Ψαχνω S2000 facelift ή VSA
Σιγά μωρέ Κατ μην πάει να βάλει καινούργια κουκούλα και δη στο Μάστορα. Η μεταχειρισμένη θα βάλει η θα φέρει μια καινούργια απ εξω με τα μισά λεφτά (μιλάμε πάντα για την περίπτωση που αποφασίσει να την αλλάξει και όχι να την μπαλώσει).
(Κανεις δεν παιρνει αμαξι για επενδυση, ειναι δεδομένο οτι θα χασεις λεφτα στην μεταπώληση)Στην τελική βγάζεις φωτογραφίες τις γρατζουνιες , σαν αποδεικτικό για τον λογο για τον οποιο το εβαψες.
Originally Posted by Mathousalas' timestamp='1403781594' post='23218877
Δεν εχω σκοπό να γλιτωσω απο λάστιχα ούτε δίσκο πλατό και λοιπά αναλώσιμα αλλά αν το αμάξι βαφτεί ολω χάνει παρά πολυ απο την αξία του, άντε να αποδείξεις μετά εσυ οτι δεν είναι τρακαρισμένο.
(Κανεις δεν παιρνει αμαξι για επενδυση, ειναι δεδομένο οτι θα χασεις λεφτα στην μεταπώληση)Στην τελική βγάζεις φωτογραφίες τις γρατζουνιες , σαν αποδεικτικό για τον λογο για τον οποιο το εβαψες.
Απλά τα πράγματα είναι vsa στο δίνει 15.500 αν είναι οκ τι περιμένεις? Να στο ρίξει υπερβολικά παρακάτω τι να πω, να σε πάμε για παζάρια με την τρόικα... Από κει και πέρα βαψίματα κτλ δεν χρειάζεται να τα κάνεις την επόμενη μέρα και ας είπες ότι θυσιάζεις τα λάστιχα χίλιες φορές εκεί για αρχή για πολλούς λόγους. Επίσης στο car με λιγότερα δες και αυτό φαίνεται πολύ καλό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5237560/ εκτός αν θες αυστηρά vsa.
Απλά τα πράγματα είναι vsa στο δίνει 15.500 αν είναι οκ τι περιμένεις? Να στο ρίξει υπερβολικά παρακάτω τι να πω, να σε πάμε για παζάρια με την τρόικα... Από κει και πέρα βαψίματα κτλ δεν χρειάζεται να τα κάνεις την επόμενη μέρα και ας είπες ότι θυσιάζεις τα λάστιχα χίλιες φορές εκεί για αρχή για πολλούς λόγους. Επίσης στο car με λιγότερα δες και αυτό φαίνεται πολύ καλό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5237560/ εκτός αν θες αυστηρά vsa.
Λοιπόν,
Στο συγκεκριμένο s2000 Ο Σύνδεσμος μου
βάρεσα την πινακίδα του και είδα τρείς ζημιές καλές μία 5000€ και οι άλλες δύο από 3500€ έκαστη. Είναι δεύτερος ιδιοκτήτης. Προσωπικά που ψάχνομαι, το συγκεκριμένο δε με πολυψήνει...
Σίγουρα αν έχει κάνει 3 ζημιές είναι ένα καλό θέμα για παζάρια και το λέω αυτό γιατί έτσι όπως τα αναφέρεις 5Κ + 3Κ + 3Κ για το s δεν σημαίνει ότι είναι σοβαρές ζημιές. Και επίσης θετικό είναι ότι για να βρίσκεις αυτές τις λεπτομέρειες οι τύποι που το είχαν το πήγαιναν αντιπροσωπεία άρα ότι αλλάχτηκε είναι γνήσιο (για αυτό και σου λέω ότι τα ποσά που αναφέρεις σε γνήσια ανταλλακτικά είναι για νορμαλ χτυπήματα αν σκεφτείς ότι το ένα εμπρός φανάρι έχει 700€+φπα). Ναι οκ έχει κάνει μικρόζημιές αλλά αν το αμάξι είναι κατα τα άλλα οκ αφού το τσεκάρει ο μηχανικός σου νομίζω ότι είναι καλό για παζαράκι στο 12-13 και αν θέλει!
Α καλές ζημιές για το s με γνήσια ανταλλακτικά είναι κοντά στο 8-10Κ! με μτχ στο 5Κ.
Α καλές ζημιές για το s με γνήσια ανταλλακτικά είναι κοντά στο 8-10Κ! με μτχ στο 5Κ.
Σίγουρα αν έχει κάνει 3 ζημιές είναι ένα καλό θέμα για παζάρια και το λέω αυτό γιατί έτσι όπως τα αναφέρεις 5Κ + 3Κ + 3Κ για το s δεν σημαίνει ότι είναι σοβαρές ζημιές. Και επίσης θετικό είναι ότι για να βρίσκεις αυτές τις λεπτομέρειες οι τύποι που το είχαν το πήγαιναν αντιπροσωπεία άρα ότι αλλάχτηκε είναι γνήσιο (για αυτό και σου λέω ότι τα ποσά που αναφέρεις σε γνήσια ανταλλακτικά είναι για νορμαλ χτυπήματα αν σκεφτείς ότι το ένα εμπρός φανάρι έχει 700€+φπα). Ναι οκ έχει κάνει μικρόζημιές αλλά αν το αμάξι είναι κατα τα άλλα οκ αφού το τσεκάρει ο μηχανικός σου νομίζω ότι είναι καλό για παζαράκι στο 12-13 και αν θέλει!
Θα συμφωνήσω με τον Σαράντη
Originally Posted by SBIT' timestamp='1406788456' post='23267016
Θα συμφωνήσω με τον Σαράντη
Του είπα του παλικαριού ότι 13 χιλιάρικα κάς τα δίνω, εφόσον μου πουν οι δικοί μου (μηχανικός+φαναρτζής) ότι είναι οκ το αμάξι αλλά τον είδα να τσινάει και δε με έχει πάρει τηλ ακόμα. Άσε που το αμάξι είναι και τίγκα στη χαρακιά.
Μάλλον θα καταλήξω εδώ Ο Σύνδεσμος μου.
Αλλά ρε παιδιά τι 285hp γράφει το τυπάκι? Παίζει τέτοιο πράγμα? Αλλά το αμαξάκι φαίνεται,με μια πρώτη ματιά,προσεγμένο...

και του τα λεγα... Εννοειται μεταχειρισμενη θα εβαζα κ εγω, ειδικα αυτη την εποχη.