Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Feb 20, 2014 | 09:08 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Βαρη δε νομιζω να εβρηξα η να σε εθηξα....απλα συμφωνησα σε μια προταση του θεοδοση με την ιδια λεξη...
Θεο μιας και χοντραινει το πραγμα αποτι βλεπω,και θελει να στειλεις λεφτα πρωτα και μετα να στο στειλει,φαε τα 50ε σουβλακια και αστον να μεινει με το...........test pipe στα χερια....
Reply
Old Feb 20, 2014 | 09:08 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by S2Kbaris
θεοδόση δεν είσαι ένταξη και το ξέρεις πολύ καλά σε πήρα τηλ σήμερα και σου μίλησα πολύ όμορφα χωρίς να ειρωνευτώ και σου είπα το πρόβλημα μου! αν δεν είχα θέμα και δεν έβρισκε δεν θα σου έλεγα τίποτα! σε ρώτησα τι μάρκα είναι και μου λες δεν θυμάσαι! ενώ ξεριs πολύ καλά ότι δεν είναι από κάποια εταιρία! αλλα είναι φτιαχτό! δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιος να είναι σιδεράς η εξατμισαs για να καταλάβει τι διαφορα

στο κάτω κάτω εσύ άρχισες να φωνάζεις και μου είπες να στο στείλω πίσω!
αύριο που θα το βγάλω θα ανεβάσω φωτογραφία να δεις που ακουμπάει να δω τι θα πεις μετά αλλα ξέχασα το δικό μου είναι άλλο s2000
Οποτε συνεχιζεις και υπονοεις οτι ειμαι ψευτης και οτι ηθελα να σε κοροιδεψω ετσι? Η υπομονη μου τελειωνει μαζι σου να ξερεις. Bari ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ OYTE ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ - ΓΚΕ ΓΚΕ? Ουτε το κοιταξα ουτε τπτ. Οπως ειναι το εβαλα στο αμαξι, το πακεταρα και στο εστειλα. Ουτε αδερφο μηχανικο εχω ουτε τπτ.
Η Αγγελια δεν γραφει ουτε test pipe μαρκας ουτε test pipe απο χρυσο. Ενα test pipe ειναι και τελος. Το μονο που ηξερα ειναι οτι δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας για να μην νομιζεις οτι σε δουλευω... που να ξερα ομως. Ας ερχοσουν να το δεις.
Και ναι σου φωναζα (δεν σε εβρισα) γιατι υπονοεις και συνεχιζεις και το κανεις οτι ειμαι εγω καποιος τυχαιος και κανα παιδακι που βρηκα να πουλησω την μαλακια μου και τον κοροιδεψα. Δεν θα το ανεχτω ουτε απο εσενα ουτε απο κανεναν αυτο.

Οσο για το αν βρισκει, δες το τοπικ του Μαριου που πριν λιγο ανεβασε και που δεν ηξερα ΚΑΝ οτι υπαρχει απο τον VtecMan και δες αν βρισκει. Ναι Bari σε s2000 ειναι. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ!

a και που σε πρώτα θα βάλεις τα λεφτά και μετά θα στο στείλω!! όπως έκανα και εγώ όταν το αγόρασα από σένα! εγώ δεν ήθελα να φτάσουμε ως εδώ αλλα με προκαλείς συνεχώς

Και επειδη τωρα το παιζεις και μαγκακος γιατι σου ειπα οτι θα σου δωσω τα λεφτα πισω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη εισαι στο forum αυτο, τωρα περιμενε... θα περιμενεις πολυ ομως!
Reply
Old Feb 20, 2014 | 09:12 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by kordelinos' timestamp='1392913756' post='23025112
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ...8 χρονια στο forum(και απο τα πιο ενεργα μελη)ειναι απιθανο να κανει μ@λακια...εγω Θεοδοση δεν θα εδινα τιποτα πισω.
Στέριο πολύ απλά θα σου πω ότι αυτό που γράφεις είναι λόγος για ban. Θα σε συγχωρήσω μόνο για το νεαρό της ηλικίας σου. Τη στιγμή που διαβάζεις κάτι στο συγκεκριμένο τόπικ μπορείς απλά να πεις τη γνώμη σου, αν κλείνεις προς μία κατεύθυνση, χωρίς βρισιές ή άλλους χαρακτηρισμούς.

