Μείωση κατανάλωσης καυσίμου
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1320093393' post='21116546
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1320089727' post='21116309']
Τι updates βρε..αφού του το έκλεψαν..

Μ@λ@κ1α μου...

Ρε συ κάτι άσχετο (με το τοπικ) αλλά σχετικό με το ποστ σου, την Τετάρτη που μας πέρασε ανέβαινα σχετικά αργά προς Σχιστό Περάματος.
Με το που ξεκιναω από το φανάρι κοντά στα ξενοδοχεία μετά από 2 χλμ περίπου βλέπω δεξιά container και νταλίκα να φορτώνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Μέσα στα container υπήρχαν S2000 χωρις πινακίδες. Πρόλαβα να δω ένα κόκκινο, ένα ασημί και ένα γκρι (νομίζω ή μαύρο) όλα με κουκούλα με τζάμι
Μέχρι να κάνω αναστροφή και να ξαναπεράσω να τσεκάρω ξανά τι γίνεται, η νταλίκα είχε εξαφανιστεί

[/quote]
Χρησταρα μου τι αλλο να σου πω, οτι διαβασες
Ρε πάμε καλά!!!!!! Μέσα στην μέση της λεωφόρου Σχιστού φορτώναν αυτοκίνητα χωρις πινακίδες σε κοντεινερ ανενόχλητοι??!?!?!?!?!?!
΄
Αμερική έχουμε γίνει!!!! Μου θυμίζει την ταινία 60 seconds!!!!!
Και φυσικά οι μπλέ άφαντοι (ή απλά συνένοχοι με την απραξία τους)!!!! Κρίμα
΄Αμερική έχουμε γίνει!!!! Μου θυμίζει την ταινία 60 seconds!!!!!
Και φυσικά οι μπλέ άφαντοι (ή απλά συνένοχοι με την απραξία τους)!!!! Κρίμα
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1320132357' post='21118061
[quote name='S2johnyK' timestamp='1320093393' post='21116546']

Μ@λ@κ1α μου...

Ρε συ κάτι άσχετο (με το τοπικ) αλλά σχετικό με το ποστ σου, την Τετάρτη που μας πέρασε ανέβαινα σχετικά αργά προς Σχιστό Περάματος.
Με το που ξεκιναω από το φανάρι κοντά στα ξενοδοχεία μετά από 2 χλμ περίπου βλέπω δεξιά container και νταλίκα να φορτώνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Μέσα στα container υπήρχαν S2000 χωρις πινακίδες. Πρόλαβα να δω ένα κόκκινο, ένα ασημί και ένα γκρι (νομίζω ή μαύρο) όλα με κουκούλα με τζάμι
Μέχρι να κάνω αναστροφή και να ξαναπεράσω να τσεκάρω ξανά τι γίνεται, η νταλίκα είχε εξαφανιστεί

[/quote]
Χρησταρα μου τι αλλο να σου πω, οτι διαβασες

[/quote]
Κοιτάξτε στο post του κούνελου που ο Valiant είδε προφανώς το αυτοκίνητό του την ημέρα που το κλέψανε να βγαίνει στη έξοδο προς Αιγάλεω
Αν ηταν στη μεση του δρομου πιστεψε με θα ειχα δει πολλα περισσοτερα πραγματα και μαλιστα οχι μονο εγω.

Πέρα από την πλάκα πάντως για να καταφέρω να δω τις ΑΡ2 κwλ@ρ3ς των Honda έπρεπε να μην κοιταω τον δρόμο για κάποια μέτρα.
Δηλαδή εάν κάποιος δεν δώσει προσοχή περναει αέρα.
Είπαμε είναι προκλητικοί ... αλλά πόσο πια..

Αν ήταν να πάρουν το δρόμο τους σαν ανταλλακτικά θα είχαν ήδη γίνει από εδώ και θα έφευγαν έτσι. Δε νομίζω.
Απλά στις βαλκανικές χώρες δίνουν τις "παραγγελίες" τους και τα αυτοκίνητα "ψωνίζονται" από εμάς..
Απλά στις βαλκανικές χώρες δίνουν τις "παραγγελίες" τους και τα αυτοκίνητα "ψωνίζονται" από εμάς..