Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Feb 21, 2014 | 07:24 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Θεοδόση στο ξανά λέω για άλλη μια φορα το πρόβλημα μου είναι που είπες ότι δεν θυμάσαι τι μάρκα test pipe είναι! (πως να θυμάσαι αφού είναι φτιαχτό) ωραία θα το δεχτώ δεν το ήξερες δεν το πρόσεξες δεν σε ένοιαζε δεν ξέρω και γω τί όταν το έστειλες το πακεταρες και το είδες! σωστα? εκεί μπορεί να το θυμήθηκες! ένταξη δεν είσαι "εξατμισας" δεν είσαι σιδεράς ούτε και γω είμαι αλλα το καταλαβα μόλις το είδα τέλος πάντων να το δεχτώ και αυτό

Γιατι ρε όταν σε πήρα τηλ και σου είπα δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι σίδερο φτιαγμένο και δεν είναι από κάποια εταιρία με ωραιο τρομο εσυ αρχεισες να με προκαλείς λέγοντας με ιρονικο ιφοσ "ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!"

μετα τι περίμενες? να μην αντιδράσω? να μην σου την πω??

εγώ ένιωσα ότι με έχεις για μαλακα και καλά λες "γαμισετον" κανένα τσοπανάκι από νησί θα είναι. ναι ρε φιλε έτσι ένιωσα τι να σου πω! ξενέρωσα θύμωσα και πάλι δεv σε είπα ψεύτη όπως γραφής στο post σου ούτε ότι πας να μου τι φέρεις! το αφίσα όμως να εννοηθεί λέγοντας ΚΑΛΑ ΡΕ ΘΕΟΔΟΙΣΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

(σε παρακαλώ ΘΕΟΔΟΙΣΙ απάντησε μου μέχρι εδώ αν τα λέω όπως έγιναν!!! γιατί δεν μου έχει μινι άλλη υπομονή! θα σε τιμήσει πρισσότερο αφού είσαι τόσο "γαματαος" στις συναλλαγές σου)

έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτά που γραφής και είσαι γαμάτος και τόσα χρονια εδώ μέσα και προσπαθείς να με βγάλεις απατεώνα! στο κάτω κάτω θα σου έστελνα πίσω το test pipe σου δεν θα έχανεσ κατί εγώ είμαι αυτός που "ταλεποριεμε" και θα πληρώνω μεταφορικά! και χθες το βραδυ που σε πείρα σου λέω πες τι σκατά θέλεις να κάνω? πεσ μου εσυ και μου λες στο παίζω και θιγμένος από πάνω!

ναι φιλε είμαι και πολύ μάλιστα! sorry αλλα δεν μου αφήνετε αλλα περιθώρια! στους άλλους μπορεί να ήσουν σε μένα όμως ΟΧΙ

(το test pipe θα τροχιστή θα φτιαχτεί γιτί βρίσκει λίγο σε ένα σημείο όπως σου είπα!
στη φοτογραφια που έβαλε ο μάριος εχει πολι λιγο κενω οποσ το βλέπω! αλλα δεν φοράει μαμά εξάτμιση αλλα μονη όπως μου είπες στο τιλ! φωτογραφία δεν πρόλαβα σήμερα αλλα θα μπει το συντομότερο

αν υπάρχει ένασ εδώ μέσα η που δεν του έχω φερθεί "σοστα" ας βγει και να το πει και βάζω στοίχημα και το αμα3ι μου άντε γιατί μου έχει ανεβεί η πίεση τώρα

Reply
Old Feb 21, 2014 | 07:39 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by kosdali
οταν αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο ανταλλακτικο που εχεις την δυνατοτητα να το ελεγξεις κατα ποσο ειναι αψογο,
απο την στιγμη που σου αρεσει και αποφασιζεις να το παρεις δεν χωραει κανενα παραπονο και ειδικα παραπονο που πρεπει να γραφτει και δημοσια.
To ποστ του kosdali νομίζω τα εξηγεί όλα. Από το τελευταίο ποστ του Νίκου το θέμα το συγκεκριμένο το θεωρώ λήξαν σχετικά με αυτή την αγοραπωλησία οπότε δεν θέλω συνέχεια
Reply
Old Feb 21, 2014 | 07:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τελικα ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα. Καλο ΣΚ σε ολους και...

