ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by vtecas,Apr 30 2010, 05:02 AM
Και πως γίνεται ρε Μάνο το ξύλωμα?
Πως να βαλεις μυαλο στο ΜΑΛΑΚΑ τον Ελληνα που κουβαλαει ακομα το "ζυγο" της τουρκοκρατιας?
Ο λαος εχει δυναμη και ο λαος αποφασιζει γι αυτη τη χωρα. Εμαθε τον εμαθαν δεν ξερω αλλα εχει ριζωσει μεσα του ο σταρχιδισμος και το "εχει αυριο ο θεος".
Originally Posted by Amaretos,Apr 30 2010, 04:20 PM
Αν μπορουσε να οργανωθεί σωστά μεσω facebook μεσω οτιδηποτε, μια μαζικη διαμαρτυρία στους δρόμους, 4-5 εκκατομυρια εξω απο την βουλη για 2-3 μερες να δεις που ολοι θα πηγαιναμε
Δεν προκειται να γινει τπτ ετσι. Μεχρι να μπουν μεσα στο σπιτι μας, εμεις ακομα πιστευω οτι θα τον παιζουμε - ΔΥΣΤΥΧΩΣ -
Κανετε λαθος, εγω στην φαση αυτην που βρισκομαστε, πηγαινα ανετα εξω απο την βουλη και κατασκηνωνα, οπως και πολλοι γνωστοι μου με τους οποιους εχω συζητήσει.
Ξερετε ποιο ειναι το πιο χαζό??? Οτι πολύς κόσμος ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ εχει συνειδητοποιήσει για το τι καταστάσεις ερχονται....και αυτο λυπηρό, και εκει δυστυχώς κολάει αυτο με τα σημαιάκια που λεγατε....
Τι διάολο κουτόχορτο τρωει ο κοσμος??
Ξερετε ποιο ειναι το πιο χαζό??? Οτι πολύς κόσμος ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ εχει συνειδητοποιήσει για το τι καταστάσεις ερχονται....και αυτο λυπηρό, και εκει δυστυχώς κολάει αυτο με τα σημαιάκια που λεγατε....
Τι διάολο κουτόχορτο τρωει ο κοσμος??
Originally Posted by Amaretos,Apr 30 2010, 04:28 PM