ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by S2000_FUN,Sep 19 2007, 05:12 PM
@eddiex
Για τη μεγάλη σκάλα λέει
Αν το δικό σου eddiex έχει xenon και στη μεγάλη σκάλα τότε είσαι πολύ τυχερός, αλλά δεν νομίζω. Θα πρέπει να είχε βάλει ο προηγούμενος κάτοχος (αν δεν το είχες αγοράσει καινούριο) 2 ακόμα ενισχυτές.
Για τη μεγάλη σκάλα λέει
Αν το δικό σου eddiex έχει xenon και στη μεγάλη σκάλα τότε είσαι πολύ τυχερός, αλλά δεν νομίζω. Θα πρέπει να είχε βάλει ο προηγούμενος κάτοχος (αν δεν το είχες αγοράσει καινούριο) 2 ακόμα ενισχυτές.Νομιζα για την κανονικη σκαλα... (Οχι αυτη που εχω σπιτι).
Οχι δεν νομιζω να εχει η μεγαλη xenon, αλλα το αμαξι ηταν ξενου... Αυτο κανει?
Παιδιά έκανα σήμερα 200χλμ(100 και πάλι πίσω)σε επαρχιακό οδικό δίκτυο σε ρυθμό τεστ κατανάλωσης και έκαψα 15 λίτρα(20ευρό),δηλαδή 7.5l/100km.Μια χαρά!!Είναι πρώτη φορά που το πάω ήρεμα για τόσα χλμ και είμαι εντυπωσιασμένος από την κατανάλωση.Αν και να πω την αλήθεια πολυ μικρή μου φαίνετε,αλλά τα υπολόγισα πολύ σωστά,δεν μπορεί να κάνω λάθος!!Τι έχετε δει σε παρόμοιες συνθήκες??
Originally Posted by Stradale,Sep 25 2007, 04:12 AM
Παιδιά έκανα σήμερα 200χλμ(100 και πάλι πίσω)σε επαρχιακό οδικό δίκτυο σε ρυθμό τεστ κατανάλωσης και έκαψα 15 λίτρα(20ευρό),δηλαδή 7.5l/100km.Μια χαρά!!Είναι πρώτη φορά που το πάω ήρεμα για τόσα χλμ και είμαι εντυπωσιασμένος από την κατανάλωση.Αν και να πω την αλήθεια πολυ μικρή μου φαίνετε,αλλά τα υπολόγισα πολύ σωστά,δεν μπορεί να κάνω λάθος!!Τι έχετε δει σε παρόμοιες συνθήκες?? 

Μια φορά του είχα κάνει ένα τεστ κατανάλωσης.
Δηλ. με γεμάτο ντεποζιτο μηδένισα τα χιλιόμετρα και το πήγα 90% σε εθνική οδό
χωρις κυκλοφοριακή κίνηση με 80-110 χλμ./ώρα και δεν έβαλα ποτέ 6η ταχ.
το πήγαινα με 4000 rpm. περίπου. (με περνούσαν και τα Lada).
Το λαμπάκι άναψε στα 480 χλμ. και του ξανα έβαλα κάπου 45 λίτρα στα 500 χλμ. πάντα 100 oct.
Originally Posted by Stradale,Sep 25 2007, 04:12 AM

An den exeis kanei kapoio lathos se metriseis, tote mallon tha prepei na to koitakseis gia pithano provlima.
O pio sostos tropos pantos gia metriseis katanalosis, kata ti gnomi mou, einai aftos pou anaferei kai o drifteropoulos. Diladi, me foularismeno ntepozito midenizeis to trip computer, kai sto telos tis diadromis sou, to ksanafoulareis kai vlepeis ta litra pou ekapses gia afta ta xiliometra.
To kalitero pou katafera ever me 100ara kai sxetika xalari odigish, itan 9,1lt/100km