Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

Ψαχνω S2000 facelift ή VSA

Thread Tools

Old Aug 2, 2014 | 01:40 PM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Οι αναρτήσεις μου ειναι μαμα αλλα ειναι απο ΑΡ2, αντιστρεπτικες δεν εχω αλλάξει αλλα δεν ξέρω αν εχω διαφορα οι ΑΡ1 με τις ΑΡ2. Μάντσεστερ δεν πρόκειται να μετράς γιατι φοραω καινουριες λάστιχαρες Federal 595 RS-R. Που ειναι κάτι μεταξι πολιτικού και semi.
Anyway σεβαστή η άποψη σου για τα κριτήρια της επιλογής που εχεις θέσει.
Αν χρειαστείς να ρωτήσεις κάτι άλλο για το αμάξι, εδω θα ειναι μιας και θα ειμαι εκτος μεχρι 20/8.
Reply
Old Aug 3, 2014 | 02:16 AM
SMOKOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis
Οι αναρτήσεις μου ειναι μαμα αλλα ειναι απο ΑΡ2, αντιστρεπτικες δεν εχω αλλάξει αλλα δεν ξέρω αν εχω διαφορα οι ΑΡ1 με τις ΑΡ2. Μάντσεστερ δεν πρόκειται να μετράς γιατι φοραω καινουριες λάστιχαρες Federal 595 RS-R. Που ειναι κάτι μεταξι πολιτικού και semi.
Anyway σεβαστή η άποψη σου για τα κριτήρια της επιλογής που εχεις θέσει.
Αν χρειαστείς να ρωτήσεις κάτι άλλο για το αμάξι, εδω θα ειναι μιας και θα ειμαι εκτος μεχρι 20/8.

Ok!! Thanks anyway...
Reply
Old Aug 3, 2014 | 08:29 AM
ktel's Avatar
Registered User

Εγώ θα έλεγα να πας το vsa στους μηχανικούς σου και μετά να το απορρίψεις.

Τα ποσά για τις ζημιές δεν λένε τίποτα. Η φύση της ζημιάς και το πως επισκευάστηκε είναι που μετράνε. Επίσης αν εγώ το κουμπώσω μόνος μου σε καμιά κολόνα και το φτιαξω πρόχειρα, στα αρχεία των ασφαλιστικών δεν θα φαίνεται τίποτα.

Αν μηχανικά είναι σωστό, το σασί απείραχτο και δεν θέλει κάποιο ακριβό αναλώσιμο άμεση αλλαγή, θα έλεγα να προτείνεις κάτι γύρω στα 13.500 δεδομένου ότι πρέπει να φτιαξεις κάποια στιγμή τις γρατσουνιές.

Θεωρώ λάθος να είναι καλό το εργαλείο και να το απορρίψεις λόγω γρατσουνιών ή να μην το κοιτάξεις καθόλου λόγω ιστορικού ζημιών.
Reply
Old Aug 4, 2014 | 07:46 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by SMOKOS
Originally Posted by maniatis' timestamp='1406984031' post='23270273
Το αμάξι ειναι πρώτη άδεια στη Γερμανία 10/2003, δηλαδη ΑΡ1 facelift. Εγω το εκανα ΟΛΟ 2004 facelift, και οταν λέω ΟΛΟ εννοώ ακόμα και ταμπλό(όργανα) πόρτες, κονσόλες, τιμόνι και κλειδιά. Το αμάξι σαν σασι εχει 105.000 χλμ, το μοτέρ συνολικά εχει 76.000χλμ, τα οποία 7000 ειναι μετα το rebuild. Το αμάξι το πηρα 10/2008 με 75.000χλμ περίπου και στα χέρια μου εχει κανει περίπου 30.000χλμ τα τελευταία 6 χρονια. Το αμάξι το είχα πάντα 2ο, ακόμα και 3ο, οποτε και πολλα ειναι τα 30.000χλμ!
Ηταν τούρμπο αλλα τωρα ειναι καραμαμα. Τα φρένα και το τουρμπο κιτ έχουν πουληθεί στο ίδιο άτομο.
Το μοτέρ που φοραω τωρα εχει δουλέψει μόνο ατμοσφαιρικό, οταν ηταν τουρμπατο είχα άλλο.
Όπως γράφω και στην αγγελία δεν θέλει ούτε ενα ευρώ, ειναι πραγματικά ατρακαριστο και εχει βάψει ενα μπροστινό φτερό απο τον προηγούμενο.
Μπορεις να το τσεκαρεις όπου θες βέβαια.
Πειραιά μένω αλλα αυτη την περίοδο ειμαι διακοπές και θα γυρίσω μετα το 15αυγουστο.
Αν σε ενδιαφέρει και Μπορεις να περιμενεις λιγο, Παρε ενα τηλ να τα πούμε καλύτερα.

