Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

Ψαχνω S2000 facelift ή VSA

Thread Tools

Old Jul 31, 2014 | 06:23 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Φίλε μου συγνώμη αλλά α) το 285 απλά το ξεχνάς β) το αμάξι είναι 03 και πριν άρα μιλάμε για ένα αμάξι τουλάχιστον 4 χρόνια παλαιότερο από αυτό που κοίταγες και όχι vsa. Τα 13 που είπες στο άλλο παλικάρι είναι μια χαρά και αν δεν βρεθεί κανείς να το πάρει νομίζω ότι θα επανέλθει!! Τα 12,9Κ που ζητάει για το τελευταίο είναι πολλά για AP1 μοντέλο (και τα 100Κ χλμ μου φαίνονται λίγα μπορεί βέβαια να είναι πραγματικά).
Reply
Old Jul 31, 2014 | 07:35 AM
SMOKOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Φίλε μου συγνώμη αλλά α) το 285 απλά το ξεχνάς β) το αμάξι είναι 03 και πριν άρα μιλάμε για ένα αμάξι τουλάχιστον 4 χρόνια παλαιότερο από αυτό που κοίταγες και όχι vsa. Τα 13 που είπες στο άλλο παλικάρι είναι μια χαρά και αν δεν βρεθεί κανείς να το πάρει νομίζω ότι θα επανέλθει!! Τα 12,9Κ που ζητάει για το τελευταίο είναι πολλά για AP1 μοντέλο (και τα 100Κ χλμ μου φαίνονται λίγα μπορεί βέβαια να είναι πραγματικά).

Thanks SBIT, χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου...
Reply
Old Jul 31, 2014 | 10:24 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Σωστος ο Σαραντης!το αμαξι ειναι 99 με 02 αν κρινουμε απτα εμπρός φαναρια.Απτα υπολοιπα,αντε το πολυ ναναι 03.Ψευτης ο τυπος.Ασε που μου φαινεται υποπτο και το ονοματεπωνυμο του...χαχαχα!!
Reply
Old Jul 31, 2014 | 09:19 PM
vaskos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by SMOKOS
Originally Posted by SBIT' timestamp='1406816591' post='23267457

Thanks SBIT, χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου...
Καλημερα και απο μενα.

Το πρωτο μου κριτηριο για να επιλεξω ενα αυτοκινητο ειναι το ποσο καθαρο ειναι και οχι αν ειναι vsa η τελευταιο μοντελο. Ειδικα το συγκεκριμενο που κοιτας μονο και μονο επειδη ειχε 3 ζημιες (πολλες) και ειναι τιγκα στην χαρακια οπως λες, εγω θα το αφηνα.

Σχετικα με τα χιλιομετρα, το δικο μου το εχω 8 μηνες και του εχω κανει 2.000χιλ, ενω ο προηγουμενος ιδιοκτητης (φιλος μου) στα 6 χρονια ειχε κανει 30.000χιλ. Αρα ολα ειναι σχετικα. Εγω εδωσα 14.000 Euro αλλα πηρα S, μοντελο 2003 με 66.000χιλ, ατρακαριστο, αγραντουνιστο, σε αριστη κατασταση και με καποια extra. Ηταν και ειναι παντα σε κλειστο γκαραζ και βγαινει μονο οταν πρεπει.

Απο την αλλη, σιγουρα ολοι δεν ειμαστε το ιδιο και τα κριτηρια διαφερουν οταν αγοραζουμε.

Για να καταληξω, το καθε αυτοκινητο εχει την τιμη του (ειδικα το S) και φαινεται ποσο πραγματικα το αγαπουσε ο ιδιοκτητης του, απο την κατασταση και τα καλουδια που μπορει να εχει.

Φιλικα.....
Reply
Old Aug 1, 2014 | 05:08 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Το δικο μου δεν σας κανει ρε παιδια;;;;
Ρωτήστε και στο club να μάθετε πληροφορίες για το αμάξι μου και μετα σας λέω και εγω οτι θέλετε.
Να ενημερώσω κάτι που δεν εχω αναφέρει στην αγγελία μου οτι το μοτέρ που φοράω ειναι απο rebuilt πριν απο 7000χλμ( ολα τα μέταλλα, ελατήρια πιστόνίων, τςιμουχακια βαλβιδων, καινουρια αντλία λαδιου, καινούριο τεντωτηρα και ειναι και απο σέρβις πριν 200χλμ)δεν καίει σταγόνα, εχει απο αρχη συνολικά 80000χλμ και συμπίεση 215!
Reply
Old Aug 1, 2014 | 05:36 AM
SMOKOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis
Το δικο μου δεν σας κανει ρε παιδια;;;;
Ρωτήστε και στο club να μάθετε πληροφορίες για το αμάξι μου και μετα σας λέω και εγω οτι θέλετε.
Να ενημερώσω κάτι που δεν εχω αναφέρει στην αγγελία μου οτι το μοτέρ που φοράω ειναι απο rebuilt πριν απο 7000χλμ( ολα τα μέταλλα, ελατήρια πιστόνίων, τςιμουχακια βαλβιδων, καινουρια αντλία λαδιου, καινούριο τεντωτηρα και ειναι και απο σέρβις πριν 200χλμ)δεν καίει σταγόνα, εχει απο αρχη συνολικά 80000χλμ και συμπίεση 215!

