Ψαχνω S2000 facelift ή VSA
Πολλά τα 17 χιλιάρικα ρε γαμώτο, αν τα έχεις όμως φίλε μου θα σου πρότεινα να το χτυπήσεις. Δεν έχω δει άλλο vsa στο Car.gr και γενικά είναι δυσεύρετο αμάξι, άσε που άμα δεις στο mobile.de το πουλάνε ένα σκασμό λεφτά,βάλε και τους εκτελωνισμούς... Προσωπικά αν είχα 17 χήνες θα είχε γίνει δικό μου (με το απαιτούμενο τσεκ βέβαια...). Το μόνο που με προβλημάτισε στον τύπο ήταν που όταν του είπα να μου δώσει την πινακίδα του να το τσεκάρω για ζημιές μου τα μάσαγε και με δικαιολογίες δεν μου την έδωσε...
ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σκεφτει ο καθενας
μιας κ με σ2000 τοσα εχουν γινει
Λοιπόν μόλις πήγα το είδα και γύρισα. Θα ξεκινήσω απο τα αρνητικά μιας και αυτά είναι που με προβληματίζουν. Το αμάξι είναι χαραγμενο με μαχαίρι η κλειδί σε πορτπαγκαζ,καπό,πόρτες και τα πίσω φτερά. Ισχυρίζεται οτι του το κάνανε πριν λίγες μέρες. Επίσης έχουν ρίξει μια μαχαιρια στην κουκούλα (απλά τρυπιμα) . Το παμπριζ εχει δυο χτυπήματα απο πετραδακια μάλλον. Ας πάμε και στα καλα. Εσωτερικά το αμάξι είναι καινούριο. Το ac δεν βγάζει ψύξη αλλά θέλω να ειμαι καλοπρωερετος και μάλλον δεν θα εχει φρεον.Στον δρόμο παει μια χαρα και δείχνει απειραχτο και τελείως μαμά. Μέχρι και το ηχοσύστημα είναι το μαμά. Πάντως χωριά να το σηκώσουμε το αμάξι θέλει κανα 800 αρι σε βαψίματα και κανα 400 αρι για κουκούλα. Μου είπε οτι τον Βασίλη στη λαυριου τον ξέρει τωρα αυτό καλό είναι ; Βιβλίο σέρβις εχει απο την πρώτη μέρα και θέλει και λάστιχα αλλά ένταξη αυτά λίγο σημασία έχουν .
Εάν αυτά είναι μόνο τα προβλήματα πρότεινε 15, να τα βρείτε στα 15μιση και έκλεισες. Ειδικά αν οι γρατζουνιές είναι έντονες και θέλει όλο το πίσω μέρος βάψιμο, τότε 1.500+- είναι κουκούλα, βαψίματα, λάστιχα. Και αν βρεις και τίποτα άλλα μικρά άρχισε και κόβε και άλλο.
Στην πραγματικότητα η κουκούλα αν δεν έχει κάνα τρελό σκίσιμο φτιάχνεται και το βάψιμο το αφήνεις και όσο χρόνο θέλεις...
Στην πραγματικότητα η κουκούλα αν δεν έχει κάνα τρελό σκίσιμο φτιάχνεται και το βάψιμο το αφήνεις και όσο χρόνο θέλεις...
Eντελως πληροφοριακα, κουκουλα καινουργια στον Μαστορα π.κ.(προ κρισης) 1800 ευρω και ολικο βαψιμο σε σωστο φανοποιο 1300+ ασε που βλεπουν s2000 και σε κοπανανε...Oποτε υπολογισε οτι καποια στιγμη, αν θες να το φτιαξεις θα σκασεις 3 χηνες (μιλαμε παντα για καινουργια κουκουλα...) Βεβαια αν το αμαξι ειναι μηχανικα αριστο, τα 17 ειναι ηδη λιγα, αλλα η κριση σου δινει τα περιθωρια για παζαρια. To μονο αρνητικο-αποτρεπτικο για μενα, θα ηταν σε περιπτωση μεταπωλησης, οτι ολο το αμαξι θα ειναι βαμμενο και αντε μετα να πεισεις τον αγοραστη οτι εγινε λογω γρατζουνιων.
15500 τελικη τιμη λεει...και οσω σκευτομαι οτι ακομα δεν το εχουμε σηκωσει να δουμε τι παιζει απο κατω...δηλαδη σε ωθει να πας να παρεις κανα παλιο boxter και οταν θα σε περναει κανα s σαν σταματημενο να βλαστημας
Με συγχωρείς πολύ αλλά στα δικά μου μάτια δε μπορώ να συγκρίνω το S με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας του (και πάρα πολλά που είχαν πολύ μεγαλύτερη εργοστασιακή αξία), ειδικά τώρα που μπορείς να βρεις ένα καλό με 15.000. Οπότε αν το θες μόνο για μόστρα, χωρίς παρεξήγηση, δε σου κάνει το S.
Και τα 16 είναι ήδη καλά.. οκ τα βαψίματα θα τα κάνεις και κάτι μπορεί να σου κόψει απο κει, όπως επίσης και στην κουκούλα μπορείς να κάνεις ένα μπαλωματάκι αν είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση και άμα παλιώσει την αλλάζεις.
Με συγχωρείς, αλλά για τα λάστιχα δε μπορείς να κόψεις.. εγώ τουλάχιστον δεν θα έκοβα! Μη τα θέλουμε όλα δικά μας.. Αν το αμάξι είναι καθαρό και ίσιο, χτύπα το!!
Με συγχωρείς, αλλά για τα λάστιχα δε μπορείς να κόψεις.. εγώ τουλάχιστον δεν θα έκοβα! Μη τα θέλουμε όλα δικά μας.. Αν το αμάξι είναι καθαρό και ίσιο, χτύπα το!!