Λοιπόν εγώ επειδή έχω ακούσει και τις 2 πλευρές θα πω τη γνώμη μου ξεκάθαρα και συνοπτικά.

Το Θεοδόση όλοι τον γνωρίζουμε έχει κάνει πολλές συναλλαγές στο παρελθόν και δεν υπάρχει περίπτωση να ήθελε να κοροιδέψει κανένα όχι για 50 ευρώ αλλά για ένα εκατόμμύριο πέρα από τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Σε αυτό είμαι απόλυτος.

Για τον Μπαρή έχω παραγγείλει πράγματα έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο αρκετές φορές και ήταν πάντα κύριος στις συναλλαγές του. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του

Το δικό μου πόρισμα είναι ότι όλο αυτό οφείλεται σε κακή συνεννόηση μεταξύ τους ή τουλάχιστον ότι κάποια εννούνται ότι είναι έτσι και μέσα στη συζήτηση που είχανε για να δωθεί λύση τα πράγματα οξύνθηκαν με κάποιες κουβέντες. Τώρα από ποιον ξεκίνησαν να φτάσουν σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί άκουσα και διαφορετικές γνώμες. Θεωρώ ότι μπορούσε να δωθεί λύση εφόσον ο Θεοδόσης δέχτηκε να το πάρει πίσω χωρίς να φτάσουν σε αυτό το σημείο.
''Ο μονος λογος λοιπον που το δεχομαι αυτο και δεν του ειπα να το βαλει στον κωλο του ειναι επειδη ειναι παιδι απο το forum και θα του επιστρεψω τα λεφτα κανονικα οταν το παραλαβω.''

Χρηστο πατησα πανω σε αυτο και ναι,μιας και στραβωσα με τον bari,πατησα σαυτο που ειπε Ο Θεοδοσης και απαντησα ορμητικα..ζητω συγγνωμη..
Reply
Old Feb 20, 2014 | 09:25 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by S2000_FUN
Θεωρώ ότι μπορούσε να δωθεί λύση εφόσον ο Θεοδόσης δέχτηκε να το πάρει πίσω χωρίς να φτάσουν σε αυτό το σημείο.
Οταν καποιος σε θηξει Χρηστο και υπονοησει κατι για σενα κακο, που ΟΛΟΙ ξερουμε τι εχεις κανει για ολους μας και το forum δεν νομιζω να μην τσαντιστεις, νευριασεις, εκνευριστεις... Οταν ο αλλος με παιρνει και μου λεει "για μαλακα εψαχνες, μας περασες για κανα παιδακι κτλ" εγω δεν το παιρνω ετσι στο κουτουρου αυτο.
Reply
Old Feb 20, 2014 | 10:27 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1392917119' post='23025236
Θεωρώ ότι μπορούσε να δωθεί λύση εφόσον ο Θεοδόσης δέχτηκε να το πάρει πίσω χωρίς να φτάσουν σε αυτό το σημείο.
Οταν καποιος σε θηξει Χρηστο και υπονοησει κατι για σενα κακο, που ΟΛΟΙ ξερουμε τι εχεις κανει για ολους μας και το forum δεν νομιζω να μην τσαντιστεις, νευριασεις, εκνευριστεις... Οταν ο αλλος με παιρνει και μου λεει "για μαλακα εψαχνες, μας περασες για κανα παιδακι κτλ" εγω δεν το παιρνω ετσι στο κουτουρου αυτο.

το μονο που δεν "εκενα" ήταν να σε θίξω όπως λες! εσύ ήσουν αυτός που μου την έλεγε συνεχεια!!! ούτε ειρωνεύτηκα ούτε φώναζα ούτε έβρισα ούτε ψέματα σου είπα!

ΣΕ ΠΉΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΊΠΑ θεοδόση ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ TEST PIPE ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΟ ΚΑΙ MOY ΒΡΊΣΚΕΙ ΛΙΓΟ
γιατί δεν μου είπες ότι ήταν χειροποίητο όταν σε ρώτησα πιάς γαμημένης εταιρίας test pipe είναι??? νευριάζεις και λες ας ζητούσα φωτογραφία πριν το πάρω και "στιλτο" πίσω και μετά γραφής ειρωνικά ότι εγώ σε λέω ψεύτη και πηγες να μου φας τα 50e και να ξέρω ότι θα με βάλεις στους κακούς αγοραστές και ένα σορό για πιο λόγο???

