τι νομιζετε?αποψεις, συμβουλες,προτασεις
Originally Posted by package' timestamp='1335730611' post='21653524
Μείνε εκεί που είσαι. Ανέβασε όση πίεση μπορείς με τον vortech και απλά να τον ευχαριστηθείς όσο μπορείς. Κανονίστε ρε Γιαννάρα κανένα πάτημα.
Το έχουμε πει με τον Αλέξανδρο, απλά πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και από εμένα και από εκείνον και μετά θα λάβετε προσκλητήριο
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1335771029' post='21654684
[quote name='package' timestamp='1335730611' post='21653524']
Μείνε εκεί που είσαι. Ανέβασε όση πίεση μπορείς με τον vortech και απλά να τον ευχαριστηθείς όσο μπορείς. Κανονίστε ρε Γιαννάρα κανένα πάτημα.
Το έχουμε πει με τον Αλέξανδρο, απλά πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και από εμένα και από εκείνον και μετά θα λάβετε προσκλητήριο

[/quote]
Έτσι
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1335786051' post='21654936
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1335785754' post='21654930']
Αντε γιατί αυτή τη modifry βάση για την κάμερα την εχω ακόμα στο κουτί της
Αντε γιατί αυτή τη modifry βάση για την κάμερα την εχω ακόμα στο κουτί της

Γιατί και εγώ από βάση καλά τα πάω, από κάμερα όμως ...

