ΑΜΑΞΩΜΑ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ
Το πήρα από τον μάστορα το S και το έβαψε όπως είπα.
Αν βγάλω το lip θα είναι χωρίς χρώμα από κάτω ο προφυλακτήρα και έχει και κόλλα.
Αφού τον ξέχεσα τον πλήρωσα και σηκώθηκα και έφηγα.
Α! μου έσπασε και το σπίρομα το οποίο έμεινε μέσα στο μπουλόνι.
Έβαψε τις δαγκάνες σαν τα μούτρα του.
ΣΚΑΤΑ!!
Καλα κ τον πληρωσες κ το πηρες κ εφυγες κ δεν εκανες τπτ ?
Εισαι παραδειγμα !!!!! προς αποφυγη κατα τη γνωμη μου γιατι κ την επομενη φορα που θα παει καποιος τα ιδια θα του κανει γτ οπως προ ειπαν κ αλλοι ειναι κακος μαστορας ή @ρχιδι@-μ@στορ@ς. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ .... οσο τους αφηνουμε αυτα θα εχουμε.
Δε θελω να σου βαλω "φωτιες" σπυρο ΑΛΛΑ με ολα αυτα που ειπες εχω παρει εγω φωτια
.
Και εχω διαφορετικη αποψη απο τον lalaki πως με τα ΖΩΑ δε βγάζεις άκρη.
Τα ζωα δεν καταλαβαινουν απο λογια αλλα απο ξυλο μια χαρα .... !!!!
Εισαι παραδειγμα !!!!! προς αποφυγη κατα τη γνωμη μου γιατι κ την επομενη φορα που θα παει καποιος τα ιδια θα του κανει γτ οπως προ ειπαν κ αλλοι ειναι κακος μαστορας ή @ρχιδι@-μ@στορ@ς. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ .... οσο τους αφηνουμε αυτα θα εχουμε.
Δε θελω να σου βαλω "φωτιες" σπυρο ΑΛΛΑ με ολα αυτα που ειπες εχω παρει εγω φωτια
.Και εχω διαφορετικη αποψη απο τον lalaki πως με τα ΖΩΑ δε βγάζεις άκρη.
Τα ζωα δεν καταλαβαινουν απο λογια αλλα απο ξυλο μια χαρα .... !!!!
200 EYΡΩ ΒΑΨΙΜΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Οχι 200 ευρω δεν θα του εδινα αλλα ειλικρινα Σπυρο μου μαλλον θα με ετρεχαν στις αστυνομιες.....Πω ρε πο@στη μου ειλικρινα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση σου......Δηλαδη ο προφυλακτηρας στο κατω μερος ειναι αβαφος??? Kαι εβαλε και κολλα για να στερεωσει το lip?( αν εχει βαλει παμπριζοκολλα καληνυχτα δεν βγαινει με τιπoτα......).
Οχι 200 ευρω δεν θα του εδινα αλλα ειλικρινα Σπυρο μου μαλλον θα με ετρεχαν στις αστυνομιες.....Πω ρε πο@στη μου ειλικρινα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση σου......Δηλαδη ο προφυλακτηρας στο κατω μερος ειναι αβαφος??? Kαι εβαλε και κολλα για να στερεωσει το lip?( αν εχει βαλει παμπριζοκολλα καληνυχτα δεν βγαινει με τιπoτα......).
Originally Posted by Drifteropoulos,Oct 8 2008, 12:27 AM
Καλά τα λές και έχεις απόλυτο δίκιο.
Είμαι και κατά του ξύλου όμως.
Ναι εντάξη έχω κάνει και πυγμαχία κάποια χρόνια
και ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω κανα κροσέ, όχι σε σάκο αυτή τη φορά.
Είμαι και κατά του ξύλου όμως.
Ναι εντάξη έχω κάνει και πυγμαχία κάποια χρόνια
και ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω κανα κροσέ, όχι σε σάκο αυτή τη φορά.
ελπιζω να με καταλαβαινεις