ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χμ, περιεργο που συνεχιζει και στο κανει ομως αυτο. Ενταξει, πχ ας πουμε οτι ειναι μπαταρια και την αλλαζεις, αλλα δε δικαιολογειται το γεγονος οτι σου σβηνει με το τετακε. Με τα παντιλικια μου το εκανε και εμενα αυτο και οταν αλλαξα φιλτρο δε το ξαναεκανε.
Originally Posted by energetic,Sep 7 2007, 02:36 AM
Χμ, περιεργο που συνεχιζει και στο κανει ομως αυτο. Ενταξει, πχ ας πουμε οτι ειναι μπαταρια και την αλλαζεις, αλλα δε δικαιολογειται το γεγονος οτι σου σβηνει με το τετακε. Με τα παντιλικια μου το εκανε και εμενα αυτο και οταν αλλαξα φιλτρο δε το ξαναεκανε.
Σε άλλες περιπτώσεις εκτός πίστας που κάνω επιτόπια παντηλίκια (διαβήτες)
ή από αριστερά είτε από δεξια δε μου κάνει κάτι τέτοιο.
Θα πάω μια βόλτα από τον Λού πάλι και θα σας πώ νέα.
kalispera i kalimera paidia... den kserw an to topic einai to katalilo alla nomizw oti mallon einai kata 90% afou milame gia ta hlektrika tou s2000.
Kserete an ginete na syndesoume laptop me kapoio tropo (xwris vevaia patentes pou kostizoun 1300$+shipping fee) ena aplo Laptop me ton engine managment etsi oste mesw enos software na exoume live streaming apo tis endeikseis tou moter? opws oil temp, water temp , air/fuel ratio , real peak RPM , iddle RPM etc
eyxaristw gia ton xrono sas :-)
Kserete an ginete na syndesoume laptop me kapoio tropo (xwris vevaia patentes pou kostizoun 1300$+shipping fee) ena aplo Laptop me ton engine managment etsi oste mesw enos software na exoume live streaming apo tis endeikseis tou moter? opws oil temp, water temp , air/fuel ratio , real peak RPM , iddle RPM etc
eyxaristw gia ton xrono sas :-)
νομιζω οτι μιλας για τα obd diagnostic tools που δινουν και real time data, δες αυτο http://www.obdii.com/ http://www.obd2.gr/
αλλα κανε και κανενα search για obd, θα βρεις πολλα, εχω ενα σχετικο προγραμμα, αλλα δεν εχω το καλωδιο που σθνδεει το pc με το αυτοκινητο, νομιζω οτι κοστιζει γυρω στα 120ευρω!!!
αλλα κανε και κανενα search για obd, θα βρεις πολλα, εχω ενα σχετικο προγραμμα, αλλα δεν εχω το καλωδιο που σθνδεει το pc με το αυτοκινητο, νομιζω οτι κοστιζει γυρω στα 120ευρω!!!
ευχαριστω παιδια , Τασο εστειλα ενα e-mail στην διευθυνση που μου εστειλε ο nik2000 (ευχαριστω φιλε....) και ειδα οτι απο την obd2 μπορεις να δεις ενα καρο πληροφοριες... we will see περιμενω απαντηση τους για το s2000. Δες υπαρχει κανεις που να το εχει κανει να μας πει κατι extra ;;;
μαλλον το καλυτερο (ή μαλλον το πιο γνωστο) προγραμμα ειναι το digimoto (κανε κανενα search να δεις τι ειναι ακριβως), το εχω αλλα δεν εχω το καλωδιο. ...νομιζω οτι εαν ψαξεις και μεσα στο forum κατι σχετικο θα βρεις! εαν βγαλεις καμια ακρη και το καταφερεις να το συνδεσεις πες μου γιατι με ενδιαφερει!!
