Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Feb 21, 2014 | 04:42 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μαριε θυμασαι που ειχα αγορασει απο σενα το 2007, 2 αυτοκολλητα S2ki??? Λοιπον το ενα το μαυρο μου ξεθωριασε που το ειδα χθες και θεωρω οτι δεν εισαι καλος πωλητης. Ηξερες οτι θα ξεθωριασει μετα απο 7χρονια και επιτηδες ηθελες να με κοροϊδεψεις και να μου παρεις τα 2€ που εκανε. Θελω για ανταλλαγμα το καπο σου!

Υ.Γ. Ααααα και τωρα που το βλεπω εχει σκασει και το αυτοκολλητο στην ακρη. Εχει κανει τσαμπουκα!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:46 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by blondie_s2k
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά την έννοια "τσαμπουκάδες" αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, όποιος γνωρίζει απο J's ξέρει πολύ καλά ότι η εξάτμιση "βρίσκει" σε κάτι αποστάτες και ότι προκειμένου να μπει πρέπει να γίνει σε εκείνο το σημείο μια λακούβα που μπορεί και να καταλήξει και σε τρύπα. Ετσι ακριβώς είχα πάρει κι εγώ τη 2η μου J's απο τον Λάμπρο (sebian), έτσι ακριβώς ήταν και η 1η μου όταν την έβγαλα και έτσι ακριβώς ήταν όταν την πούλησα σ έναν Αγγλο απ το Αγγλικό φόρουμ ο οποίος με χιλιοευχαρίστησε για την άψογη εξάτμιση που του έστειλα. Τώρα, γιατί η J's έβγαλε μια εξάτμιση αποκλειστικά για s2000 αλλά δεν φρόντισε να μη βρίσκει στους αποστάτες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα κρίνεις το αν είναι άψογη η εξάτμιση απο αυτό.

Αν πάλι κατάλαβα λάθος τους "τσαμπουκάδες" και τόση ωρα γράφω για κάτι άσχετο, sorry.
Αυτο εννοει Ισμηνη αλλα δεν ξερουν. Οπως και ο Νικος δεν ξερει ουτε ηξερε. Εδω φαντασου με πηρε την παρα επομενη μερα που την εβαλε στον εξατμισα του και με ρωτουσε αν ειναι χειροποιητη και δεν ειναι J's... Δηλαδη Του εξηγησα οτι δεν υπαρχει "εξατμισας" που να φτιαχνει εξατμισεις απο τιτανιο αν δεν κανω λαθος στην Ελλαδα και οτι η εξατμιση σηκωνεται με ενα δαχτυλο (οχι το κουλο το δικο σου). Οποτε δεν μπορει να μην ειναι τιτανιο και J's. Βεβαια οταν ο αλλος δεν ξερει τι να κανεις...
Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:51 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by eddiex
..και οτι η εξατμιση σηκωνεται με ενα δαχτυλο (οχι το κουλο το δικο σου).

Εντάξει, δεν είναι κακό να μην ξέρεις..στην πορεία μαθαίνεις. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να μαθαίνουμε και για να βοηθάμε και τους άλλους να μάθουν όσο μπορούμε.

Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:56 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by nick27
Δεν εντασω τον Θεοδοση στους ΚΑΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ απλα εξεφρασα ενα παραπονο το οποιο δεν το περιμενα απο τον Θεοδοση...
Αλλα στο τοπικ "ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές" γραφεις αγορι μου. Απλα δεν ειχαμε τι να κανουμε και λεμε κατσε να μπουμε να γραψουμε καμια μαλακια ετσι να περασει η ωρα...
Reply
Old Feb 21, 2014 | 04:57 AM
nick27's Avatar
Registered User

Ισμηνη αν αυτο το χτυπημα το εχουν ολες οι J'S εξατμισεις, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το ξερω..Δεν ειχα και αλλη!Και αν ειναι κατι φυσιολογικο το οποιο το γνωριζουν ολοι εκτος απο μενα τοτε τι να πω.Δεν εχω προβλημα να ζητησω και συγνωμη απο τον Θεοδοση.Αλλα οταν βλεπεις καποια χτυπηματα-τσαμπουκαδες...σε μια εξατμιση τιτανιου ξενερωνεις πιο πολυ γιατι απο οτι ξερω δεν παιρνουν και φτιαξιμο!!!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:10 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Παίρνουν. Εγώ το είχα φτιάξει και είχε γίνει πιο γερό κ απο πρίν. Αν αποφασίσεις να τη βγάλεις για λίγο για να την φτιάξεις πες μου να σου πω που θα πας και σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμη.

Κατά τ άλλα ναι, εγώ το είπα, είναι λογικό να μην το ξέρεις. Δεν είναι κακό. Αλλά ναι, το έχουν όλες.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:12 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Βέβαια, να συμπληρώσω, ο εξατμισάς σου θα έπρεπε να ξέρει να ξεχωρίζει κ όχι να σε ρωτάει αν είναι χειροποίητη...έλεος.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:19 AM
nick27's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by nick27' timestamp='1392989164' post='23026589
Δεν εντασω τον Θεοδοση στους ΚΑΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ απλα εξεφρασα ενα παραπονο το οποιο δεν το περιμενα απο τον Θεοδοση...
Αλλα στο τοπικ "ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές" γραφεις αγορι μου. Απλα δεν ειχαμε τι να κανουμε και λεμε κατσε να μπουμε να γραψουμε καμια μαλακια ετσι να περασει η ωρα...

Θεοδοση υπαρχει αλλο TOPIC παραπονων και δεν εγραψα εκει?Σε ειπα ΚΑΚΟ πωλητη?Θεωρεις οτι εχω πει κατι το οποιο ειναι ψεμα?Θεωρω οτι τουλαχιστον στο CLUB μεταξυ μας θα επρεπε να υπαρχει απολυτη ειλικρινια!Οπως θα πω τα καλα σου θα πω και τα κακα σου!Εχω μαθει να ειμαι απολυτα ευγενικος και ειλικρινης με τους ανθρωπους και να μην ενοχλω και μην ειρωνευομαι κανεναν!Το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω ενα παραπονο για το οποιο πιστευω οτι εχω δικιο!Τωρα αν καταφερεις να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος δεν εχω κανενα προβλημα να ριξω τα μουτρα μου και να σου ζητησω και συγνωμη!!!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:28 AM
eddiex's Avatar

Σου ειπε η Ισμηνη, και τωρα τι? Να ξαναγραψω κ εγω? Δεν υπαρχει λογος. Γραψτε οτι θελετε και οτι σας κατεβει, εγω δεν θα ασχοληθω αλλο.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:31 AM
nick27's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Βέβαια, να συμπληρώσω, ο εξατμισάς σου θα έπρεπε να ξέρει να ξεχωρίζει κ όχι να σε ρωτάει αν είναι χειροποίητη...έλεος.
Ισμηνη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες...Γιατι ειχα την εντυπωση οτι δεν παιρνουν φτιαξιμο!Απλα για καποιο λογο η εξατμιση δεν εχει καποιο LOGO J'S RACING και απλα πηρα τον Θεοδοση να τον ρωτησω αν ειναι γνησια!Απ'οτι googlαρα στο ιντερνετ υπαρχουν και αλλες χωρις το λογοτυπο!Η εξατμιση ειναι κ@θλ@ και θεωρω οτι ειναι απολυτως γνησια..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:56 AM.