leader's 1st dynorun
Τι sorry ρε γιαννάκο, καλά τα λες εγώ 9 χρόνια είμαι σε forum honda 2001 redliners, 2005 s2ki, 2008 honda-tech σε αντίθεση με άλλους που μπαίνουν και βγάζουν τη χολή τους δεν τσακώθηκα ποτέ και με κανένα, όσοι ξέρουν members απο άλλα forum μπορούν να ρωτίσουν, απλά δεν μπορώ να μπαίνω με καλή διάθεση να μοιραστώ αμπειρίες και γνώσεις, και να αρχίζουν τα υπονοούμενα και ο χλεβασμός προς εμένα αφού ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο σε κανένα. Τέσπα δεν χαλιέμαι για την κατάντια 1-2 δεν πρέπει να την πληρώνουν όλοι.
Εγώ πάντως αν κάποιου το αμάξι πήγαινε καλά ή έβγαζε πολλά άλογα θα χαιρόμουν γι αυτόν, και θα άνοιγα τα στραβά μου να καταλάβω γιατί, αν πάλι δεν τον πίστευα θα αδιαφορούσα, δεν καταλαβαίνω τι έχουμε να χωρίσουμε, αντί να μας ανώνουμ πράγματα μας χωρίζουν...
Εγώ πάντως αν κάποιου το αμάξι πήγαινε καλά ή έβγαζε πολλά άλογα θα χαιρόμουν γι αυτόν, και θα άνοιγα τα στραβά μου να καταλάβω γιατί, αν πάλι δεν τον πίστευα θα αδιαφορούσα, δεν καταλαβαίνω τι έχουμε να χωρίσουμε, αντί να μας ανώνουμ πράγματα μας χωρίζουν...
Originally Posted by leader,Jan 31 2010, 02:24 AM
Ρε πακέτε πότε πηγαίναμε μαζί?
Μην το πάρεις στραβά γιατι είμαι και ξεχασιάρης. Πάντως θυμάμαι στον κηφησό όσες φορές ανοίγαμε ήμουν μπροστά, και μας έκοβε και η κίνηση κι όλας, και καλό είναι να υπάρχει και κανας μάρτυρας, γιατι θα βγώ και σχιζοφρενής σε λίγο ότι φαντάζομαι πράγματα.
Πότε μπορείς να ξαναανοίξουμε? το κινητό μου είναι γνωστό.
Μην το πάρεις στραβά γιατι είμαι και ξεχασιάρης. Πάντως θυμάμαι στον κηφησό όσες φορές ανοίγαμε ήμουν μπροστά, και μας έκοβε και η κίνηση κι όλας, και καλό είναι να υπάρχει και κανας μάρτυρας, γιατι θα βγώ και σχιζοφρενής σε λίγο ότι φαντάζομαι πράγματα.
Πότε μπορείς να ξαναανοίξουμε? το κινητό μου είναι γνωστό.
Originally Posted by package,Jan 31 2010, 03:36 AM
Μιχάλη, αν θυμάσαι κάναμε 3 πατήματα και δεν ήσουν σε όλα μπροστά. Στο πρώτο πάτημα από πρώτες ήσουν μπροστά 1+ αμάξι. Στο 2ο πάτημα από δευτέρες πηγαίναμε μαζί και στο 3ο πάτημα από 2ες πάλι έκανα μισό με ένα αμάξι εγώ. Έτσι έχουν τα πράγματα και δεν έχω λόγο να πω ψέμματα.
Originally Posted by nikthegrek,Jan 31 2010, 01:42 PM
σ αυτες τις ταχυτητες δεν βλεπετε το πραγματικο αποτελεσμα βλεπετε ποιος αλλαζει πιο γρηγορα..4ες με 3χιλ θα δειτε διαφορες..
Μιχάλη σε 10 μέρες που θα πάρω το δίπλωμα μου θα δοκιμάσουμε τα πάντα. Ξαναλέω φοράω 60άρα. Αν φόραγα 70άρα πόσο θα κέρδιζα? Μισό αμάξι? Παραπάνω δεν νομίζω. Και αυτό είναι αμφιλεγόμενο. Υπάρχει θέμα με την ταχύτητα εξόδου των καυσαερίων με μεγαλύτερη διάμετρο σωλήνα.
@Leader
Δεν θελω να παρεξηγηθεις αλλά μάλλον εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυμματος και δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω.Εγω δεν αμφισβητω ουτε τα νουμερα, ουτε οτι το αμαξι σου ειναι το πιο δυνατο αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει κιολας. Αν διαβασεις προσεκτικα το ποστ μου θα καταλαβεις πως λεω οτι αυτη η "συζητηση" που γινεται ειναι παραλογη. Για τον Soc εγραψα οτι θυμαμαι πως παλια και αυτος ηθελε να γινει ιδιοκτητης S, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Επισης σχολιασα το ειρωνικο σχολιο του "δεν θα μαθουν ποτε 5 πραγματα". Δεν με ενδιαφερει καθολου επισης αν εχει αγωνιστικο και ο Ορφεας δεν ξερω ποιος ειναι. Ο καθε συνεργιαζης μπορει να δεσει και να λυσει ένα αυτοκινητο δεν χρειαζεται θεωρητικες γνωσεις μηχανολογιας αυτο. Εγω παντως να δεσω και να λυσω ουτε ξερω, ουτε μπορώ αλλά ουτε εχω και το χρονο.
