Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ

Thread Tools

Old Oct 22, 2008 | 12:15 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

den einai diaksifismos einai apopsh kai paratethimenh me polu eugeniko tropo . kai einai kai ektos fair play na apeileis ena neo melos guest opws thes pes to oti den tha anekteis diaksifismo pou den evrisa kanenan enw exw akousei xarakthrismous pou den tairiazoun.
Exw kathe kalh prothesh na milhsw kai na antallaksw apopseis akomh kai sthn sunanthsh na erthw thn deutera alla den leitourgw pote upo kathestws apeilhs pou den stekei kai olas
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:21 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by notoriouss2k,Oct 21 2008, 11:07 PM
twra an thelete na sthriksete mia "viomhxania" turbo gia epaggelmatiko ofelos dikaiwma sas isws kai gi ayto milate me toso menos.
Kαλα αυτο που λες ειναι αστειο, εκτος απο τον gzob κανενας αλλος δεν ασχολειται επαγγελματικα με αυτο. Επισης εγω δεν εχω καν S2000 πλεον ουτε κανα αμαξι εχω μεσα για να εχω την αναγκη κανενος. Αμα γνωριζεις τον gzob απο κοντα θα δεις οτι το μερακι του για τα αμαξια υπερτερει της οικονομικης ανταμειβης. Anyway οποιος θελει μενει στα 240 και παει για υπνο το βραδυ και οποιος θελει παει στα 400 και αλητευει. Οπως κι εγω με τα 280 παω για υπνο νωρις πλεον
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:26 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

dhladh paidia akurwnete to autokinhto s2000 240 . einai ena axrhsto autokinhto pou den pernaei alla kai prepei na to ftiaksoume polu gia na thewreitai kalo. tote giati to agorasate? egw kai me ta 260 aloga pou exw to thewrw teleio idiws se taksidi kai den koimamai nwris ta vradia (logw kai ergasias) . Me aythn thn logikh na sumvoulepsoume kanenan na mhn parei type r , type s klp giati tha koimatai nwris ta vradia. Poio einai to asteio loipon se authn thn periptwsh? Otan akurwneis to vasiko montelo tou s2000 akurwneis kai olh thn sunexeia - ekseliksi.
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:27 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

To epixeirhma gia thn viomhxania to sthriksa sto oti mono enas pou tous thigetai to epaggelma ourliazei vrizei kai exei toso menos se mia antitheth apopsh . eprepe na to thesw kalutera kai zhtw suggnwmh.
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:31 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

kai einai kai ektos fair play na apeileis ena neo melos guest opws thes pes to oti den tha anekteis diaksifismo pou den evrisa kanenan enw exw akousei xarakthrismous pou den tairiazoun.
Νομίζω φίλε Βαγγέλη ότι το post σου που έβαλα σε quote μόνο "αποψη διατυπωμένη με ευγενικό τρόπο" δεν είναι.

Αν κοιτάξεις πίσω θα δεις ότι προσωπική παρατήρηση δεν έγινε σε κανέναν αλλά μετά το post που έκανα να σταματήσουν οι διαξιφισμοί δεν το σεβάστηκες και το συνέχισες με ένα που post κάθε άλλο παρά ευγενικό ήταν όπως π.x του Esprit.

Αν εσύ θεωρείς "απειλή" την παρατήρησή μου κάνεις μεγάλο λάθος αλλά δεν θα ανεχτώ από ένα νέο μέλος όπως λες εσύ να μην συμμορφώνεται με τους κανόνες που διέπουν το forum. Σου έστειλα και ένα πολύ ευγενικό pm αλλά και αυτό πολύ απλά το αγνόησες.

Την καλή σου πρόθεση που λες μέχρι τώρα δεν την έχεις δείξει και ξέρω καλά να ξεχωρίζω το λόγο του καθενός.

Μπορείς πολύ ευχαρίστως να έρθεις τη Δευτέρα στη συνάντηση και να ανταλλάξεις τις απόψεις σου και θα χαρώ να σε δω
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:36 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Xristo kalo tha itan omos oi COs na einai to idio afstiroi se ola ta meli tou forum, palaia kai mi.
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:37 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by notoriouss2k,Oct 22 2008, 07:30 AM
Baggelis legomai ,

Einai krima na apokruptetai h alhtheia . Mia alhtheia pou akomh kai esu afhses na fanei an kai turbo lover .

Nai sthn veltiwsh alla na leme kai ta panta.