σε πήρα τόσα τηλεφωνα ακόμα και πριν λίγο που μιλήσαμε στο τηλ σου είπα πες τι θέλεις για να λήξει το θέμα και επιμένεις ακόμα ότι σε έθιξα με τον ίδιο τόνο με την ίδια επιθετικότητα ένταξη ρε θεοδόση "γαμισετο" θα το βάλω στον κόλο μου τι άλλο να πω!

εγώ φιλε δεν έχω μάθει έτσι! όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος μαζί μου προσπαθώ να βρω μια λύση κ για τους 2 χωρίς νεύρα χωρίς παρεξηγήσεις για να είμαι σωστός και να έχω τι συνείδηση μου καθαρή!
Reply
Old Feb 20, 2014 | 10:48 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

''Ο μονος λογος λοιπον που το δεχομαι αυτο και δεν του ειπα να το βαλει στον κωλο του ειναι επειδη ειναι παιδι απο το forum και θα του επιστρεψω τα λεφτα κανονικα οταν το παραλαβω.''

Χρηστο πατησα πανω σε αυτο και ναι,μιας και στραβωσα με τον bari,πατησα σαυτο που ειπε Ο Θεοδοσης και απαντησα ορμητικα..ζητω συγγνωμη..
Δεκτή. Απλά αλλιώς το ανέφερε ο Θεοδόσης και αλλιώς εσύ για αυτό και δεν είπα τίποτα στο Θεοδόση

Δεκτόν και αυτό και δεν διαφωνώ. Και εγώ το πιο πιθανόν έτσι να αντιδρούσα αν μου συνέβαινε. Εγώ απλά ανέφερα προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι τη στιγμή που η λύση υπήρχε (και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα στο επέστρεφε και θα έπαιρνε τα λεφτά πίσω) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξέφυγε το θέμα και πήρε τόση διάσταση. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ανταλλάχτηκαν κουβέντες πριν την τελική λύση που για μένα θα ηρεμούσε την κατάσταση.
Reply
Old Feb 20, 2014 | 02:59 PM
nick27's Avatar
Registered User

Λοιπον, πριν λιγο καιρο αγορασα και εγω μια εξατμιση απο τον Θεοδοση.Πριν ερθουμε σε συμφωνια μου εκοψε και καποια χρηματα...Εχοντας ακουσει και διαβασει τα καλυτερα,του εμπηστευτηκα και μια προκαταβολη!Το παιδι μεχρι εκει αψογο!Το παραπονο μου ειναι οτι οταν πηγα να παραλλαβω την εξατμιση και να του δωσω τα υπολοιπα χρηματα ειδα πως η εξατμιση πολυ απλα δεν ηταν και σε τοσο "αψογη" κατασταση οσο εγραφε η αγγελια...Θεοδοση Θεωρω οτι θα επρεπε να μου πεις για τους "τσαμπουκαδες" προτου σου δωσω την προκαταβολη για να μπορω να σε καταταξω στους "ΑΨΟΓΟΥΣ" πωλητες...
Reply
Old Feb 20, 2014 | 09:42 PM
eddiex's Avatar

