δεν πιστευω οτι θα βγει κατι παρομοιο.
Απλα καποιος ο οποιος θελει κατι διαφορετικο, το διαφορετικο ειναι το Χ.
Ουτε ΙΧ, ουτε ΤΜΕ, ουτε STI, καλα για το S3 ουτε να το βλεπω δεν θελω.
Το S3 ειναι οπως τα κουβαδακια (saxo, rallye) που μπροστα στην μαγεια που σε προσφερει το X, το S3 απλα δεν υπαρχει.
Μονο EVO X.
Αυτααααααα.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=S4CfWdoSOTk [/media]&feature=PlayList&p=90B14BC8CEB2EAE6&playnext=1&pl aynext_from=PL&index=54
Originally Posted by S2000art,Feb 24 2010, 03:17 AM
Παιδια περα απο την πλακα το S ακι μου,σου,του..... ειναι μοναδικο αυτοκινητο.
Οντως δεν συγκρινεται με κανενα της κατηγοριας του σου προσφερει τετοια αισθηση που θα πρεπει να το οδηγησεις να το ζησεις για να το καταλαβεις.
Το S3 ειναι οπως τα κουβαδακια (saxo, rallye) που μπροστα στην μαγεια που σε προσφερει το X, το S3 απλα δεν υπαρχει.
Μονο EVO X.
Αυτααααααα.....
Μονο EVO X.
Αυτααααααα.....
Το S το παντρεύεσαι.
Μετα το S υπαρχουν πολλα καλα αυτοκινητα.
Μην τρελαινεστε.
Απλα ειναι πολυ περισσοτερα κυβικα και πολυ πιο ακριβα να τα αγορασεις και να τα συντηρησεις.
Απο κει και περα πολλες φορες αλλαζουν τα δεδομενα και οι συνθηκες της ζωης του καθενος και αναγκαζεται να προσαρμοσει τις επιλογες του σ αυτες.
Εγω προσωπικα θα ηθελα να ζησω την εμπειρια ενος τετρακινητου σπορ αυτοκινητου που δεν ειχα ποτε. Αυτο δε σημαινει οτι θα βρω αυτα που μου προσεφερε το S αλλα ουτε και σημαινει οτι θα μπορω να εχω μια ζωη ενα αυτοκινητο διθεσιο και σκληροπυρηνικο οπως ειναι το S.
Απο την αλλη θα γνωρισω κατι διαφορετικο που δεν ειχα μεχρι σημερα.
Το σιγουρο ειναι οτι μετα το S οι επιλογες που σου δινονται ειναι λιγες και ακριβες.
Μην τρελαινεστε.
Απλα ειναι πολυ περισσοτερα κυβικα και πολυ πιο ακριβα να τα αγορασεις και να τα συντηρησεις.
Απο κει και περα πολλες φορες αλλαζουν τα δεδομενα και οι συνθηκες της ζωης του καθενος και αναγκαζεται να προσαρμοσει τις επιλογες του σ αυτες.
Εγω προσωπικα θα ηθελα να ζησω την εμπειρια ενος τετρακινητου σπορ αυτοκινητου που δεν ειχα ποτε. Αυτο δε σημαινει οτι θα βρω αυτα που μου προσεφερε το S αλλα ουτε και σημαινει οτι θα μπορω να εχω μια ζωη ενα αυτοκινητο διθεσιο και σκληροπυρηνικο οπως ειναι το S.
Απο την αλλη θα γνωρισω κατι διαφορετικο που δεν ειχα μεχρι σημερα.
Το σιγουρο ειναι οτι μετα το S οι επιλογες που σου δινονται ειναι λιγες και ακριβες.