ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 30 2008, 03:39 AM
Θα σας κανω forward 3-4 pm που εχουμε κ απο εδω απο τα παιδια και να θυμαστε καλυτερες τιμες στα members υπαρχει συμβαση με το S2ki
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Να ρωτήσω κάτι σαν νέος και εγώ!! Επειδή εγώ ακόμα δεν έχω καταλαβει σε πιο στρατόπαιδο θέλω να είμαι μπορώ να κάνω ενός είδους νταβά για λίγο καιρό. Θα σας φέρω ότι γνωστό έχω, καλά παιδιά απο σπίτι, και δεν θέλω ποσοστά!! Όλα δικά σας!
Πελάτες να δουν τα μάτια σας!!!
Originally Posted by Nabu,Oct 30 2008, 04:10 AM
Να ρωτήσω κάτι σαν νέος και εγώ!! Επειδή εγώ ακόμα δεν έχω καταλαβει σε πιο στρατόπαιδο θέλω να είμαι μπορώ να κάνω ενός είδους νταβά για λίγο καιρό. Θα σας φέρω ότι γνωστό έχω, καλά παιδιά απο σπίτι, και δεν θέλω ποσοστά!! Όλα δικά σας!

Υ.Γ.: Από τότε που έκανε ο Package αυτό το σχόλιο για το όνομά σου σε βλέπω με άλλο μάτι, δεν ξέρω, κάτι έχει αλλάξει μέσα μου για σένα...
Είδατε!! Για σας δουλεύω!!
Στάσου Αντώνη απαιτώ εξηγήσεις!! Μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν την σχέση μας, άλλωστε ένα μικρό και αθώο σχόλιο ήταν!!
Όσο για τους πελάτες νομίζω ότι είναι πάντα δίκαιο σε μια μεγάλη/καινούργια παρέα να γίνεται ανταλλαγή γνωριμιών - για να το θέσω ευγενικα!! Έτσι είναι όλοι ευτυχισμένοι!!
Στάσου Αντώνη απαιτώ εξηγήσεις!! Μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν την σχέση μας, άλλωστε ένα μικρό και αθώο σχόλιο ήταν!!
Όσο για τους πελάτες νομίζω ότι είναι πάντα δίκαιο σε μια μεγάλη/καινούργια παρέα να γίνεται ανταλλαγή γνωριμιών - για να το θέσω ευγενικα!! Έτσι είναι όλοι ευτυχισμένοι!!
Originally Posted by Nabu,Oct 30 2008, 04:26 AM
Καλά θα περάσουμε το χειμώνα που έρχεται, αυτό λέω μόνο...