Κατσε ρε παιδια γιατι θα με τρελανεται εσεις. Ρε Νικο ηρθες σπιτι να την δεις? Ηρθες. Ειδες οτι εχει εναν "τσαμπουκα" κ το μονο που με ρωτησες ειναι αν θα εχει προβλημα κ σου λεω δεν θα εχει κανενα προβλημα απολυτως κ ειπες οκ? Μετα μου εδωσες κ τα υπολοιπα λεφτα κ την πηρες κ εφυγες? Τωρα μετα απο ενα μηνα (δεν ξερω ποσος καιρος ειναι) θυμηθηκες τον τσαμπουκα που ειδες με τα ματια σου κ με ρωτησες? Επιτοπου αν μου ελεγες Θεοδοση ξερεις το κ το δεν την θελω, θα σου ελεγα οκ και θα σου εδινα και την προκαταβολη πισω οπως και εχω κανει και στο παρελθον με αλλα "σωστα" μελη. Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πουλησω μια δυσευρετη εξατμιση πλεον που στο car την ειχα βαλει 500€ και με ζαλιζαν στα τηλ. Αλλα εγω ο μαλακας φταιω που "εχασα" στην ουσια 100€ λες και μου περισσευουν για να την δωσω σε ενα μελος απο το forum. Και ναι ειναι σε αψογη κατασταση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!
Και συγνωμη ρε Νικο 400€ δεν στην εδωσα την εξατμιση? Δεν ημουν κυριος κ σου ειχα πει οτι αν αποφασισεις καποια στιγμη πριν την βγαλω κ θες να σου δωσω πισω την προκαταβολη εγω θα το κανω? Ξερεις ποσο κανει καινουργια Νικο? 1350€. Συγνωμη ρε φιλε αλλα με 400€ θελεις κ καινουργια εξατμιση? Κατσε ρε μεγαλε γιατι δεν παμε καλα εδω μεσα...Κ ειδικα τωρα εσυ μετα απο ποσο καιρο, ΤΩΡΑ θυμηθηκες να πεις για τον τσαμπουκα εντελως τυχαια? Οτι θυμαται χαιρεται ο καθενας εδω μεσα. Δεν φτανει που την πηρες κ σκοτωμα, ηρθες την ειδες ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ειπες οκ την πηρες κ εφυγες. Με πηρες τηλ μετα απο 2 μερες να μου πεις ποσο καυλα ακουγεται κ σημερα μπαινεις μεσα κ γραφεις οτι σου εδωσα "μεταχειρισμενη" εξατμιση κ οχι καινουργια? Ειλικρινα παιδια τι να πω...Μας χτυπησε η κριση στον εγκεφαλο κ επειδη ο κοσμος δεν εχει λεφτα θελει πραγματα τσαμπα κ καινουργια. Επρεπε ο baris να παει να παρει ενα invidia test pipe με 150+ δεν ξερω κ εγω ποσο κανει κ ο Νικος μια Js απο Rspec με 1350€ κ τα πραγματα μου να τα επαιρνε καποιος σωστος. Οχι να ακουω οτι θελω να σας φαω, που εχω 7 γαμημενα χρονια εδω μεσα κ δεν εχω δωσει δικαιωμα σε κανεναν.
Reply
Old Feb 20, 2014 | 11:05 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Νίκο αν τα λεγόμενα του Θεοδόση ευσταθούν ότι πήγες από εκεί να την παραλάβεις την τσέκαρες και αποφάσισες να την πάρεις χωρίς να ζητήσεις πίσω την προκαταβολή εφόσον κάτι σε ενοχλούσε λυπάμαι φίλε αλλά έχει απόλυτο δίκιο ο Θεοδόσης. Αν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό πολύ ευχαρίστως να το ακούσουμε
Reply
Old Feb 21, 2014 | 12:15 AM
vaskos's Avatar
Registered User

From: Athens

Καλησπερα και απο εμενα,

Παρολο που δεν γνωριζω κανεναν απο τους εμπλεκομενους, θα ηθελα να σας μεταφερω οτι ολα τα παραπανω δεν τιμανε κανενα σας. Οι "διαφορες" σας θα επρεπε και θα μπορουσαν να λυθουν και εκτος forum. Με αυτον τον τροπο εμεις οι υπολοιποι σιγουρα δεν μπορουμε να εχουμε σωστη αποψη απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε τι ακριβως ειπωθηκε.

Θα συμβουλευα τον Θεοδοση να επιστρεψει τα 50 euro και την επομενη φορα να ειναι πιο προσεκτικος με ποιους θα συνδιαλεγεται, χωρις να θελω να υπονοησω κατι για τους αγοραστες ( εγω αυτο θα εκανα ).

Αυτο που σ' εμενα μενει ειναι οτι δυσκολα θα μπω στην διαδικασια να πουλησω κατι σε καποιον απο το club για να αποφυγω οποιαδηποτε

Φιλικα.

Κωνσταντινος
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:19 AM.