ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Μαριε θυμασαι που ειχα αγορασει απο σενα το 2007, 2 αυτοκολλητα S2ki??? Λοιπον το ενα το μαυρο μου ξεθωριασε που το ειδα χθες και θεωρω οτι δεν εισαι καλος πωλητης. Ηξερες οτι θα ξεθωριασει μετα απο 7χρονια και επιτηδες ηθελες να με κοροϊδεψεις και να μου παρεις τα 2€ που εκανε. Θελω για ανταλλαγμα το καπο σου! 
Υ.Γ. Ααααα και τωρα που το βλεπω εχει σκασει και το αυτοκολλητο στην ακρη. Εχει κανει τσαμπουκα!
Υ.Γ. Ααααα και τωρα που το βλεπω εχει σκασει και το αυτοκολλητο στην ακρη. Εχει κανει τσαμπουκα!
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά την έννοια "τσαμπουκάδες" αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, όποιος γνωρίζει απο J's ξέρει πολύ καλά ότι η εξάτμιση "βρίσκει" σε κάτι αποστάτες και ότι προκειμένου να μπει πρέπει να γίνει σε εκείνο το σημείο μια λακούβα που μπορεί και να καταλήξει και σε τρύπα. Ετσι ακριβώς είχα πάρει κι εγώ τη 2η μου J's απο τον Λάμπρο (sebian), έτσι ακριβώς ήταν και η 1η μου όταν την έβγαλα και έτσι ακριβώς ήταν όταν την πούλησα σ έναν Αγγλο απ το Αγγλικό φόρουμ ο οποίος με χιλιοευχαρίστησε για την άψογη εξάτμιση που του έστειλα. Τώρα, γιατί η J's έβγαλε μια εξάτμιση αποκλειστικά για s2000 αλλά δεν φρόντισε να μη βρίσκει στους αποστάτες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα κρίνεις το αν είναι άψογη η εξάτμιση απο αυτό.
Αν πάλι κατάλαβα λάθος τους "τσαμπουκάδες" και τόση ωρα γράφω για κάτι άσχετο, sorry.
Αν πάλι κατάλαβα λάθος τους "τσαμπουκάδες" και τόση ωρα γράφω για κάτι άσχετο, sorry.
Ισμηνη αν αυτο το χτυπημα το εχουν ολες οι J'S εξατμισεις, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το ξερω..Δεν ειχα και αλλη!Και αν ειναι κατι φυσιολογικο το οποιο το γνωριζουν ολοι εκτος απο μενα τοτε τι να πω.Δεν εχω προβλημα να ζητησω και συγνωμη απο τον Θεοδοση.Αλλα οταν βλεπεις καποια χτυπηματα-τσαμπουκαδες...σε μια εξατμιση τιτανιου ξενερωνεις πιο πολυ γιατι απο οτι ξερω δεν παιρνουν και φτιαξιμο!!!
Παίρνουν. Εγώ το είχα φτιάξει και είχε γίνει πιο γερό κ απο πρίν. Αν αποφασίσεις να τη βγάλεις για λίγο για να την φτιάξεις πες μου να σου πω που θα πας και σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμη.
Κατά τ άλλα ναι, εγώ το είπα, είναι λογικό να μην το ξέρεις. Δεν είναι κακό. Αλλά ναι, το έχουν όλες.
Κατά τ άλλα ναι, εγώ το είπα, είναι λογικό να μην το ξέρεις. Δεν είναι κακό. Αλλά ναι, το έχουν όλες.
Originally Posted by nick27' timestamp='1392989164' post='23026589
Δεν εντασω τον Θεοδοση στους ΚΑΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ απλα εξεφρασα ενα παραπονο το οποιο δεν το περιμενα απο τον Θεοδοση...
Θεοδοση υπαρχει αλλο TOPIC παραπονων και δεν εγραψα εκει?Σε ειπα ΚΑΚΟ πωλητη?Θεωρεις οτι εχω πει κατι το οποιο ειναι ψεμα?Θεωρω οτι τουλαχιστον στο CLUB μεταξυ μας θα επρεπε να υπαρχει απολυτη ειλικρινια!Οπως θα πω τα καλα σου θα πω και τα κακα σου!Εχω μαθει να ειμαι απολυτα ευγενικος και ειλικρινης με τους ανθρωπους και να μην ενοχλω και μην ειρωνευομαι κανεναν!Το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω ενα παραπονο για το οποιο πιστευω οτι εχω δικιο!Τωρα αν καταφερεις να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος δεν εχω κανενα προβλημα να ριξω τα μουτρα μου και να σου ζητησω και συγνωμη!!!
Ισμηνη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες...Γιατι ειχα την εντυπωση οτι δεν παιρνουν φτιαξιμο!Απλα για καποιο λογο η εξατμιση δεν εχει καποιο LOGO J'S RACING και απλα πηρα τον Θεοδοση να τον ρωτησω αν ειναι γνησια!Απ'οτι googlαρα στο ιντερνετ υπαρχουν και αλλες χωρις το λογοτυπο!Η εξατμιση ειναι κ@θλ@ και θεωρω οτι ειναι απολυτως γνησια..