[/quote]
Στη δεύτερη λύση είμαι περίεργος να δω ποιος θα κάνει τον κάμεραμαν
Originally Posted by package' timestamp='1335736382' post='21653668
[quote name='alexis_s2' timestamp='1335734263' post='21653616']
[quote name='package' timestamp='1335699300' post='21652788']
Ας πω και εγώ την παπατζα μου. Αν θες να βγάλεις από τον κομπρέσσορα άλογα η συμβουλή μου είναι να τον πουλήσεις και να το κάνεις τούρμπο.
Στροφάροντας τον κομπρέσσορα πάνω από 55-60.000 στροφές ξεφεύγεις από το efficiency range της απόδοσης του. Με λίγα λόγια θα ανεβάζεις τρελές θερμοκρασίες εισαγωγής με ότι αυτό συνεπάγεται.(μειωμένη απόδοση και πολλά άλλα). Στην περίπτωση λοιπόν που το κάνεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε intercooler μεθανόλες και όποιο άλλο τρόπο μπορείς για να κατεβάσεις σε λογικά πλαίσια την θερμοκρασία του εισερχόμενου αέρα. Ίσως έτσι καταφέρεις να δεις 500 μοτέρ. Όσο λοιπόν ανεβάζεις πίεση θα πρέπει να επενδύσεις σε μια φλάντζα κεφαλής για να ρίξεις συμπίεση πάλι με οτι συνεπάγεται αυτό(μειωμένη ατμοσφαιρική απόδοση, άρα και αντίστοιχα μείωση της απόδοσης). Με λίγα λόγια θα μπείς στη διαδικασία να επενδύσεις πολλάααααααααααααα λεφτά για να πάρεις 30-40 άλογα από οτι είσαι τώρα.
Τι μέγιστη πίεση βλέπεις τώρα και που έχεις τον κόφτη στροφών?
Τα id2000 πολύ καλά μπεκ αλλά δεν κάνουν για την περίπτωσή σου. Θα έχεις αρρυθμίες στο ρελαντί και δεν θα δουλεύουν σωστά. Τα id1000 σου ταιριάζουν γάντι.
[quote name='package' timestamp='1335699300' post='21652788']
Ας πω και εγώ την παπατζα μου. Αν θες να βγάλεις από τον κομπρέσσορα άλογα η συμβουλή μου είναι να τον πουλήσεις και να το κάνεις τούρμπο.
Στροφάροντας τον κομπρέσσορα πάνω από 55-60.000 στροφές ξεφεύγεις από το efficiency range της απόδοσης του. Με λίγα λόγια θα ανεβάζεις τρελές θερμοκρασίες εισαγωγής με ότι αυτό συνεπάγεται.(μειωμένη απόδοση και πολλά άλλα). Στην περίπτωση λοιπόν που το κάνεις, θα πρέπει να επενδύσεις σε intercooler μεθανόλες και όποιο άλλο τρόπο μπορείς για να κατεβάσεις σε λογικά πλαίσια την θερμοκρασία του εισερχόμενου αέρα. Ίσως έτσι καταφέρεις να δεις 500 μοτέρ. Όσο λοιπόν ανεβάζεις πίεση θα πρέπει να επενδύσεις σε μια φλάντζα κεφαλής για να ρίξεις συμπίεση πάλι με οτι συνεπάγεται αυτό(μειωμένη ατμοσφαιρική απόδοση, άρα και αντίστοιχα μείωση της απόδοσης). Με λίγα λόγια θα μπείς στη διαδικασία να επενδύσεις πολλάααααααααααααα λεφτά για να πάρεις 30-40 άλογα από οτι είσαι τώρα.
Τι μέγιστη πίεση βλέπεις τώρα και που έχεις τον κόφτη στροφών?
Τα id2000 πολύ καλά μπεκ αλλά δεν κάνουν για την περίπτωσή σου. Θα έχεις αρρυθμίες στο ρελαντί και δεν θα δουλεύουν σωστά. Τα id1000 σου ταιριάζουν γάντι.
κοφτη εχω στης 8300 γιατι μετα αρχιζει κ χοροπηδαει το λουρι κ πεταει κ λιγα λαδακια ο κομπρεσορας,
το ξερω οτι μετα τις 55000 αρχιζει κ ζεσταινετε αλλα εχω σκοπο να βαλω αλλη φτερωτη της οποιας τα φτερα θα ειναι ειναι ολα στο ιδιο μεγεθος κ οχι ενα μικρο ενα μεγαλο,απ την οποια φτερωτη αυτοι που την εχουν δουλεψει λενε οτι αποδιδει 15%περισοτερη πιεση απ οτι της βορτεκ
δεν θυμαμε τη συμπιεση εχω αλλα το εχω κανει σφυρηλατο,αν αυτοβοηθαει για να καταλαβεις κατι
για μπεκ οκ οτι πειτε αφου αρκουν τα 1000,τωρα φοραω 750
τροχαλια θα παρω την ricard racing η οποια βοηθαει πολυ να μην γλυστραει το λουρι
λουρι δεν ξερω τι να παρω,καπου ειχε παρει το ματι μου κατι πρασινα με ψιλοδοντακια αλλα δεν θυμαμε που το εχω διαβαση
κ με 400ε περνεις κ ενα κιτακι μεθανολη κ το εχεις για τα πατηματακια σου κ ειμαι αρχοντας δεν θελω κατι αλλο
αν βγαλω 480 στροφαλο μονο με κομπρεσορα ειμαι ευχαριστημενος κ +50 με μεθανολη ολα κομπλε
Θερμοκρασία εισαγωγής εγώ με το intercooler σε κίνηση έβλεπα 60, αλλά όταν πατούσα και άνοιγε η πεταλούδα έπεφτα στους 30 με 35.
Αν πετάει λάδιλα κάνε αυτό που λες. Κάνε rebuild με ρουλεμαν για μεγαλύτερο στροφάρισμα και καλά seals. Για την φτερωτή δεν ξέρω πόσο στοιχίζει για να σου πω αν αξίζει.
Αν είσαι σφυρήλατος δεν έχεις κανένα πρόβλημα τότε. Σήκωσε ΠΙΕΣΗ.
Τα id1000 είναι μονόδρομος αν και τα 750 φτάνουν νομίζω.
Τροχαλία αν βρεις reichard χτύπα την. Λένε οτι δουλεύει. Για λουρί πάρε της goodyear το gatorback. Δες τα μεγέθη εδώ.https://www.s2ki.com/s2000/topic/254...ry-belt-sizes/
[/quote]
ti λες ρε φιλε 30 με 35?εγω βλεπω 35 μεχρι κ πριν λιγο καιρο που εκανε ψοφοκρυο,μιλαμε για τεραστιες διαφορες
εσυ ξερεις πολλα,που εισουν τοσο καιρο που ψαχνομουν
αφου ο αγιος φυν μας εγκατελειψε μερικως γιατι ειναι τουρμπο κ ξερεις τα εχει ξεχασει τα κομπρεσερια
θα δω σε τη μεγεθει τη βγαζει την τροχαλια να μπορεσω οσο γινετε να εχω κοφτη 9000
να σε ρωτησω ιντερκουλερ να φτιαξω χειροποιητο η να βρω ετοιμο?
[/quote]
Για intercooler θα πας εδώ.http://www.ultimate-racing.com/xcart...&cat=60&page=1
Ψάξε το και από Ελλάδα. Πιστεύω με 400 ευρώ φτιάχνεις intercooler.