GARAGE & SERVICE TIPS
ειδικα ?
νομιζω οτι σε αυτον θα τα βρω,
http://www.darlas.gr/comersus/store/comers...Category=107596
τωρα ποσο θα κανουν, θα δουμε!!!
σε συνεχεια του πρωτου μου post σημερα, σε ενα συνεργειο της Honda, τον ρωταω για τις βαλβιδες, εαν πρεπει να τις ρυθμισουμε και ποσο, και μου λεει ναι πρεπει, αλλα θα πρεπει να σηκωσουμε το αμαξι, το σημειο που γινονται οι ρυθμισεις ειναι κατω απο το κινητηρα και αρα το κοστος θα ειναι μεγαλο!!!!!
καλα, τι
μας λες ανθρωπε μου, ελεγα απο μεσα μου καθως μου εξηγουσε μια διαδικασια λες και κανει εγχειριση!!!!
καλα του λεω θα στο φερω σιγουρα!!!!
νομιζω οτι σε αυτον θα τα βρω,
http://www.darlas.gr/comersus/store/comers...Category=107596
τωρα ποσο θα κανουν, θα δουμε!!!
σε συνεχεια του πρωτου μου post σημερα, σε ενα συνεργειο της Honda, τον ρωταω για τις βαλβιδες, εαν πρεπει να τις ρυθμισουμε και ποσο, και μου λεει ναι πρεπει, αλλα θα πρεπει να σηκωσουμε το αμαξι, το σημειο που γινονται οι ρυθμισεις ειναι κατω απο το κινητηρα και αρα το κοστος θα ειναι μεγαλο!!!!!
καλα, τι
μας λες ανθρωπε μου, ελεγα απο μεσα μου καθως μου εξηγουσε μια διαδικασια λες και κανει εγχειριση!!!!καλα του λεω θα στο φερω σιγουρα!!!!
Φιλε Βαγγελη, πηγα στα "γνωστα" μας honda συνεργεια και οχι σε ασχετους.
τωρα για να λεμε και το σωστο, αυτος που μου ειπε οτι το ρυθμισμα βαλβιδων (honda συνεργειο) ειναι παλουκι, μου αλλαξε το φιλτρο βενζινης με ελαχιστο κοστος και με παρα πολυ καλη και προσεκτικη δουλεια. νομιζω εσυ ειχες πληρωσει πανω απο 100 ευρω εργασια ή κανω λαθος?
εχω πληρωσα 30 ευρω μονο!!!!! (μαζι με κατι σπασμενα κλιπακια)
τωρα γιατι μου ειπει οτι το ρυθμισμα ειναι παλουκι, ποιος ξερει?
τωρα για να λεμε και το σωστο, αυτος που μου ειπε οτι το ρυθμισμα βαλβιδων (honda συνεργειο) ειναι παλουκι, μου αλλαξε το φιλτρο βενζινης με ελαχιστο κοστος και με παρα πολυ καλη και προσεκτικη δουλεια. νομιζω εσυ ειχες πληρωσει πανω απο 100 ευρω εργασια ή κανω λαθος?
εχω πληρωσα 30 ευρω μονο!!!!! (μαζι με κατι σπασμενα κλιπακια)
τωρα γιατι μου ειπει οτι το ρυθμισμα ειναι παλουκι, ποιος ξερει?
Ναι κάπου εκεί πρέπει να ήταν το κόστος εργασίας για το φίλτρο (δεν ξέρω γιατί μέσα στο σύνολο εργασίας είχε και ένα κάρο εργασίες συντήρησης στην εγγύηση, λάδια, βαλβολίνες κλπ) Πολύ καλή τιμή τα 30E