Sthn telikh kai egw tha goustara na dw to s2000 tou Manou na skizei en M3 mia porche kalh klp.
Βαγγέλη μου η κουβέντα είναι φαύλος κύκλος

Εγώ θα δεχόμουνα αυτά που λες εάν τα είχες δοκιμάσει
Μιλάς λίγο γενικά και αόριστα ,
που μπορεί να φτάσει ένα s2k f/I χωρίς προβλήματα είναι γνωστό
Όπως επίσης, που και πότε αρχίζουν τα προβλήματα είναι γνωστό
Έχεις πάρει απαντήσεις, από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα , αλλά δεν θέλεις να τις δεχτείς (δικαίωμα σου )

Δεν σου είπε κανείς να το κανείς f/I με το ζόρι στη τελική.
Αν έρθεις σε κάποιο meeting και σε ενδιαφέρει πραγματικά να μάθεις, θα το συζητήσουμε και θα καταλάβεις
Τώρα εάν απλά θέλεις τα ατεκμηρίωτα πιστεύω σου να τα παρουσιάζεις σαν δεδομένα
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:47 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

h apanthsh tou filou me to espirit me kalupse kai auto eipa prin ligo oti sumfwnw mazi tou . oti to turbo sthn upervolh exei kindunous kai thelei eidikh sunthTrhsh. einai aoristo h mh logiko auto? Twra h filia pou exete san melh ,pragma pou einai polu kalo, sas kanei na gineste omada kai na epititheste se opoion diafwnei mazi sas kai to katalavainw. Mexri kai CO epistrateuthke kai mou ekane parathrhsh thn idia wra pou akouga mh politismenous xarakthrismous .
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:51 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Xristo kalo tha itan omos oi COs na einai to idio afstiroi se ola ta meli tou forum, palaia kai mi
Νομίζω δεν προσέξες καλά. Έκανα μια παρατήρηση να σταματήσουν οι έντονοι διαξιφισμοί. Αυτό αφορούσε παλιούς και νέους ΝΟΜΙΖΩ

Από εκεί και πέρα ήταν η παρατήρηση προσωπική που δεν νομίζω ότι συνεχίστηκε από κανέναν παλιό.

Είμαι φίλος σχεδόν με όλα τα παιδιά του forum και δεν μερολυπτώ για κανέναν.

Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης θα έρθει στη συνάντηση και θα ανταλλάξει απόψεις με τα παιδιά και θα καταλάβει κάτι περισσότερο συζητώντας με αυτούς που τη βελτίωση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο την έχουν κάνει πράξη και δεν μιλάνε θεωρητικά.
Reply
Old Oct 22, 2008 | 12:53 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Καλα αυτο για την φιλια αστο καλυτερα, δεν παιζει... ουτε ειμαστε ομαδα, απλα εχουμε μεγαλυτερη εμπειρια στο θεμα FI S2000 σε σχεση με σενα.

Οσο αφορα ειδικη συντηρηση, ΝΑΙ πραγματι πρεπει να προσεχεις περισσοτερα πραγματα και βεβαια καποια περιφερειακα θα χαλασουν γρηγοροτερα. Αυτο ειναι το be expected λογω της αυξημενης φθορας απο την μεγαλη ιπποδυναμη. Ειπαμε το tuning ειναι ακριβο σπορ, δεν ειναι για ολους οπως και δεν ηταν για μενα τελικα και το εχω συζητησει με πολλα παιδια. Το extreme tuning θελει χρονο, χρημα και υπομονη. Απο αυτο μεχρι το οτι τα υπερτροφοδοτουμενα S ειναι ωρολογιακες βομβες, οτι χαλανε το χαρακτηρα του αυτοκινητου, οτι δεν πανε ταξιδια κλπ απεχει πολυ. Και βεβαια αμα κανεις το S 600 αλογα δεν μπορεις να πηγαινεις θεσσαλονικη καθε μηνα , δεν ειναι λογικο κιολας, οταν φτιαχνεις αμαξι με τετοια ιπποδυναμη το προοριζεις για συγκεκριμμενη χρηση. Και την συγκεκριμμενη χρηση δεν την καθοριζει το μοτερ , την καθοριζουν τα περιφερειακα που θα βαλεις, γιατι οταν εχεις 600 αλογα πρεπει να εχεις και τον αναλογο συμπλεκτη ο οποιος προφανως δεν θα ειναι για καθημερινη χρηση.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:40 PM.