επαφη τροχων με φτερα
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα μαλιστα πριν το καταλαβω και για να το καταλαβω κατεστρεψα το μπροστα αριστερο λαστιχο ολοκαινουργιο καθως το ειχα χαμηλωσει το αμαξι με την pss9 και με τα φρενα οι τροχοι βγαινουν πιο εξω οποτε ενα βραδυ σκαω σε μια γουρνα-λακουβα ακουω το λαστιχο να ακουμπαει θολο αλλα λεω ενταξει δεν εγινε κατι.Εσυ εισαι που το λες?Την επομενη μερα παρατηρησα οτι κατα μηκος του λαστιχου οπως πανε και τα γραμματα ειχα ενα σκισιμο περα ως περα και μαλιστα εμπαινε πιστωτικη καρτα στην σχισμη σε σεβαστο βαθος!!!
Μετα το ψηλωσα και τωρα ειναι σαν τρακτερ μαμα υψος δλδ.Κανεναν εδω βορεια δεν εχουμε γνωστο???εγω βρηκα φτηνο και το μηχανημα αλλα δεν βασιζομαι να το κανω μονος μου!!!
http://www.gotuning.com/product_info...roducts_id=639
Μετα το ψηλωσα και τωρα ειναι σαν τρακτερ μαμα υψος δλδ.Κανεναν εδω βορεια δεν εχουμε γνωστο???εγω βρηκα φτηνο και το μηχανημα αλλα δεν βασιζομαι να το κανω μονος μου!!!
http://www.gotuning.com/product_info...roducts_id=639
λοιπον Gigolo ο μαστορας μου εμενα μου εχει κανει το εξης.. μου εχει ''φουσκωσει'' το φτερο τοσο ωστε να μην φαινετε εαν δεν το ξερεις κ τοσο ωστε να μην γινει κ ζημια πανω απ ολα.. κ στην απο μεσα μερια, εχουμε κοψει τον πλαστικο θολο στα σημεια που ηταν αυτα τα εξογκοματα του θολου κ τον εχει κολλησει με μια κολα ωστε να μην φυγει ποτε κ να μην φαινετε καν οτι ειναι κομμενο.. για μενα εκανε πολυ καλη δουλεια κ δεν μου ειναι κ ασχημο..ισα ισα...

Uploaded with ImageShack.us

αν θα το εβλεπες απο κοντα κ πιο καθαρο θα εβλεπες οτι ειναι καλη κ καθαρη λυση κ πολυ ομορφο αποτελεσμα.

αν θα το εβλεπες απο κοντα κ πιο καθαρο θα εβλεπες οτι ειναι καλη κ καθαρη λυση κ πολυ ομορφο αποτελεσμα.
λοιπον Gigolo ο μαστορας μου εμενα μου εχει κανει το εξης.. μου εχει ''φουσκωσει'' το φτερο τοσο ωστε να μην φαινετε εαν δεν το ξερεις κ τοσο ωστε να μην γινει κ ζημια πανω απ ολα.. κ στην απο μεσα μερια, εχουμε κοψει τον πλαστικο θολο στα σημεια που ηταν αυτα τα εξογκοματα του θολου κ τον εχει κολλησει με μια κολα ωστε να μην φυγει ποτε κ να μην φαινετε καν οτι ειναι κομμενο.. για μενα εκανε πολυ καλη δουλεια κ δεν μου ειναι κ ασχημο..ισα ισα...

Χάρη πολύ καλή δουλειά!!! Η ερώτησή μου είναι τι κάνεις αν θέλεις να βγάλεις το θόλο μπροστά??? Π.χ τα πλαινά λαμπάκια από τα φώτα που είναι LED τα έβαλα ΄βγάζοντας 2 κλιπάκια από το θόλο. Όταν άλλαξα συνεμπλόκ μπροστά βγάλαμε το θόλο και άλλες δουλειές που πρεπει να βγει ο θόλος?

το λεω επειδη ειναι εδω στη Ζακυνθο....