ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
thes parapanw apo 15 000 gia na to kaneis opws egw me disko plato anartisi perifereiaka kai alla polla ama sou eipane me 8000 xiliarika eisai poli gelasmenos gia plaka 20 000 asta eimai pathon kai xwris blabes me tis blabes asta
oso gia to js pou lete ferte mou ena na deite gelia posa tha faei apo ta ellinika mixanourgeia apla thes mia ntouzina lefta pou den aksizei.oso gia sena mano kala mou ta eleges petamena lefta kai to ennow petamenaaaaaa.
οσο για τον compressora αμα ειναι γραμμικος με ροπη σ'ολο το φασμα των στροφων δεν εχει τοσο δυστροπια σε στροφες οσο ενα turbo που μπαινει βγαινει μπορει να κανει και καποια διακοπη πανω σε στροφη. Εννοειται οτι εχει καποια δυσκολια να κουμανταρεις 400 αλογα σε στροφιλικια αλλα οι ροπες τους χαμηλα σε βοηθανε πολυ . Αλλα τα παντα ειναι θεμα συνηθειας και τακτικης οταν βελτιωνεσαι και το συνηθιζεις εισαι καλυτερα. Αμα αντεχει και το μοτερ τα συνεχη σχισηματα τοσο το καλυτερο.
oso gia to js pou lete ferte mou ena na deite gelia posa tha faei apo ta ellinika mixanourgeia
de ksereis ti exw kanei sto moter mou gi auto asta rwta to zob na sou pei ti aggouri trwei to js apla allo eipa oti den aksizei na dwseis tosa, ayti apla einai i gnwmi mou, sto ti lefta edwsa kai ti pira, kai min meneis sta 250 troxo poy eixa bgalei da deis to noumero se liges meres apla to js exei kseperastei
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αφου λεμε οτι θελουμε... το δικο μου μαμα S2000 ειναι το πιο γρηγορο της Ελλαδας! Τελος, και τα ρεστα καραμελες. 
Και για οσους δε καταλαβαν το sticker κανει τη διαφορα.
PS: Δε κανω humour, ειναι black οπως και κατι αλλο που τρωμε με τον tkal_s2k.

Και για οσους δε καταλαβαν το sticker κανει τη διαφορα.

PS: Δε κανω humour, ειναι black οπως και κατι αλλο που τρωμε με τον tkal_s2k.
Ρε Πετρο,καλησπερα κιολας,δεν μπορω να καταλαβω τωρα πως μπορεις να κανεις συγκριση αναμεσα σε 2 μοτερ οταν το ενα δεν το ξερεις καν.Δηλαδη οι ανθρωποι στη J's που εχουν φτιαξει,πειραματισει,σπασε ι,βελτιωσει παρα πολλα f20 μοτερ,και που ουσιαστικα εχουν αμεση επαφη με τους ανθρωπους που "γεννησαν" αυτο το μοτερ και που αν δεις τα μηχανηματα που εχουν στον οικο τους μαλλον θα παθεις πλακα.Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι 320 αλογα απο 2,2 μοτερ μονοπεταλουδο και για καθημερινη χρηση ειναι κατι ευκολο για τα οποιαδηπωτε ανα τον κοσμο μαστορια?Εγω πρωσοπικα τετοιο νουμερο και μαλιστα δυναμομετρημενο δεν εχω ακουσει πουθενα.Το αλλο παιδι πηρε το J's μοτερ το εβαλε πανω στο αυτοκινητο το δυναμομετρησε εβγαλε 320 αλογα και οταν μετρηθηκε το αμαξι εκανε 0-100 5 ξερο και 0-400 13!Και το αμαξι μονο στημενο για ευθεια δεν ηταν.Προφυλακτηρας που στα πολλα κοβει τ'αντερα του,18αρες μπετο,κοντη μεταδοση και βαρος πολυ κοντα στο μαμα(1230 αν δεν απατομαι)+λαστιχα continental.Με αλλα περιφερειακα αυτο το αμαξι θα ΕΡΑΒΕ!Και μην μου πειτε παλι ναι αλλα εχανε απο Μ3 κ.τ.λ γιατι αυτα τα φτιαχνουν κατι πονηροι στο dragster.gr που φερναν Μ3 1ο σταδιο στο παιδι που απ'οτι ξερω δεν το ειχε και πολυ το αθλημα και τον πηγαιναν κοντρα ολη τη κερατεα που με την ανηφορα που εχει μονο turbo η πολλα κυβικα μπορουν να πανε ολη την αποσταση.Ιδιο ειναι τα εξαπεταλουδα 3300 της μπεμπας με τα μονοπεταλουδα 2200 του S?Καμμια σχεση η ροπη των 2 αυτοκινητων για το συγκεκριμενο μερος οπου μετραει παρα πολυ η ροπη.Ασε που με αλλο οδηγο το S εβγαινε σχεδον μαζι με τα Μ3 εκει σε ολη την αποσταση.Τελος παντων,εχω ακουσει για το S σου πολυ καλα λογια και μπραβο για την υπομονη σου(και εγω φανατικος ατμοσφαιρακιας ειμαι) απλα γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορουμε ν'απαξιωνουμε μια εταιρια σαν την J's που εχει τα πιο καταξιωμενα απο καθε πλευρας βελτιωσης S στην Ιαπωνια(που εχει ξεβρακωσει ολους τους υπολοιπους βελτιωτικους οικους).Sorry για το μεγαλο ποστ.
apla egw exw tis epifilakseis mou dioti apokleietai na bgazei to js panw apo 290 strofalo kai to kserw to js oti se dunamometro to idio poiu piga to diko mou ebgale 10 aloga parapanw epeidi exei kapaki kai perifereiaka kalutera, an kai twra to diko mou pisteuw na bgazei kamia 20 aloga pio panw apo js kai me strofarismata pou i js den to eixe fantastei apla i texnologia proxwrei ase na kserw kati parapanw dioti apla ta exw xwsei.sigoura to js prin 2 xronia pou to ebgale itane apisteuto apla proxwrame kai tha sou pw se 2 bdomades pou tha eimai etoimos.