Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Άσπρος καπνός απο την εξάτμιση αλλά...

Old Feb 24, 2009 | 10:01 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω εχω να πω οτι τα links ειναι ακυρα.
Reply
Old Feb 24, 2009 | 10:31 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Feb 24 2009, 09:01 PM
Εγω εχω να πω οτι τα links ειναι ακυρα.
Οχι δεν ειναι ...
Reply
Old Feb 24, 2009 | 10:32 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ευτυχως τα εφτιαξες.
Reply
Old Feb 24, 2009 | 10:34 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Reply
Old Feb 24, 2009 | 11:20 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by S2johnyK,Feb 24 2009, 10:58 AM
Nabu έχε υπ' όψιν σου ότι στο WOT η υποπιεση από το σωληνάκι που λες, ρουφαει και δεν ''ξερναει'' όπως κάνει στο ρελαντί...άρα πρέπει να μιλάμε για τρελές καταστάσεις για να μπορέσει να φύγει λάδι από το εν λήγω σωληνάκι και να πάει στην εισαγωγή.
Θα σταθώ μόνο σε αυτό το κομμάτι του κειμένου σου μιας που κατά βάση σε όλα συμφωνώ...

Στην στροφή που λέμε ότι παρουσιάζεται το φαινόμενο αυτό δεν είμαστε Wide Open Throttle. Για την ακρίβεια είμαστε σε φρενάρισμα και μετά επιστρέφουμε στο γκάζι.

Αν δεις και απο τις φωτογραφίες που έχουν ποσταριστεί, καλό παράδειγμα είναι του Michail, τα ντουμάνια έχουν ξεκινήσει πολύ πριν την στροφή.
Εν συνεχεία, τα ντουμάνια συνεχίζονται μέχρι να καεί το έξτρα λάδι που έχει στάξει...

Εγώ αυτό που λέω , προσωπική γνώμη πάντα και όχι μπούσουλας κανενός, είναι ότι πρώτα πρέπει να βρούμε απο που καίγεται το λάδι. Το μοτέρ δεν στερεύει απο λάδι μέσα, απλά καίει λίγο λάδι υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Αν στέρευε, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι θα είχε "αρπάξει" δεδομένου στην Κ5 μπορείς να φτάσεις και κόφτες 2ας, άρα οι στροφές δεν είναι και λίγες εκείνη την ώρα... Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο γεγονός που ούτε εμένα αλλά ούτε των παιδιών έπαθαν τίποτα τα μοτέρ.
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:02 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Feb 25 2009, 10:20 AM
Θα σταθώ μόνο σε αυτό το κομμάτι του κειμένου σου μιας που κατά βάση σε όλα συμφωνώ...

Στην στροφή που λέμε ότι παρουσιάζεται το φαινόμενο αυτό δεν είμαστε Wide Open Throttle. Για την ακρίβεια είμαστε σε φρενάρισμα και μετά επιστρέφουμε στο γκάζι.

Αν δεις και απο τις φωτογραφίες που έχουν ποσταριστεί, καλό παράδειγμα είναι του Michail, τα ντουμάνια έχουν ξεκινήσει πολύ πριν την στροφή.
Εν συνεχεία, τα ντουμάνια συνεχίζονται μέχρι να καεί το έξτρα λάδι που έχει στάξει...

Εγώ αυτό που λέω , προσωπική γνώμη πάντα και όχι μπούσουλας κανενός, είναι ότι πρώτα πρέπει να βρούμε απο που καίγεται το λάδι. Το μοτέρ δεν στερεύει απο λάδι μέσα, απλά καίει λίγο λάδι υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Αν στέρευε, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι θα είχε "αρπάξει" δεδομένου στην Κ5 μπορείς να φτάσεις και κόφτες 2ας, άρα οι στροφές δεν είναι και λίγες εκείνη την ώρα... Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο γεγονός που ούτε εμένα αλλά ούτε των παιδιών έπαθαν τίποτα τα μοτέρ.
Και στο γκαζι ''ρουφαει'' απλα οχι ετσι οπως στο WOT. Στο ασε και στροφη με πολλα υποθετω πως μπορει να συμβει αυτο που λες παντως

Οταν λες πολυ πριν τη στροφη εννοεις οτι αρχισαν να βγαινουν ενω ηταν στο γκαζι?

Γιατι να παθουν κατι...? Τι λες τωρα...? Δεν νομιζω απο αυτο τουλαχιστον να παθουν κατι.
Και εγώ την προσωπική μου άποψη εκφράζω και μέσα από την πολυφωνία πάντα βγαίνει κάτι καλό
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:14 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Γρήγορα γρήγορα.

Τα καπνά αρχίζουν απο το φρενάρισμα.

Παρέλειψες το κομμάτι που έγραψα "Εν συνεχεία, τα ντουμάνια συνεχίζονται μέχρι να καεί το έξτρα λάδι που έχει στάξει..."

Το άρθρο που είχε ανεβάσει ο Stradale αναφερόταν σε σπασμένο μοτέρ για αυτό και ειπα πιο πάνω ότι δεν έπαθαν κάτι τα μοτέρ μας.

Όταν έγραψες

"Καταλήγοντας λύσεις σαν αυτές που προτείνει ο Ξυραφης μάλλον μου φαίνονται να ανταποκρίνονται καλύτερα. "

σχολίασα ότι εμας ουσιαστικά δεν παρουσιάστηκε παρόμοιο πρόβλημα αλλά κάτι άλλο το οποίο ενδεχομένως να μπορεί να ξεπεραστεί με πιο εύκολες - λιγότερο ακριβές λύσεις.

Και τέλος φυσικά και συφμωνώ με αυτό σου το σχόλιο "μέσα από την πολυφωνία πάντα βγαίνει κάτι καλό"!! (πάντα μιλώντας για αντικειμενικά πράγματα όπως το εν λόγω πρόβλημα) Για εξατμίσεις, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις ούτε λόγος...
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:18 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by Nabu,Feb 25 2009, 12:20 AM

Έχω μείνει μ@λάκας. Η συζήτηση είναι τόσο σοβαρή που αδυνατώ να παρακολουθήσω .

Εμένα πάντως βγάζει μπλε καπνό (αλήθεια δυστυχώς/ή ευτυχώς, δεν ξέρω τι να πω).
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:21 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Feb 25 2009, 05:18 AM
Έχω μείνει μ@λάκας. Η συζήτηση είναι τόσο σοβαρή που αδυνατώ να παρακολουθήσω .

Εμένα πάντως βγάζει μπλε καπνό (αλήθεια δυστυχώς/ή ευτυχώς, δεν ξέρω τι να πω).
Να κάνεις δικό σου τόπικ εσύ με μπλέ καπνούς!!

Δεν το έφτιαχνα εγώ τόσο καιρό αυτό για να έρθεις και να μου το χαλάσεις εσύ!
Ουρτου!
Reply
Old Feb 25, 2009 | 04:21 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ολα καλα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:00 AM.