Μείωση κατανάλωσης καυσίμου
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1320099224' post='21116921
Αλλα επειδη δεν ειχε τιποτα καλυτερο

Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1320089727' post='21116309
Τι updates βρε..αφού του το έκλεψαν..

Μ@λ@κ1α μου...

Ρε συ κάτι άσχετο (με το τοπικ) αλλά σχετικό με το ποστ σου, την Τετάρτη που μας πέρασε ανέβαινα σχετικά αργά προς Σχιστό Περάματος.
Με το που ξεκιναω από το φανάρι κοντά στα ξενοδοχεία μετά από 2 χλμ περίπου βλέπω δεξιά container και νταλίκα να φορτώνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Μέσα στα container υπήρχαν S2000 χωρις πινακίδες. Πρόλαβα να δω ένα κόκκινο, ένα ασημί και ένα γκρι (νομίζω ή μαύρο) όλα με κουκούλα με τζάμι
Μέχρι να κάνω αναστροφή και να ξαναπεράσω να τσεκάρω ξανά τι γίνεται, η νταλίκα είχε εξαφανιστεί

με το συμπαθειο ετσι..
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1320089727' post='21116309

Μ@λ@κ1α μου...

Ρε συ κάτι άσχετο (με το τοπικ) αλλά σχετικό με το ποστ σου, την Τετάρτη που μας πέρασε ανέβαινα σχετικά αργά προς Σχιστό Περάματος.
Με το που ξεκιναω από το φανάρι κοντά στα ξενοδοχεία μετά από 2 χλμ περίπου βλέπω δεξιά container και νταλίκα να φορτώνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Μέσα στα container υπήρχαν S2000 χωρις πινακίδες. Πρόλαβα να δω ένα κόκκινο, ένα ασημί και ένα γκρι (νομίζω ή μαύρο) όλα με κουκούλα με τζάμι
Μέχρι να κάνω αναστροφή και να ξαναπεράσω να τσεκάρω ξανά τι γίνεται, η νταλίκα είχε εξαφανιστεί

Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1320093393' post='21116546
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1320089727' post='21116309']

Μ@λ@κ1α μου...

με το συμπαθειο ετσι..
[/quote]
Αστα ρε Αλεξανδρε, μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα...
Import-Export και κοντεψε να μας παρει το πρωι