ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by MANOS,Apr 18 2007, 05:10 PM
Ωχ.

Σπύρο μην έρθεις το βράδι...
Αισθάνομαι ότι θα σου συμβεί κάτι κακό...
Στείλε μου pm να σου πω... Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα

Σπύρο μην έρθεις το βράδι...
Αισθάνομαι ότι θα σου συμβεί κάτι κακό...
Στείλε μου pm να σου πω... Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα

Originally Posted by Drifteropoulos,Apr 13 2007, 02:38 AM
Αν σου είναι εύκολο να γράψεις πως αλλάζεται το φίλτρο θα ήσουν αρχηγός.
Το ξέρω είναι δήσκολο να το γράψεις σε λίγο κείμενο και χωρίς φωτό,
αλα κάνε μια προσπάθεια και ό,τι καταλάβουμε καλό είναι φίλε mhnass2000.
Και εγώ πήγα να το αλλάξω αλα εκεί που είναι δεν το διακινδηνεύω
να κάνω καμια ζημιά.
Περιμένω τις συμβουλές σου mhnass2000
και θα το παλέψω. Το έχω 8 μήνες το φίλτρο και το βλέπω.
Το ξέρω είναι δήσκολο να το γράψεις σε λίγο κείμενο και χωρίς φωτό,
αλα κάνε μια προσπάθεια και ό,τι καταλάβουμε καλό είναι φίλε mhnass2000.
Και εγώ πήγα να το αλλάξω αλα εκεί που είναι δεν το διακινδηνεύω
να κάνω καμια ζημιά.
Περιμένω τις συμβουλές σου mhnass2000
και θα το παλέψω. Το έχω 8 μήνες το φίλτρο και το βλέπω.

dld an mporeiseis na ftaseis stis bides pou briskontai piso sto rezerbouar kai pano se auto ...sxedon telioses...
ego eixa shkosh thn tenta katakorufa.
ebgala to plastiko kaluma pou krubh to rezerbouar...bgazeis tis tapes kai bgainei..
kai exei fatsa karta to thn kati solhnakia ...me bidoules guro guro..
ta shmadeueis gia na mhn kaneis la8os sundesh ...afaireis tis bides kai pairneis sta xeria sou to filtro...prosoxh sta plastika pou koumponoun pano mhn sou spasoun..briskeis exo plastika alla den einai ora gia treximo...auto ,apo kei kai meta 8elei to xrono tou ...den 8elei biasunh ..kai to kuriotero an den asxolise esto kai ligo me to autokinhto sou..mhn to pianeis.
Originally Posted by tomidis,Apr 12 2007, 03:01 PM
den εισαι μονος σου φιλε μου κ γω το καιω το λαδακι μου(0 -40 castrol)δηλαδη μεχρι τις 5000κμ που κανω αλλαγη συμληρωνω 3,5 λιτρα..τωρα περι συμπιεσης κ γω σε καλα επιπεδα ειμαι κ κεφαλη καινουρια εχω αλλα το καιω
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΠΟΣA ml ΛΑΔΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΣΤΑ 1.000km. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ....
18 euro/λιτρο ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 5w-40 ΤΗΣ Honda ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ! ΤΟ MOTUL V300 10-40 ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΙΓΕ ΤΣΑΚ-ΜΠΑΜ, ΚΟΣΤΙΖΕ 30 euro/2λιτρα!!
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ 5w-40 ΤΗΣ Honda ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΑΠ'ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ????
Originally Posted by nik2000,Mar 15 2007, 01:51 AM
sto service manual (gia 2000-2003), grafei
Intake 0.21-0.25 mm
Exhaust 0.25-0.29mm
Intake 0.21-0.25 mm
Exhaust 0.25-0.29mm
Ξερετε τι εχω παθει, μερικες φορες! 4 για την ακριβεια!
Ξεκινησα (την πρωτη φορα) με το S καθως ηταν κρυο και καθως ξεχαστηκα πηγα να μπω σε μια στροφη (στα 5μετρα αφου το ξεκινησα)... Ωραια μεχρι εδω! Καθως εμπαινα στην στροφη
και ανεβαζε το στροφομετρο στροφες
(και εμπαινα να γουσταρω) μου κανει το S ενα κοψιμο περιπου στης 7 και με κοβει.
Το εχω ξανακανει αλλες 3 φορες και ολες εγιναν οταν ηταν κρυο! Το ξερατε αυτο εσεις ??? Οτι αμα ειναι κρυος ο Σακης δεν σε αφηνει να μαλακιζεσαι!!!
Γ@μ@τ0!
ΕΡΕ τι αμαξι εχουμε!!!
Ξεκινησα (την πρωτη φορα) με το S καθως ηταν κρυο και καθως ξεχαστηκα πηγα να μπω σε μια στροφη (στα 5μετρα αφου το ξεκινησα)... Ωραια μεχρι εδω! Καθως εμπαινα στην στροφη
και ανεβαζε το στροφομετρο στροφες
(και εμπαινα να γουσταρω) μου κανει το S ενα κοψιμο περιπου στης 7 και με κοβει.Το εχω ξανακανει αλλες 3 φορες και ολες εγιναν οταν ηταν κρυο! Το ξερατε αυτο εσεις ??? Οτι αμα ειναι κρυος ο Σακης δεν σε αφηνει να μαλακιζεσαι!!!
Γ@μ@τ0!ΕΡΕ τι αμαξι εχουμε!!!
Δεν θυμομουνα ακριβως ρε Ρουφ! Ειπα 7000 γιατι πειπου καπου εκει θυμαμε. Αλλα ο DimS2k το εξηγησε ακριβως ... Δεν μπαινει Vtec, οποτε εγω καταλαβα!
Το αμαξι μου δεν με φοβαται... Ειμαστε ενα! Γι αυτο και το πηρα και Μαυρο. . .
Ο Batman με το Batmobile και
O Ninja με το Ninjaμαξο!
Το αμαξι μου δεν με φοβαται... Ειμαστε ενα! Γι αυτο και το πηρα και Μαυρο. . .
Ο Batman με το Batmobile και
O Ninja με το Ninjaμαξο!

kai meta efyge