Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Feb 21, 2014 | 05:34 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Βρε Νίκο μου τι να σου αποδείξει? Δεν πάω να πάρω το μέρος κανενός αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι να σου αποδείξει. Μόλις στο είπα εγώ που έχουν περάσει 2 J's απ τα χέρια μου (60άρες, ολόιδιες με του Θεοδόση). Αν δεν σου αρκεί αυτό μπορείς να ρωτήσεις οποιονδήποτε έχει βάλει τη συγκεκριμένη εξάτμιση. Αλλά και κανένας να μην το ήξερε και πάλι ο εξατμισάς σου έπρεπε να το καταλάβει κατά την τοποθέτηση ότι βρίσκει στους αποστάτες και γι αυτό έγιναν οι "τσαμπουκάδες". Είναι φως φανάρι νομίζω (εγώ, που είμαι και γυναίκα..σκέψου..).

Οσο για το ταμπελάκι, οι περισσότερες δεν έχουν. Απ τις δικές μου η μια είχε μόνο. Στην άλλη είχε φύγει.

Και τέλος για τον χαρακτηρισμό που της δίνεις θεωρώ οτι είναι λάθος..δεν είναι κ@υλ@...είναι η υπέρτατη κ@υλ@!!!!!!! χαχαχαχαχα
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:41 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Αφου Googlares το Internet για το λογοτυπο κανε τον κοπο και ξαναgooglare αλλο λιγο να δεις για τους τσαμπουκαδες. Οπως πχ εδω ή εδω ή και εδω ακομα και δες τι λενε... Πραγματικα δεν εχω λογια για ολο αυτο που γινεται 2 μερες...
Τελοσπαντων, θεμα ληξαν απο μενα και η αγοροπωλησια της εξατμισης. Μακαρι να μην στην εδινα Νικο και να την εδινα αλλου με ολο αυτο. Απο μενα τελος ομως και ευχομαι να την ευχαριστηθεις οσο την εχω ευχαριστηθει και εγω.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:44 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

F.Y.I. τα 2 πρώτα "εδώ" δεν βγάζουν τίποτα. Το 3ο όμως είναι υπεραρκετό.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:49 AM
nick27's Avatar
Registered User

Ρε Ισμηνη ειχα ενα παραπονο το οποιο εξεφρασα και θεωρησα οτι ο Θεοδοσης θα επρεπε να μου πει για τα χτυπηματα προτου λαβει την προκαταβολη!Αυτο τουλαχιστον θα εκανα ΕΓΩ!!!Αυτο λεω και μονο.Αν ολοι μου λετε οτι τα χτυπηματα ειναι εντελως φυσιολογικα το μονο που εχω να κανω ειναι να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:53 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by blondie_s2k
Fixxed
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:55 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Εγω νομίζω να λήξει εδώ το θέμα. Κρίμα είναι. Ο Θεοδόσης προφανώς δεν το σκέφτηκε καν ή φαντάστηκε οτι το ξέρεις και εσύ τελικά δεν το ήξερες και εξέφρασες αυτό που ένιωθες. Τώρα έμαθες κι όλα καλά.

Επίσης να ξέρεις οτι ενδέχεται αυτό να καταλήξει σε τρύπα (δεν θυμάμαι αν στο είπα στο προηγουμένο ποστ μου) αλλά και πάλι δεν τρέχει τίποτα γιατί φτιάχνεται. Αυτό βέβαια εσύ δεν πρόκειται να το καταλάβεις παρά μόνο αν τη βγάλεις και το δεις.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 05:58 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

οταν αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο ανταλλακτικο που εχεις την δυνατοτητα να το ελεγξεις κατα ποσο ειναι αψογο,
απο την στιγμη που σου αρεσει και αποφασιζεις να το παρεις δεν χωραει κανενα παραπονο και ειδικα παραπονο που πρεπει να γραφτει και δημοσια.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 06:00 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1392993841' post='23026707
Fixxed

Reply
Old Feb 21, 2014 | 06:05 AM
eddiex's Avatar

Για οποιοδηποτε παραπονο / απορια ειχες ή εχεις Nick27 απο την στιγμη που ηρθες, την ειδες και την πηρες την εξατμιση, θα μπορουσες να με παρεις απλα ενα τηλεφωνο οπως με επαιρνες τοσες φορες για να συνενοηθουμε και που νομιζες οτι ηταν χειροποιητη και οχι J's και να μου πεις και για τους τσαπουκαδες και να σου εξηγησω, απο το να μπεις εδω και να γραψεις οτι εγραψες στους ΚΑΚΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ για παραπονα κοκ. Γι αυτο και για σενα.
Reply
Old Feb 21, 2014 | 06:18 AM
nick27's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Αφου Googlares το Internet για το λογοτυπο κανε τον κοπο και ξαναgooglare αλλο λιγο να δεις για τους τσαμπουκαδες. Οπως πχ εδω ή εδω ή και εδω ακομα και δες τι λενε... Πραγματικα δεν εχω λογια για ολο αυτο που γινεται 2 μερες...
Τελοσπαντων, θεμα ληξαν απο μενα και η αγοροπωλησια της εξατμισης. Μακαρι να μην στην εδινα Νικο και να την εδινα αλλου με ολο αυτο. Απο μενα τελος ομως και ευχομαι να την ευχαριστηθεις οσο την εχω ευχαριστηθει και εγω.
Θεοδοση το θεμα απο μενα ειναι ληξαν!Σου ζηταω ΣΥΓΝΩΜΗ και σε ευχαριστω για τις ευχες σου και αν νομιζεις οτι θες την εξατμιση πισω...Ειλικρινα απο εμενα την εχεις!Δεν ηθελα ουτε να σε προσβαλλω ουτε να σε βγαλω ΚΑΚΟ πωλητη.Θεωρω οτι δεν θα μπορουσα να ξερω οτι τα χτυπηματα αυτα ειναι εντελως φυσιολογικα!Ειδες τα μουτρα μου ξενερωμενα μολις ειδα την εξατμιση γιατι πολυ απλα την περιμενα αψογη!Να ευχαριστησω και την Ισμηνη για τις πολυτιμες πληροφοριες της...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:52 AM.