Υπάρχει και αυτό εδώ που είχα στο sc'ed miata μου...
http://www.scangauge.com/products/
Το πιο σημαντικό είναι ότι διαβάζει τους κωδικούς check engine και αν θες μετά τους μηδενίζεις κιόλας. Διαβάζει πολλά άλλα επίσης από την OBD θύρα όπως πχ θερμοκρσία νερού, θερμοκρασία εισερχόμενου αέρα, βολτ μπατταρίας, ανοιγμα πεταλούδας, ταχύτητα, στροφές, κατανάλωση και έχει και πάνω ένα προγραμμα υπολογιστη ταξιδιού το οποίο ομως δεν το ειχα χρησιμοποιήσει και δεν ξερω πολλα γιαυτό....
Είναι πανεύκολο στη χρήση, έχει άπειρα χρώματα φωτισμού για να διαλέξεις, δεν χρειάζεται laptop, συνδέεται απευθείας στη θύρα και έχει σχετικά πολύ καλή τιμή γιαυτά που προσφέρει, περίπου 150 δολλάρια αν θυμάμαι καλά...
http://www.scangauge.com/products/
Το πιο σημαντικό είναι ότι διαβάζει τους κωδικούς check engine και αν θες μετά τους μηδενίζεις κιόλας. Διαβάζει πολλά άλλα επίσης από την OBD θύρα όπως πχ θερμοκρσία νερού, θερμοκρασία εισερχόμενου αέρα, βολτ μπατταρίας, ανοιγμα πεταλούδας, ταχύτητα, στροφές, κατανάλωση και έχει και πάνω ένα προγραμμα υπολογιστη ταξιδιού το οποίο ομως δεν το ειχα χρησιμοποιήσει και δεν ξερω πολλα γιαυτό....
Είναι πανεύκολο στη χρήση, έχει άπειρα χρώματα φωτισμού για να διαλέξεις, δεν χρειάζεται laptop, συνδέεται απευθείας στη θύρα και έχει σχετικά πολύ καλή τιμή γιαυτά που προσφέρει, περίπου 150 δολλάρια αν θυμάμαι καλά...
Esprit ειδα το site και το μηχανημα που λες... εσυ ποιο μοντελο ειχες ? σαν λειτουργεια ειναι γρηγορο η εχει καποιο lag ? δηλαδη μην εχεις φτασει 8000 στροφες και αυτο γραφει ακομα 6500. καταλαβες τι λεω ετσι...
μπορεις ομως να το συνδεσεις κ με laptop αν θελεις ομως ?
ευχαριστω για τον χρονο σου...
μπορεις ομως να το συνδεσεις κ με laptop αν θελεις ομως ?
ευχαριστω για τον χρονο σου...
Δεν συνδέεται με λαπτοπ. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια υστέρηση στο διάβασμα (ταχύτητα και rpm) αλλά εμένα με ενδιέφερε περισσότερο η θερμοκρασία νερού μιας και είχα κάτι προβλήματα, το βολταζ της μπατταρίας (καίγονταν κατά καιρούς πολλαπλασιαστές) αλλά το πιο σημαντικό έβλεπα κωδικούς check engine. Είχα στο αυτοκίνητο εκτυπωμένους σε excel όλους τους κωδικούς οπότε ανά πάσα στιγμή ήξερα τι μου συμβαίνει. Συνήθως βέβαια ήταν Ρ0172 που ήταν πλούσιο μίγμα (είχα βάλει μεγαλύτερα μπεκ της RC) μηδένιζα χωρίς να χρειάζεται να βγάζω πόλους μπατταρίας και και και...
Εδω ένα οργανάκι θερμοκρασίας να αγοράσεις θέλεις 150 δολλάρια και αυτη η συσκευή που μπορεί να κάνει όλα αυτά στοιχίζει τα ίδια! Κατά τη γνώμη μου είναι best value for money και γιαυτό την κράτησα κιόλας για το S που θα πάρω σε λίγο....
Εδω ένα οργανάκι θερμοκρασίας να αγοράσεις θέλεις 150 δολλάρια και αυτη η συσκευή που μπορεί να κάνει όλα αυτά στοιχίζει τα ίδια! Κατά τη γνώμη μου είναι best value for money και γιαυτό την κράτησα κιόλας για το S που θα πάρω σε λίγο....