Reply
Old Feb 21, 2014 | 07:43 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ξυπνα κ μενα Μαριε γιατι ηρθε ΣΟΥΚΟΥ κ θα ξεκουραστω!!!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 09:42 AM
S2Kbaris's Avatar

χαίρομαι που δεν έχεις κάτι να πεις!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 09:46 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1392990050' post='23026600
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά την έννοια "τσαμπουκάδες" αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, όποιος γνωρίζει απο J's ξέρει πολύ καλά ότι η εξάτμιση "βρίσκει" σε κάτι αποστάτες και ότι προκειμένου να μπει πρέπει να γίνει σε εκείνο το σημείο μια λακούβα που μπορεί και να καταλήξει και σε τρύπα. Ετσι ακριβώς είχα πάρει κι εγώ τη 2η μου J's απο τον Λάμπρο (sebian), έτσι ακριβώς ήταν και η 1η μου όταν την έβγαλα και έτσι ακριβώς ήταν όταν την πούλησα σ έναν Αγγλο απ το Αγγλικό φόρουμ ο οποίος με χιλιοευχαρίστησε για την άψογη εξάτμιση που του έστειλα. Τώρα, γιατί η J's έβγαλε μια εξάτμιση αποκλειστικά για s2000 αλλά δεν φρόντισε να μη βρίσκει στους αποστάτες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα κρίνεις το αν είναι άψογη η εξάτμιση απο αυτό.

Αν πάλι κατάλαβα λάθος τους "τσαμπουκάδες" και τόση ωρα γράφω για κάτι άσχετο, sorry.
Αυτο εννοει Ισμηνη αλλα δεν ξερουν. Οπως και ο Νικος δεν ξερει ουτε ηξερε. Εδω φαντασου με πηρε την παρα επομενη μερα που την εβαλε στον εξατμισα του και με ρωτουσε αν ειναι χειροποιητη και δεν ειναι J's... Δηλαδη Του εξηγησα οτι δεν υπαρχει "εξατμισας" που να φτιαχνει εξατμισεις απο τιτανιο αν δεν κανω λαθος στην Ελλαδα και οτι η εξατμιση σηκωνεται με ενα δαχτυλο (οχι το κουλο το δικο σου). Οποτε δεν μπορει να μην ειναι τιτανιο και J's. Βεβαια οταν ο αλλος δεν ξερει τι να κανεις...
στην Ελλαδα δεν υπαρχη ανθρωπος να φτιαχνει εξατμιση τιτανιου,μονο ενας κανει κολησεις τιτανιου στο αργος
οπως λεει κ η ισμηνη αφου εχει θεμα απο την js η εξατμιση κ καινουργια να ηταν παλι θα γινοταν αυτο το θεμα,οσπωτε πιστευω τζαμπα γραφουμε καποια πραγματα,με αποτελεσμα να ψυχρενομαστε μεταξυ μας
Reply
Old Feb 21, 2014 | 01:32 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by kosdali
οταν αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο ανταλλακτικο που εχεις την δυνατοτητα να το ελεγξεις κατα ποσο ειναι αψογο,
απο την στιγμη που σου αρεσει και αποφασιζεις να το παρεις δεν χωραει κανενα παραπονο και ειδικα παραπονο που πρεπει να γραφτει και δημοσια.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 03:05 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ρε συ Μπαρη πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα το πρόβλημα σου...ειλικρινά δηλαδή. Τι σημασία έχει αν είναι μάρκα το test pipe ή αν είναι χειροποίητο???????? Αφού ούτως η αλλιώς ένας γ@μωσωλήνας είναι!!!!!!!!!!! Πιστεύεις οτι θα είχε διαφορά αν είχε ονοματεπώνυμο??????? Η σου είπε κανείς οτι τα χειροποίητα είναι πιο χοντρά απ τα υπόλοιπα εμπορίου, τα επώνυμα?
Reply
Old Feb 22, 2014 | 05:42 AM
S2Kbaris's Avatar

Originally Posted by blondie_s2k
Ρε συ Μπαρη πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα το πρόβλημα σου...ειλικρινά δηλαδή. Τι σημασία έχει αν είναι μάρκα το test pipe ή αν είναι χειροποίητο???????? Αφού ούτως η αλλιώς ένας γ@μωσωλήνας είναι!!!!!!!!!!! Πιστεύεις οτι θα είχε διαφορά αν είχε ονοματεπώνυμο??????? Η σου είπε κανείς οτι τα χειροποίητα είναι πιο χοντρά απ τα υπόλοιπα εμπορίου, τα επώνυμα?

