Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό Συζητηση σχετικα με το αμαξωμα, κουκουλα, εσωτερικο, καθως και λυσεις, επιδιορθωσεις και βελτιωσεις

επαφη τροχων με φτερα

Old Apr 8, 2011 | 09:10 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

σημερα που το εβγαλα το ξεχασα...υποσχομαι τη κυριακη θα τις εχεις..
Reply
Old Apr 8, 2011 | 09:11 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

Originally Posted by harri-S-
σημερα που το εβγαλα το ξεχασα...υποσχομαι τη κυριακη θα τις εχεις..
Reply
Old Apr 10, 2011 | 02:50 PM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Originally Posted by Colin mc rae
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα μαλιστα πριν το καταλαβω και για να το καταλαβω κατεστρεψα το μπροστα αριστερο λαστιχο ολοκαινουργιο καθως το ειχα χαμηλωσει το αμαξι με την pss9 και με τα φρενα οι τροχοι βγαινουν πιο εξω οποτε ενα βραδυ σκαω σε μια γουρνα-λακουβα ακουω το λαστιχο να ακουμπαει θολο αλλα λεω ενταξει δεν εγινε κατι.Εσυ εισαι που το λες?Την επομενη μερα παρατηρησα οτι κατα μηκος του λαστιχου οπως πανε και τα γραμματα ειχα ενα σκισιμο περα ως περα και μαλιστα εμπαινε πιστωτικη καρτα στην σχισμη σε σεβαστο βαθος!!!

Μετα το ψηλωσα και τωρα ειναι σαν τρακτερ μαμα υψος δλδ.Κανεναν εδω βορεια δεν εχουμε γνωστο???εγω βρηκα φτηνο και το μηχανημα αλλα δεν βασιζομαι να το κανω μονος μου!!!

http://www.gotuning.com/product_info...roducts_id=639
Εχουμε εναν απεναντι απο το παλιο αγνο στην Σταυρουπολη...Απ'οτι ξερω κανει καλη δουλεια...ειχα μιλησει μαζι του για να την κανω την δουλεια οταν φορουσα τις 18αρες αλλα τελικα αλλαξα ζαντες...
Reply
Old Apr 10, 2011 | 09:23 PM
Colin mc rae's Avatar

Τον Διονυση λες ρε φιλε ναι τον ειχα ξεχασει.Πολυ καλος μηχανικος!
Reply
Old Apr 13, 2011 | 05:32 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

λοιπον Gigolo ο μαστορας μου εμενα μου εχει κανει το εξης.. μου εχει ''φουσκωσει'' το φτερο τοσο ωστε να μην φαινετε εαν δεν το ξερεις κ τοσο ωστε να μην γινει κ ζημια πανω απ ολα.. κ στην απο μεσα μερια, εχουμε κοψει τον πλαστικο θολο στα σημεια που ηταν αυτα τα εξογκοματα του θολου κ τον εχει κολλησει με μια κολα ωστε να μην φυγει ποτε κ να μην φαινετε καν οτι ειναι κομμενο.. για μενα εκανε πολυ καλη δουλεια κ δεν μου ειναι κ ασχημο..ισα ισα...

Uploaded with ImageShack.us

αν θα το εβλεπες απο κοντα κ πιο καθαρο θα εβλεπες οτι ειναι καλη κ καθαρη λυση κ πολυ ομορφο αποτελεσμα.
Reply
Old Apr 13, 2011 | 06:12 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

λοιπον Gigolo ο μαστορας μου εμενα μου εχει κανει το εξης.. μου εχει ''φουσκωσει'' το φτερο τοσο ωστε να μην φαινετε εαν δεν το ξερεις κ τοσο ωστε να μην γινει κ ζημια πανω απ ολα.. κ στην απο μεσα μερια, εχουμε κοψει τον πλαστικο θολο στα σημεια που ηταν αυτα τα εξογκοματα του θολου κ τον εχει κολλησει με μια κολα ωστε να μην φυγει ποτε κ να μην φαινετε καν οτι ειναι κομμενο.. για μενα εκανε πολυ καλη δουλεια κ δεν μου ειναι κ ασχημο..ισα ισα...

αν θα το εβλεπες απο κοντα κ πιο καθαρο θα εβλεπες οτι ειναι καλη κ καθαρη λυση κ πολυ ομορφο αποτελεσμα.
πολυ καλη δουλεια!!!!στηλε μου στοιχεια του μαστωρα σε pm με την πρωτη ευκαιρια να των επισκευτω!!!!

Reply
Old Apr 13, 2011 | 07:17 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

εισαι σιγουρος οτι θα τον επισκευτεις??? το λεω επειδη ειναι εδω στη Ζακυνθο....
Reply
Old Apr 13, 2011 | 12:14 PM
Gigolo's Avatar
Registered User

εισαι σιγουρος οτι θα τον επισκευτεις??? το λεω επειδη ειναι εδω στη Ζακυνθο....

Reply
Old Apr 14, 2011 | 04:54 PM
alexis_s2's Avatar

δε σου ειπε ρε χαρη κ αυριο,μπορει να το συνδιαση κ με διακοπες το καλοκαιρι
Reply
Old Apr 14, 2011 | 08:52 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Χάρη πολύ καλή δουλειά!!! Η ερώτησή μου είναι τι κάνεις αν θέλεις να βγάλεις το θόλο μπροστά??? Π.χ τα πλαινά λαμπάκια από τα φώτα που είναι LED τα έβαλα ΄βγάζοντας 2 κλιπάκια από το θόλο. Όταν άλλαξα συνεμπλόκ μπροστά βγάλαμε το θόλο και άλλες δουλειές που πρεπει να βγει ο θόλος?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:51 PM.