ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Το μοτερ θελει γυρω στα 5 λιτρα. Οποτε θα σου μεινει 1 λιτρο. Αστο να εχεις και να γεμιζεις οταν θελει. Το σασμαν θελει 1,5 λιτρα οποτε με ενα 2λιτρο εισαι ΟΚ. Και επισης το διαφορικο θελει περιπου 0,8 (Motul 90ΡΑ) οποτε πας παλι σε 2λιτρο διοτι δεν βγαινει σε αλλη συσκευασια το 90ΡΑ. Ουτος η αλλως οι βαλβολινες διοτι βαλβολινες ειναι, δεν ληγουν οποτε σου κανουν και για την επομενη φορα.
Η διαφορα της τιμης δεν μου λεει και τπτ Foxy, το θεμα ειναι να ειναι σωστα και πιστεψε με, αυτα που εγραψα ειναι μια χαρα. Το εχουμε ΥΠΕΡ αναλυσει και αυτο το θεμα εδω!
Η διαφορα της τιμης δεν μου λεει και τπτ Foxy, το θεμα ειναι να ειναι σωστα και πιστεψε με, αυτα που εγραψα ειναι μια χαρα. Το εχουμε ΥΠΕΡ αναλυσει και αυτο το θεμα εδω!
Originally Posted by Stradale,May 20 2009, 03:03 PM
300v 5w30?!!!
Wow!!
Θα στο καψει όλο βρε Θεοδόση
Wow!!
Θα στο καψει όλο βρε Θεοδόση
Αλλα γενικως για καλοκαιρακι και ζεστους μηνες μου εχουν πει να βαζω λιγο λεπτοτερα λαδακια λογο της θερμοκρασιας. Συγνωμη αν κανω λαθος απλα ετσι μου εχουν πει και για το μηδενικο μυαλο μου, σαν προταση μου φαινεται ενταξει.
Τωρα γενικως ομως εχουμε πει οτι το 10W40 ειναι γενικα ΛΑΘΟΣ λαδι για το S αλλα εμενα ειναι μια χαρα. Αλλιως πας σε 5W40 και εισαι κομπλε!
Originally Posted by actinf,May 20 2009, 03:12 PM
Eddie, sxetika me to Motul 300V exoume yper-analisei oti DEN kanei gia kathimerini xrisi......
Originally Posted by eddiex,May 20 2009, 03:12 PM
Αλλα γενικως για καλοκαιρακι και ζεστους μηνες μου εχουν πει να βαζω λιγο λεπτοτερα λαδακια λογο της θερμοκρασιας. Συγνωμη αν κανω λαθος απλα ετσι μου εχουν πει και για το μηδενικο μυαλο μου, σαν προταση μου φαινεται ενταξει.
Originally Posted by eddiex,May 20 2009, 03:13 PM
Το S μου δεν ειναι για καθημερινη χρηση και βγαινει μονο ΣΚ με καλο καιρο. Δεν παω πιστα αλλα ουτε Αθηνα κεντρο ειναι. Οποτε?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως ειναι λαθος σε καθε αλλαγη λαδιων να βαζετε και διαφορετικο λαδι. Δεν σας καταλαβαινω και βασικα ποτε δεν καταλαβα αυτη τη λογικη. Να κερδισετε τι δηλαδη? Εργο σε ιπποδυναμη δηλαδη)? Μειωση καυσης λιπαντικου? Πτωση θερμοκρασιας στο κινητηρα (αλλο φρουτο αυτο)?
Απο ελαιολαδο παντως εχω αφθονο και ειναι πολυ αγνο και εξτρα παρθενο.
Απο ελαιολαδο παντως εχω αφθονο και ειναι πολυ αγνο και εξτρα παρθενο.
Ktlba, sorry gia to confusion mou theodosh, thx gia tis plurofories sou, alla kai egw exw diabasei mexri na xreiastw na scrape my eyes off the screen me spatula. 
Exei dikio o actinf. Kalokairina, theleis pio thick ladi. Egw kataliksa na rotisw ton FUN ti proteinei, kai mou eipe 5w40 olon ton kairon. Kai emena mou fainetai logiko auto, tou rotisa kurios gia bebaiosh. To diko mou pianei vtec kathe, ma KATHE mera, an kanei diafora auto...

Exei dikio o actinf. Kalokairina, theleis pio thick ladi. Egw kataliksa na rotisw ton FUN ti proteinei, kai mou eipe 5w40 olon ton kairon. Kai emena mou fainetai logiko auto, tou rotisa kurios gia bebaiosh. To diko mou pianei vtec kathe, ma KATHE mera, an kanei diafora auto...