CHECK ENGINE
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 18 2008, 11:36 AM
Den anaferthika se esena file mou alla se olous tous allous pou grafoun 3.000 theories.
Esy kala ekanes kai rotises.
Esy kala ekanes kai rotises.
Originally Posted by yiannakos,Jun 18 2008, 10:47 PM
Ποια θα ήτανε Θανάση μου κατά την γνώμη σου η σωστή απάντηση που θα έπρεπε να είχε δοθεί με την μια χωρίς 3000 θεωρίες στο παιδί ? 

Alla yiannake den tha eferna antirisi se kati pou tha eleges esy mias kai apo tis empeiries sou kati tha ksereis parapanw
Originally Posted by GZS2000,Jun 19 2008, 02:39 AM
αυριο το σακι θα ξυριζει παλι

Φτηνά την γλίτωσες γιατί με over rev εκτός από βαλβίδες μπορεί να πάρεις όλο το μοτέρ στο χέρι .
Όπως είπε και ο turboΓιώργος εξαρτάτε από πόσο ψηλά το έστειλες
Originally Posted by GZS2000,Jun 18 2008, 06:39 PM
γιατι να το πουλησω ?? εκτος αν ηταν σχημα λογου.βαλβιδες και τα συναφη δεν μπορεσα να βρω πουθενα εκτος απο τον ΔΙΑΣ ΧΟΝΤΑ POWER στη θεσσαλονικη ας ειναι καλα και ο μιχαλης απο θεσσαλονικη που προσφερθηκε να βοηθησει σημερα η αυριο το σακι θα ξυριζει παλι

Kapoia stigmh mporei na pantreyteis na kaneis paidia kai h gynaika na sta prizei na to dwseis p.x.
4η με 9000 και κατεβασμα 3η σημαινουν τρελες στροφες, ελπιζω να εισαι σιγουρος για αυτον που πηγες να σου ανοιξει το μοτερ, ειναι κριμα να αλλαξεις βαλβιδες και να παθει τιποτα αλλο μετα, παντως αν ειναι οντως μονο βαλβιδες τοτε εισαι τρελα τυχερος.
Originally Posted by S2000Geo,Jun 19 2008, 12:26 AM
4η με 9000 και κατεβασμα 3η σημαινουν τρελες στροφες, ελπιζω να εισαι σιγουρος για αυτον που πηγες να σου ανοιξει το μοτερ, ειναι κριμα να αλλαξεις βαλβιδες και να παθει τιποτα αλλο μετα, παντως αν ειναι οντως μονο βαλβιδες τοτε εισαι τρελα τυχερος.
Eνταξει φιλε μου μακαρι αλλα φτανει νομιζω και 1 sec, καταλαβαινεις η ταχυτητα του πιστονιου στο κατεβασμα σου που φτανει, ελπιζω να εξετασατε προσεκτικα το valvetrain μηπως εχει αποκολληθει κανα κομματι κλπ. Επισης το οτι ο δρομος ηταν γλυστερος που πιστευεις οτι βοηθησε στο να μην σπασει το μοτερ, εγω δεν το πολυκαταλαβαινω