Τώρα με στεναχώρησες...
Ψάχνω ένα γνησιακό f/l γιατί έχω ακούσει ότι τα pro f/l ήταν πολύ δύστροπα και στα f/l άλλαξαν αντιστρεπτικές, ανάρτηση και διάφορα ώστε να είναι πιο πολιτισμένα. Είναι το πρώτο πισωκίνητο αμάξι που θα αποκτήσω στη ζωή μου (πριν είχα starlet,civic και τωρα leon) και δεν θέλω να μετράω μάντρες πεζοδρόμια κλπ. Γιαυτό το λόγο η πρώτη μου επιλογή ήταν και vsa αλλά σαν εναλλακτική δε θα με χαλούσε ένα f/l αλλά με τίποτα pro f/l. Συγγνώμη φίλε Μανιάτη αλλά δεν ενδιαφέρομαι...Εύχομαι όμως να βρεις να το πουλήσεις!

Αυτά που έχεις ακούσει για τα pro facelift είναι βλακείες. Όλα αυτά συμβαίνουν και μπορεί να τα παρατηρήσεις κάποιος στο όριο του αυτοκινήτου και μετά από εμπειρία που από ότι φαίνεται θέλεις πάρα πολύ δουλειά και αν φτάσεις ποτέ σε αυτό το σημείο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένου και μένα για να μη νομίζεις ότι το παίζω οδηγάρα αμφιβάλλω ότι θα τα παρατηρούσαμε. Οπότε μη σε προβληματίζει αυτό το θέμα με τίποτα. Να μου πεις για το vsa θα σου πω οκ πάω πάσο είναι μια τεχνολογία που σίγουρα θα βοηθήσει και θα σώσει κάποιον πιο άπειρο στη δύσκολη στιγμή. Γνώμη μου είναι να δεις το αμάξι του Μανιάτη είναι πολύ προσεγμένο και έχει ρίξει πολύ δουλειά.
Reply
Old Aug 4, 2014 | 10:20 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Συμφωνω απολυτα με το Χρηστο!και στην τελικη για να καταληξεις σε καποιο αυτοκινητο πρεπει να πας να κοιταξεις πρωτα μερικα απο κοντα.εγω τουλαχιστον ετσι εκανα.Δες τα πρωτα,τσεκαρε τα και μετα αποριψε τα.οχι απο τρεις φωτογραφιες και δυο γραμμες πουχει γραψει ο καθενας..Εχουμε γινει ολοι ιντερνετακηδες και τριχες..Αντε τραβα κουνησου..!
Reply
Old Aug 4, 2014 | 12:04 PM
akon2's Avatar
Registered User

Καλησπέρα και από μένα.

Είμαι ο ιδιοκτήτης του s που ξεκίνησε η κουβέντα σας. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Παρόλο που πολλοί ενδιαφέρθηκαν για το αυτοκίνητ, ελάχιστοι "μπήκαν στον κόπο" να το ψάξουν (μηχανικός-φαναρτζής) για να αποκτήσουν πλήρη άποψη για την κατάσταση του . Το αυτοκίνητο είναι προς πώληση και είναι ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ. Αν κάποιος ψάχνει και ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, νομίζω ότι πρέπει να ρωτάει αρμόδιους και όχι να βγάζει συμπεράσματα από μόνος του.
Reply
Old Aug 4, 2014 | 08:50 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by akon2
Καλησπέρα και από μένα.

Είμαι ο ιδιοκτήτης του s που ξεκίνησε η κουβέντα σας. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Παρόλο που πολλοί ενδιαφέρθηκαν για το αυτοκίνητο, ελάχιστοι "μπήκαν στον κόπο" να το ψάξουν (μηχανικός-φαναρτζής) για να αποκτήσουν πλήρη άποψη για την κατάσταση του . Το αυτοκίνητο είναι προς πώληση και είναι ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ. Αν κάποιος ψάχνει και ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, νομίζω ότι πρέπει να ρωτάει αρμόδιους και όχι να βγάζει συμπεράσματα από μόνος του.

