Τεντωτήρας Εξωτερικού Ιμάντα.
Μισό λεπτό ρα πειδιά το topic λέει για τον εξωτερικό ιμάντα και τον εντατήρα, κάποιοι εδώ λέτε για τον εντατήρα της αλυσίδας του εκκεντροφόρου.
Ρε nabu τα αμάξια μας παθαίνουν ακριβώς τα ίδια, μήπως έχουμε πρόβλημα στο πως τα οδηγούμε, όπως ο button κάποτε που έσπαγε τα μοτέρ της f1 λόγω αλαγών ταχυτήτων?
Ρε nabu τα αμάξια μας παθαίνουν ακριβώς τα ίδια, μήπως έχουμε πρόβλημα στο πως τα οδηγούμε, όπως ο button κάποτε που έσπαγε τα μοτέρ της f1 λόγω αλαγών ταχυτήτων?
Originally Posted by leader,Oct 2 2009, 01:28 PM
Μισό λεπτό ρα πειδιά το topic λέει για τον εξωτερικό ιμάντα και τον εντατήρα, κάποιοι εδώ λέτε για τον εντατήρα της αλυσίδας του εκκεντροφόρου.
Σπύρο ή όποιος άλλος ξέρει.
Μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία απο αυτό το πράγμα που αναφέρεις ότι αλλάζουμε με 15€ και τελειώνουμε.
Δεν έχω καταλάβει ούτε που είναι, ούτε πως μοιάζει και ούτε πως αλλάζετε!

Δώστε φώτα γιατί χτυπάει και θα το ανατινάξω...

Originally Posted by Nabu,Oct 6 2009, 10:50 AM
Λες ρε Μιχαλάκη? Για το άλλο κοινό μας θέμα, θα πρέπει να τα πούμε γιατί είχα κάποια νέα
Μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία απο αυτό το πράγμα που αναφέρεις ότι αλλάζουμε με 15€ και τελειώνουμε.
Ίσως να φταίει ο τεντωτήρα ολόκληρος στο δικό σου ή σε κάποιον άλλον.
κι εγώ δεν το ήξερα αυτό αλλά το άκουσε ο μηχανικός που το πήγα για αλλαγή δισκο-πλατο
και χωρίς να έχει ξαναφτιάξει S2000 γενικά, το βρήκε οτι ήταν αυτό το ρουλεμανάκι.
Εγώ εκεί που σπάζομαι είναι οτι τόσα συνεργεία που πάμε όλοι μας
του τύπου εξουσιοδοτημένα Χόντα δεν το είδε κανείς(και καλά...)
ΠΡΑΣΙΝΟ=Τεντωτήρας
ΚΟΚΚΙΝΟ=H τροχαλία που βρίσκεται το ρουλεμανάκι
ΚΙΤΡΙΝΟ=Εκεί στο κέντρο είναι το ρουλεμάν.
παιδια πως ειναι αυτος ο θορυβος που λετε?εμενα κανει κατι σαν σφιριγμα,σα να χανει αερα...κατι τετοιο,και ακουγεται απο τη μηχανη,οταν ειμαι γυρω στις 5-6 χιλιαδες στροφες,ειτε ανεβαινουν οι στροφες ειτε πεφτουν...στη honda μου ειπαν οτι ειναι επειδη χανουν αερα τα λαστιχα λογω του οτι ειναι με τα λινα...μεγααλε Σαρακακη!
παιδια πως ειναι αυτος ο θορυβος που λετε?εμενα κανει κατι σαν σφιριγμα,σα να χανει αερα...κατι τετοιο,και ακουγεται απο τη μηχανη,οταν ειμαι γυρω στις 5-6 χιλιαδες στροφες,ειτε ανεβαινουν οι στροφες ειτε πεφτουν...στη honda μου ειπαν οτι ειναι επειδη χανουν αερα τα λαστιχα λογω του οτι ειναι με τα λινα...μεγααλε Σαρακακη!
Thread
Forum
Replies
Last Post
kordelinos
Λιπαντικά - Καύσιμα - Χημικά Πρόσθετα
49
Jul 6, 2011 07:02 AM