@Gremakis
Εγω δεν ειπα πως δεν καταλαβαινω κατι. Εσυ πιθανοτατα δεν με καταλαβαινεις.
Δεν θελω να παρεξηγηθεις αλλά μάλλον εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυμματος και δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω.Εγω δεν αμφισβητω ουτε τα νουμερα, ουτε οτι το αμαξι σου ειναι το πιο δυνατο αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει κιολας. Αν διαβασεις προσεκτικα το ποστ μου θα καταλαβεις πως λεω οτι αυτη η "συζητηση" που γινεται ειναι παραλογη. Για τον Soc εγραψα οτι θυμαμαι πως παλια και αυτος ηθελε να γινει ιδιοκτητης S, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Επισης σχολιασα το ειρωνικο σχολιο του "δεν θα μαθουν ποτε 5 πραγματα". Δεν με ενδιαφερει καθολου επισης αν εχει αγωνιστικο και ο Ορφεας δεν ξερω ποιος ειναι. Ο καθε συνεργιαζης μπορει να δεσει και να λυσει ένα αυτοκινητο δεν χρειαζεται θεωρητικες γνωσεις μηχανολογιας αυτο. Εγω παντως να δεσω και να λυσω ουτε ξερω, ουτε μπορώ αλλά ουτε εχω και το χρονο.
@Gremakis
Εγω δεν ειπα πως δεν καταλαβαινω κατι. Εσυ πιθανοτατα δεν με καταλαβαινεις.
Ok package απόλυτα θεμιτό όποτε έχεις χρόνο μακάρι να ξαναανοίξαουμε σε απόλυτα φιλικό κλίμα όπως και τότε, δεν είναι μεταξύ μας η διαφωνία. Την πρώτη κόντρα θεώρησα αντιπροσωπευτική όχι επειδή ήμουν μπροστά αλλά επειδή ανοίξαμε 1ες - 4ες, στις επόμενες επειδή είχε κίνηση ανοίγαμε από 2ες και πάντα μας έκοβε η κίνηση πρίν καλά καλά μπεί η 4η, αυτό δεν το είχα συκγαταλογίσει στις κόντρες. Και γι αυτό μετά την πρώτη κόντρα σού είπα θες να ξαναανοίξουμε γιατι το συμπέρασμα είχε βγεί και είπαμε όχι αλλο απλά χαζοπατήσαμε μέχρι να αποχωριστούμε όπου μας δίνονταν η δυνατότητα. Δεν βγαίνουν έτσι συμπεράσματα είχε πολύ κίνηση.
Όσο για την εξάτμιση φοράς ίσως την καλύτερη 60άρα του εμπορίου πραγματικά όποιο s με apexi n1 έχω δεί πάει πολύ καλά, απλά άλλο 60άρα με 2 καζάνια catback και άλλο 70άρα με 1 headerback εγώ πιστεύω είναι 2 αμαξάκια διαφορά. όοσ για τις ταχύτητες των καυσαερίων, το s έχει πολύ overlap και συμπίεση σε σχέση με κοινά ατμοσφαιρικά όπως και τα honda γενικότερα και δεν ακολουθούν τον ελληνικό κανόνα για τα ατμοσφαιρικά με πολύ backpressure. Καλό είναι να ανοίξουμε σε άδειο δρόμο να μάθουμε και οι δύο απο αυτό. Εγώ κόντρες δεν κάνω για να πώ ότι πέρασα κάποιον και γι αυτό εξάλου ανοίγω με τα πάντα γιατι δεν με νοιάζει να με περάσουν αλλιώς θα σύχναζα dragster.gr και δεν θα άνοιγα με turbata απο 2ες.
Όσο για την εξάτμιση φοράς ίσως την καλύτερη 60άρα του εμπορίου πραγματικά όποιο s με apexi n1 έχω δεί πάει πολύ καλά, απλά άλλο 60άρα με 2 καζάνια catback και άλλο 70άρα με 1 headerback εγώ πιστεύω είναι 2 αμαξάκια διαφορά. όοσ για τις ταχύτητες των καυσαερίων, το s έχει πολύ overlap και συμπίεση σε σχέση με κοινά ατμοσφαιρικά όπως και τα honda γενικότερα και δεν ακολουθούν τον ελληνικό κανόνα για τα ατμοσφαιρικά με πολύ backpressure. Καλό είναι να ανοίξουμε σε άδειο δρόμο να μάθουμε και οι δύο απο αυτό. Εγώ κόντρες δεν κάνω για να πώ ότι πέρασα κάποιον και γι αυτό εξάλου ανοίγω με τα πάντα γιατι δεν με νοιάζει να με περάσουν αλλιώς θα σύχναζα dragster.gr και δεν θα άνοιγα με turbata απο 2ες.
sorry tassea o ορφέας είναι το παιδί που έχει παρουσιάσει και στο Power το ασημί eg k20 το οποίο έφτιαξε μόνος του στο γκαράζ του και γράφει στις σέρρες καλύτερο χρόνο απο τρείς Porsche 997 GT3 RS, και πάει τα ίδια σχεδόν με του 987ttp μιχάλη την boxter που φοράει τα πάντα απο gt3, και μοτέρ carrera.1.29 ψηλά γυρνάνε όταν το καλύτερο gt3 rs είχε γράψει 1.33 i think.
Aπολαύστε σύντομα θα το δέιτε και απο s2000...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jzRaaTj6DYA [/media]
Aπολαύστε σύντομα θα το δέιτε και απο s2000...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jzRaaTj6DYA [/media]