Ισμήνη μου το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου συμεριφέρθηκε σωστά εξηγώ τόσες μέρες το ίδιο και το ίδιο
σε όλους τους άλλους μπορεί να ήταν τελείως μαζί μου δεν ήταν τι να κάνω

τον ρώτησα πριν το πάρω! από πια εταιρία είναι! ρώτησα την διάμετρο γιατί έγραφε 63 στην αγγελία του και δεν ήξερα αν θα έχω θέμα με μαμά εξάτμιση! τον ρώτησα σε τι κατάσταση είναι! εγώ στο δικό μου αμάξι δεν μου αρέσει να βάζω τέτοια πράγματα θέλω να είναι κάτι γνήσιο πες με κολλημένο πες με κομπλεξικό δεν ξέρω τι αλλα δεν μου αρέσει ας είναι και ένας γ@μωσωλήνας που δεν θα το βλέπω αν ήταν έτσι θα το έφτιαχνα και μονος μου
ρωτα τον fun που μου βρήκε γνήσιο lip ποσο καιρό έψαχνα και δεν συμβιβαζόμουν με κάτι ιμιτασιόν και για τα πατάκια που μου παρήγγειλε
εκτος από αυτό πήγα να συμβιβαστώ και δεν του είπα ότι δεν το θέλω η πάρτο πίσω απλά τον πήρα τηλ και του είπα όμορφα και ωραία ότι δεν είμαι ευχαριστημένος και άρχισε όλοι η ιστορία
Reply
Old Feb 22, 2014 | 06:46 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by S2Kbaris
εγώ στο δικό μου αμάξι δεν μου αρέσει να βάζω τέτοια πράγματα θέλω να είναι κάτι γνήσιο πες με κολλημένο πες με κομπλεξικό δεν ξέρω τι αλλα δεν μου αρέσει ας είναι και ένας γ@μωσωλήνας που δεν θα το βλέπω αν ήταν έτσι θα το έφτιαχνα και μονος μου
Αααααα πουλακι μου, πες το ετσι λοιπον οτι επειδη εσυ εισαι πυροβολημενος (με την καλη εννοια) κ εχεις το κολλημα σου κ εισαι ψειρας (κ καλα κανεις κιολας) την πληρωνουμε εμεις.
Λοιπον αγορι, επειδη δεν προκειται να ξανασχοληθω αλλο μαζι σου, σου ειπα κ σου ξαναλεω χωρις μαλακιες ντοπρα οτι το τεστ παϊπ δεν ηξερα ουτε οτι ειναι χειροποιητο, ουτε οτι ειναι αγνωστης μαρκας κ αυτη ειναι η αληθεια. Και στην αγγελια αλλα κ στο τηλεφωνο σου ειπα οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ!

Οταν λοιπον παιρνεις καποιον τηλ. Κ σου λεει Μπαρη, δεν ξερω τι σκατα τεστ παϊπ ειναι κ οτι για μενα μια σωληνα ειναι κ εσυ του λες ΚΑΛΩΣ, ΣΤΕΙΛΤΟ τοτε κατσε με το τεστ παϊπ κ χρησιμοποιησε το οπως γουσταρεις.

Το οτι βρισκει στο δικο σου το αμαξι κ στο δικο μου με 3 διαφορετικες εξατμισεις αλλα κ στου VtecMan με αλλη εξατμιση δεν εβρισκε για μενα σημαινει οτι το δικο σου αμαξι εχει προβλημα ή το εβαλες λαθος, πραγμα που ουτε με νοιαζει - ουτε με ενδιαφερει. (Αν αμφιβαλεις παρε σε παρακαλω την PBMotorsport και ρωτα τους γιατι αυτοι το εβγαλαν απο το αμαξι). Παρολλο λοιπον το κολλημα σου ομως προχθες, πριν τις μαγκιες σου, σου ειπα να το στειλεις πισω κ να σου επιστρεψω τα λεφτα. Τωρα καντο λαμπαδα για το πασχα, ποσως με ενδιαφερει. Δεν θα μυρισω εγω τα νυχια μου οτι εσυ εισαι κολλημενος κ θελεις οτι αγοραζεις να ειναι καινουργιο κ να αστραφτει. Τεστ παϊπ πουλησα το οποιο σου ειπα οτι δεν ξερω τι σκατα ειναι κ δουλευει κανονικα ομως κ τελος. Αν ηταν τρυπιο ή χαλασμενο ή χωρις το κοροϊδευτηρι θα σου ζηταγα και συγνωμη. Επειδη εσενα δεν σου αρεσει οπτικα και εισαι ψειρας και δεν εχει ταμπελακι που να γραφει Christian Dior, εγω χεστικα.
Λοιπον τωρα επειδη ειμαι ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟΣ οπως το ειπες κ εσυ τοσα χρονια μεσα στο φορουμ κ παιζει κ η real στο otetv καλο απογευμα κ μεγεια σου!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:29 AM.