Gauges - Οργανάκια
Originally Posted by energetic,Sep 18 2009, 04:00 PM
Προσωπικα, εγω δεν θα εβαζα καποιο οργανακι πανω στο S2000 για εναν και μοναδικο λογο. Και αυτος ειναι το θεμα καλαισθησιας.
Και τελος μη ξεχναμε ενα πραγμα. Αξιοπιστια κινητηρα Honda!
Και τελος μη ξεχναμε ενα πραγμα. Αξιοπιστια κινητηρα Honda!
Σωστος ο Μαριος.
Originally Posted by uma_chikara,Sep 18 2009, 10:19 PM
@ΜΑΝΟS: Κανείς δε μίλησε για οργανάκια στην κολώνα ή πάνω από τον πίνακα οργάνων (που ναι, είναι εντελώς απαράδεκτα..)
Πραγματικά προσπαθώ να βρω ένα μέρος να "χώσω" την πίεση λαδιού αν μπει σαν αναλογικό οργανάκι(Η ποτηροθήκη είναι ένα μία πιθανή σκέψη)
Πραγματικά προσπαθώ να βρω ένα μέρος να "χώσω" την πίεση λαδιού αν μπει σαν αναλογικό οργανάκι(Η ποτηροθήκη είναι ένα μία πιθανή σκέψη)
Κανονισε να βαλεις τιποτα video wall μεσα να βλεπεις και ταινιες πρωτης προβολης...
Originally Posted by notoriouss2k,Sep 19 2009, 03:47 AM
προσωπικα το μονο οργανακι που θα με βοηθουσε στο μαμα s μου και θα αξιζε να δωσω χρηματα θα ηταν αυτο που θα μου εδειχνε με το που μπαινω στο αυτοκινητο ποσα λιτρα λαδια εχει ο κινητηρας.
σάχο;;; εννοείς saxo;;; και τι σχέση έχει με το S;;;
Σε αντίθεση με το saxo στο S η ένδειξη στάθμης λαδιού δεν θα ήταν καθόλου περιττή.
Και προς τι το "suspect icon" στο τέλος;;;
Στάθη δεν βγάζω νόημα από τo post σου
Σε αντίθεση με το saxo στο S η ένδειξη στάθμης λαδιού δεν θα ήταν καθόλου περιττή.
Originally Posted by gmak_s2k,Sep 19 2009, 05:59 AM
σάχο;;; εννοείς saxo;;; και τι σχέση έχει με το S;;;