ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by Nabu,Nov 24 2008, 08:30 AM
Εγκυκλοπαιδική ερώτηση...
2) ή με το που το βάλετε στο τέρμα αρχίζει και φυσάει κατευθείαν.
3)Επίσης στο τέρμα του, έχει μεγάλη ένταση ο αέρας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες
2) ή με το που το βάλετε στο τέρμα αρχίζει και φυσάει κατευθείαν.
3)Επίσης στο τέρμα του, έχει μεγάλη ένταση ο αέρας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες

Σαν διακόπτης που ανοίγεις το φως
3) Εάν βάλεις και την ανακύκλωση αέρα έχει τρομερή ένταση.
Στο ζεστό κάνεις χαλαρά πιστολάκι στα μαλλιά
Ακόμα και ίσιωμα αν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό βλέπε βούρτσα
Μια ερωτηση για όσους μπορούν να βοηθήσουν, ενώ το καπό της μηχανής είναι κλειστό όταν πέφτω σε λακούβα, εν κινήσει, μου ανάβει το φως του ταμπλό ότι είναι ανοιχτό και ανάβει και η πλαφονιέρα. Όλο αυτό διαρκεί ούτε δευτερόλεπτο, αλλά είναι σπαστικό...
Αφήστε που την πρώτη φορά που τρεμόπαιξε η πλαφονιέρα, μέχρι να καταλάβω από που ήρθε το φως νόμιζα ότι ήταν ρανταρ αστυνομικό.
Λογικά ο αισθητήρας του καπό έχει πρόβλημα γιατί και όταν είναι ανοιχτό το καπό και το κλειδί στη μηχανή, άλλοτε σφυρίζει το imo και άλλοτε όχι.
Η ερώτηση είναι, πού είναι ο αισθητήρας του καπό, και τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει να μπερδεύεται χωρις να χρειαστεί να καταφύγω σε ακριβές λύσεις?
Ξέρω ότι η πιο απλή λύση και συνάμα ακριβή είναι να αλλάξω το σύστημα....καμιά άλλη ιδέα???
Αφήστε που την πρώτη φορά που τρεμόπαιξε η πλαφονιέρα, μέχρι να καταλάβω από που ήρθε το φως νόμιζα ότι ήταν ρανταρ αστυνομικό.
Λογικά ο αισθητήρας του καπό έχει πρόβλημα γιατί και όταν είναι ανοιχτό το καπό και το κλειδί στη μηχανή, άλλοτε σφυρίζει το imo και άλλοτε όχι.
Η ερώτηση είναι, πού είναι ο αισθητήρας του καπό, και τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει να μπερδεύεται χωρις να χρειαστεί να καταφύγω σε ακριβές λύσεις?
Ξέρω ότι η πιο απλή λύση και συνάμα ακριβή είναι να αλλάξω το σύστημα....καμιά άλλη ιδέα???
Ίσως το καπώ να μην "γαντζώνει" καλά,να έχει χαλαρώσει,και ο αισθητήρας να δουλεύει κυριλέ αναγιγνώσκοντας αυτή τη βλάβη και απλώς μεταδίδοντάς την στιγμιαία(όταν και συμβαίνει).
Εγώ θα έριχνα και μια ματιά στα παξιμάδια του καπώ μήπως κάποιο έχει ψιλολασκάρει...
Εγώ θα έριχνα και μια ματιά στα παξιμάδια του καπώ μήπως κάποιο έχει ψιλολασκάρει...
Ούτε εγώ,αλλα προσωπικά μια φορά που το καπώ μου έκανε κατι τέτοια νούμερα και έφτασε στο φινάλε να μη κλείνει κιόλας(δεν γάντζωνε καλά),το μόνο που χρειάστηκε ήταν σφίξιμο στα παξιμάδια κάτω απο το παρμπρίζ,στη βάση του καπώ...
Ίσως το καπώ να είναι dislocated.
Ίσως το καπώ να είναι dislocated.
Δεν εχουμε λαμπάκι για το καπό αλλά έχουμε για τις πόρτες και όταν ανοιγει το καπό τότε ανάβει το λαμπάκι αυτό στο καντράν. Θα κοιτάξω να σφίξω τις βίδες για το καπό, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση. Καμιά άλλη ιδέα...please...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Dimis_414,Feb 26 2009, 02:40 PM
Δεν εχουμε λαμπάκι για το καπό αλλά έχουμε για τις πόρτες και όταν ανοιγει το καπό τότε ανάβει το λαμπάκι αυτό στο καντράν. Θα κοιτάξω να σφίξω τις βίδες για το καπό, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση. Καμιά άλλη ιδέα...please...