ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
Απο παιχνιδια πηρα:
Assassins Creed 2 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!) Το επαιξα μιση ωριτσα και κολλησα.
Pro10 (Ουδεν Σχολιο
)
Metal Gear 4 (O Λογος που πηρα το PS3)
GT5 Prologue (Το ειδα ελαχιστα ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ S2000 ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...)
Assassins Creed 2 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!) Το επαιξα μιση ωριτσα και κολλησα.
Pro10 (Ουδεν Σχολιο
)Metal Gear 4 (O Λογος που πηρα το PS3)
GT5 Prologue (Το ειδα ελαχιστα ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ S2000 ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...)
χαχαχα! Εχω ακριβως τα ιδια, μονο που το GT5 ηταν ο λογος που πηρα το PS3. Βασικα μεσα στην βδομαδα θα εχβ στα χερια μου το Μetal Gear, δωρακι απο την αγαπημενη μου αδελφη.. 
Δυστυχως το Assassin's Creed 2 εχει αρχισει να με κουραζει. Πολυ ωραιο story plot, πολυ ωραια γραφικα, ωραια κινησιολογια του χαρακτηρα, αλλα ειναι αργο..Δλδ εχθες που το εβαλα να παιξω σχετικα αργα, κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Στην wish list μου ειναι τα εξης: Uncharted 2, Call of Duty - Modern warfare 2, GTA IX, και οσο και να γελασετε το Βuzz (εχει πολυ γελιο)

Δυστυχως το Assassin's Creed 2 εχει αρχισει να με κουραζει. Πολυ ωραιο story plot, πολυ ωραια γραφικα, ωραια κινησιολογια του χαρακτηρα, αλλα ειναι αργο..Δλδ εχθες που το εβαλα να παιξω σχετικα αργα, κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Στην wish list μου ειναι τα εξης: Uncharted 2, Call of Duty - Modern warfare 2, GTA IX, και οσο και να γελασετε το Βuzz (εχει πολυ γελιο)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια μην αγοραζετε παιχνιδια που τα εχουμε ηδη. Κοιταξτε το αρχικο ποστ μου και λιγο. Και γραψτε ξεκαθαρα ποια παιχνιδια εχετε για να ανανεωνω τη λιστα. Λευτερη το Uncharted 2 το εχω και το εχω τελειωσει οποτε μη το αγορασεις. Θα στο δωσω να το τελειωσεις.
Μαριε θες να ανταλλαξουμε τα PRO μας? 
Παντως καλη φαση Μαριε. Καλη σκεψη, απλα εγω επειδη δεν παιζω συχνα, δεν προκειται να τερματισω κανα παιχνιδι για κανα χρονο οποτε μην περιμενετε παιχνιδια απο μενα παιδια.

Παντως καλη φαση Μαριε. Καλη σκεψη, απλα εγω επειδη δεν παιζω συχνα, δεν προκειται να τερματισω κανα παιχνιδι για κανα χρονο οποτε μην περιμενετε παιχνιδια απο μενα παιδια.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως οποιο παιχνιδι θελετε, κι ας μη το εχω τελειωσει, πολυ ευχαριστως το δινω οποτε θελετε. Εκανα ενα edit το αρχικο post μου. Αν ξεχασα καποιο πειτε μου.