Φίλε Μανιάτη το δικό σου είναι γνησιακό f/l?
76000klm???? Από το 2004 μέχρι σήμερα και μόνο στο περίπτερο για τσιγάρα να πηγαινοερχόσουν,περισσότε α θα είχες (χιούμορ κάνω,αλλά μου φαίνονται υπερβολικά λίγα)
Βασικά μήπως το είχες τούρμπο ή κομπρεσοράτο και είχες τις 6-pot μπροστά?
Δεν είναι άσχημο το s2k σου πάντως... ού μένεις άμα είναι,και μπορείς, να τα κουβεντιάσουμε από κοντά, γιατί η αμεσότητα είναι διαφορετική από τηλέφωνα και forum
Reply
Old Aug 1, 2014 | 09:36 AM
thodoris's Avatar
Registered User

Το ειδες του Μανιάτη τελικά?
Reply
Old Aug 1, 2014 | 09:51 AM
SMOKOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by thodoris
Το ειδες του Μανιάτη τελικά?

όχι,δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα...
Reply
Old Aug 2, 2014 | 04:53 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Το αμάξι ειναι πρώτη άδεια στη Γερμανία 10/2003, δηλαδη ΑΡ1 facelift. Εγω το εκανα ΟΛΟ 2004 facelift, και οταν λέω ΟΛΟ εννοώ ακόμα και ταμπλό(όργανα) πόρτες, κονσόλες, τιμόνι και κλειδιά. Το αμάξι σαν σασι εχει 105.000 χλμ, το μοτέρ συνολικά εχει 76.000χλμ, τα οποία 7000 ειναι μετα το rebuild. Το αμάξι το πηρα 10/2008 με 75.000χλμ περίπου και στα χέρια μου εχει κανει περίπου 30.000χλμ τα τελευταία 6 χρονια. Το αμάξι το είχα πάντα 2ο, ακόμα και 3ο, οποτε και πολλα ειναι τα 30.000χλμ!
Ηταν τούρμπο αλλα τωρα ειναι καραμαμα. Τα φρένα και το τουρμπο κιτ έχουν πουληθεί στο ίδιο άτομο.
Το μοτέρ που φοραω τωρα εχει δουλέψει μόνο ατμοσφαιρικό, οταν ηταν τουρμπατο είχα άλλο.
Όπως γράφω και στην αγγελία δεν θέλει ούτε ενα ευρώ, ειναι πραγματικά ατρακαριστο και εχει βάψει ενα μπροστινό φτερό απο τον προηγούμενο.
Μπορεις να το τσεκαρεις όπου θες βέβαια.
Πειραιά μένω αλλα αυτη την περίοδο ειμαι διακοπές και θα γυρίσω μετα το 15αυγουστο.
Αν σε ενδιαφέρει και Μπορεις να περιμενεις λιγο, Παρε ενα τηλ να τα πούμε καλύτερα.
Reply
Old Aug 2, 2014 | 05:50 AM
SMOKOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis
Το αμάξι ειναι πρώτη άδεια στη Γερμανία 10/2003, δηλαδη ΑΡ1 facelift. Εγω το εκανα ΟΛΟ 2004 facelift, και οταν λέω ΟΛΟ εννοώ ακόμα και ταμπλό(όργανα) πόρτες, κονσόλες, τιμόνι και κλειδιά. Το αμάξι σαν σασι εχει 105.000 χλμ, το μοτέρ συνολικά εχει 76.000χλμ, τα οποία 7000 ειναι μετα το rebuild. Το αμάξι το πηρα 10/2008 με 75.000χλμ περίπου και στα χέρια μου εχει κανει περίπου 30.000χλμ τα τελευταία 6 χρονια. Το αμάξι το είχα πάντα 2ο, ακόμα και 3ο, οποτε και πολλα ειναι τα 30.000χλμ!
Ηταν τούρμπο αλλα τωρα ειναι καραμαμα. Τα φρένα και το τουρμπο κιτ έχουν πουληθεί στο ίδιο άτομο.
Το μοτέρ που φοραω τωρα εχει δουλέψει μόνο ατμοσφαιρικό, οταν ηταν τουρμπατο είχα άλλο.
Όπως γράφω και στην αγγελία δεν θέλει ούτε ενα ευρώ, ειναι πραγματικά ατρακαριστο και εχει βάψει ενα μπροστινό φτερό απο τον προηγούμενο.
Μπορεις να το τσεκαρεις όπου θες βέβαια.
Πειραιά μένω αλλα αυτη την περίοδο ειμαι διακοπές και θα γυρίσω μετα το 15αυγουστο.
Αν σε ενδιαφέρει και Μπορεις να περιμενεις λιγο, Παρε ενα τηλ να τα πούμε καλύτερα.

Τώρα με στεναχώρησες...
Ψάχνω ένα γνησιακό f/l γιατί έχω ακούσει ότι τα pro f/l ήταν πολύ δύστροπα και στα f/l άλλαξαν αντιστρεπτικές, ανάρτηση και διάφορα ώστε να είναι πιο πολιτισμένα. Είναι το πρώτο πισωκίνητο αμάξι που θα αποκτήσω στη ζωή μου (πριν είχα starlet,civic και τωρα leon) και δεν θέλω να μετράω μάντρες πεζοδρόμια κλπ. Γιαυτό το λόγο η πρώτη μου επιλογή ήταν και vsa αλλά σαν εναλλακτική δε θα με χαλούσε ένα f/l αλλά με τίποτα pro f/l. Συγγνώμη φίλε Μανιάτη αλλά δεν ενδιαφέρομαι...Εύχομαι όμως να βρεις να το πουλήσεις!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:58 AM.