Καλημέρα και από εμένα φίλε μου,

Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης ποιανού αυτοκινήτου? Του VSA που αναφέρθηκε πιο πάνω που φαίνονται ζημιές στην ασφαλιστική?? Αφού έκανες τον κόπο να μπεις να γράψεις εδώ μέσα γιατί δεν κάνεις και λίγο τον κόπο να γράψεις για το αυτοκίνητό σου την ιστορία του την κατάστασή του...Κατανοητό "ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ" και ορθόν αλλά μπορεί κάτι από την περιγραφή σου, υποτιθέμεθα πάντα ότι είναι η ειλικρινή (δεν υπονοώ κάτι μη παρεξηγηθώ), να οδηγήσει κάποιους να μη μπουν στη διαδικασία να το δούνε και να γλυτώσετε όλοι την ταλαιπωρία του ελέγχου ή μπορεί από την άλλη πλευρά να ενισχύσει την περιέργειά τους να το ελέγξουν. Οπότε για μένα αυτή είναι η σωστή προσσέγγιση. Φυσικά ο πιο αρμόδιος να απαντήσει και να περιγράψει το αυτοκίνητο για την κατάστασή του είσαι εσύ. Απλά μη νομίζεις ότι και εμείς που ασχολούμαστε χρόνια με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον μια σφαιρική άποψη. Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα που ανάρτησαν υποψήφια αυτοκίνητα για αγορά γλύτωσαν την ταλαιπωρία του ελέγχου ακριβώς επειδή διαπιστώθηκαν πολλά πράγματα από εμάς μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες και την περιγραφή? Οπότε για μένα καλό είναι να δώσεις μια σωστή και ειλικρινή περιγραφή του αυτοκινήτου και εδώ μέσα που είναι ένα διαδυκτιακός χώρος με υποψήγιους αγοραστές. Θα γλυτώσει και εσένα και τους υποψήφιους αγοραστές από άσκοπο ενδιαφέρον σίγουρα ή θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους περισσότερο.
Reply
Old Aug 4, 2014 | 10:37 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

+10000
Reply
Old Aug 5, 2014 | 03:55 AM
akon2's Avatar
Registered User

Περιγραφή αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο το αγόρασα το 2011.
Είναι vsa με πρώτη κυκλοφορία 2007. όταν το αγόρασα έκανα έλεγχο σε φαναρτζή και σε μηχανικό στην αντιπροσωπία και σε δικούς μου, και το βρήκαν άψογο.
Το μόνο που είχε ήταν ένα χτύπημα στο φτερό που μου το είχε επισημάνει και ο πωλητής του και μετά τον έλεγχο από τον φαναρτζή στην honda και τον δικό μου με διαβεβαίωσαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και γιαυτό προχώρησα στην αγορά του. Μηχανικά είναι άψογο και μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Έχει 110000 χλμ. και το πήρα στα 25000
Σε όλο αυτό το διάστημα έχω επισκευάσει κάτι μικρογρατζουνιές που είχε και πριν ένα χρόνο τον εμπρός προφυλακτήρα. Η κατάσταση του αυτή τη στιγμή όπως την περιέγραψαν και οι άλλοι είναι η εξής μικρό σκίσιμο στην κουκούλα και γρατζουνιες γύρω γύρω από κάποιον γείτονα όπως επίσης και δυο χτυπήματα στο τζάμι από πέτρες. Όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω είναι ζημίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα και δεν μπήκα στην διαδικασία να της φτιάξω με την λογική να δει και να ξέρει ο αγοραστής τι ακριβώς έχει πάνω το αυτοκίνητο.
Ως αναφορά τα περί δηλώσεων και για τρεις ζημίες δεν γνωρίζω κάτι και κατά την γνώμη μου δεν είναι κάτι σοβαρό γιατί θα είχε βρεθεί είτε τότε είτε τώρα από τούς φαναρτζήδες.
Το έψαξα αρκετά τότε για να καταλήξω στο συγκεκριμένο και από τότε το έχω προσέξει όσο μπορώ περισσότερο. Τα σέρβις του έχουν γίνει όλα στην αντιπροσωπία.
Κατά την γνώμη μου το αυτοκίνητο είναι καλό και δεν θα ήθελα να καταλήξει σε κάποια μάντρα στην γερμάνια.

Αν θέλει κάποιος οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία είμαι στην διάθεση σας.
Reply
Old Aug 5, 2014 | 05:10 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Εδώ κάτι λείπει παιδιά. Αν τα πραγματα είναι έτσι και το είχες ψάξει καλά όπως λές ο φίλος πού βρήκε τις 3 ζημίες με ποσά? τις βρήκε είτε από την honda είτε από ασφάλεια ή πάλι έκανε λάθος αριθμό πλαισίου και βρήκε για άλλο αυτοκίνητο. Δεν μιλάτε μεταξύ σας να το ξεκαθαρίσετε. Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω ότι έγραψα και παραπάνω αναφορικά με τις 3 ζημιές. Αν τα ποσά των ζημιών είναι αυτά δεν σημαίνει ότι το αμάξι είναι κακό.
Υ.Γ 85Κ σε 3 χρόνια?! ωραίος! να μπορούσα και εγώ!!!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:10 PM.