ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εγω ρε Μανο δεν ειπα κατι τετοιο, οτι δεν εισαι μαμα δηλαδη. Ειπα οτι μονο και με την εξατμηση που κανει τοσο θορυβο ο αλλος δεν δεχεται αυτο που λες. Οσο για τα αλογα της εξατμισεις, τριχες. Δεν παιρνουμε τπτ, αλλα οι αλλοι δεν ξερουν απο S. Αμα δεν το εχεις δεν το ξερεις!
Αχ, δεν μπορώ να ακούω κηρύγματα για αξιοπρέπεια τέτοια ώρα, έλεος.
Κόντρα έβαλες φίλε Μάκη, ή θα έχανες ή θα κέρδιζες.
Τι σημασία έχει πραγματικά τι σου είπε μετά ο Μάνος; Ή μήπως δεν είδες την εξάτμιση (ή δεν την άκουσες); Ρε παιδιά, ώρες ώρες κάνετε λες και είστε χτεσινοί. Έλεος.
Μάκη το αμάξι σου σκοτώνει, τουλάχιστον στην ευθεία από ότι φαντάζομαι, χωρίς να υπονοώ ότι δεν στρίβει, απλά αν στρίψεις με πισωκίνητο και δει S μετά θα θες κάτι σε Lotus ή Porsche για να ενθουσιαστείς, άντε και καμιά Μ3. Κοίτα να το φχαριστιέσαι και στις κόντρες και όπου θες αλλά μην κάνεις σα μικρό παιδί.
Μάνο παλιόπαιδο έτσι και σε πετύχω θα σε γδάρω, βρωμόπαιδο. Ψεματάρη και παλιοχαρακτήρα.
Κόντρα έβαλες φίλε Μάκη, ή θα έχανες ή θα κέρδιζες.
Τι σημασία έχει πραγματικά τι σου είπε μετά ο Μάνος; Ή μήπως δεν είδες την εξάτμιση (ή δεν την άκουσες); Ρε παιδιά, ώρες ώρες κάνετε λες και είστε χτεσινοί. Έλεος.
Μάκη το αμάξι σου σκοτώνει, τουλάχιστον στην ευθεία από ότι φαντάζομαι, χωρίς να υπονοώ ότι δεν στρίβει, απλά αν στρίψεις με πισωκίνητο και δει S μετά θα θες κάτι σε Lotus ή Porsche για να ενθουσιαστείς, άντε και καμιά Μ3. Κοίτα να το φχαριστιέσαι και στις κόντρες και όπου θες αλλά μην κάνεις σα μικρό παιδί.
Μάνο παλιόπαιδο έτσι και σε πετύχω θα σε γδάρω, βρωμόπαιδο. Ψεματάρη και παλιοχαρακτήρα.
Mε αφορμή τα παραπάνω θελω να πω οταν ενα βράδυ στη βαρκίζης ο Μάνος ανοιγε με τα Bmw εγώ άνοιγα από πίσω για να δω τις καρότσες που έριχνε στις μπεμπες... Το αμάξι το Μάνου πάει καλά αλλά το ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΛΑ....με καμία δυναμη δε θα το έλεγα "βελτιωμενο" με την έννοια ότι έχει πάρει άλογα στη ποσότητα που πιστεύουν καποιοι...το ότι ακουγεται δυνατο δεν έχει να λεει...ο Μάνος δεν έχει λόγο να πει ψέματα για το τι έχει κανει στο Σάκη του. Απλά με OPC το S μαμά είναι μπροστά φυσικά, εχει τύχει να ανοίξω...τωρα αν είναι 300 άλογα ειναι άλλη ιστορια αλλα μαμά ειναι πίσω μπορει όχι 5 αμάξια αλλά πίσω...
Πάντως χωρίς πλάκα άδειο ρεζερβουάρ , ελαφρύς οδηγός, , καλές αλλαγές μπορούν να κάνουν διαφορά μεγάλη ιδικά με τον Sakι μας που δεν είναι και τέρας ροπής.
Άντε Μάνο από Οκτώβρη σου δίνω και το e manage σε συμβολική τιμή να φύγεις καρφί για tuning.
Άσε που μπορεί να έχουν ξεχαστεί και μερικά άλογα από το μοτέρ μου εκεί μέσα
Άντε Μάνο από Οκτώβρη σου δίνω και το e manage σε συμβολική τιμή να φύγεις καρφί για tuning.
Άσε που μπορεί να έχουν ξεχαστεί και μερικά άλογα από το μοτέρ μου εκεί μέσα
Τι να κάνω ρε Αντώνη για να με πιστέψουν. Είμαι κοντράκιας το παραδέχομαι αλλά στο S μου αυτά φοράω, έλεος δηλαδή...
Φαντάσου να είχα και τα δεκαεξάρια επάνω..
Και ανοίξαμε δύο φορές, όχι μία και η διαφορά ίδια περίπου...
Καταλαβετέ το όλοί όσοι διαβάζετε αυτες τις σελίδες και δεν έχετε S2000
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.
Όλοι όσοι ανοίγω αυτό μου λένε μετά. "Τα S τα έχω εύκολα"
Ας σταματήσει κάποια στιγμή αυτό.
Και δεν εννοώ εσένα Μακη με το OPC γιατι οπως σου είπα φανηκες εντάξει άτομο.
Αυτά....
Φαντάσου να είχα και τα δεκαεξάρια επάνω..
Και ανοίξαμε δύο φορές, όχι μία και η διαφορά ίδια περίπου...
Καταλαβετέ το όλοί όσοι διαβάζετε αυτες τις σελίδες και δεν έχετε S2000
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.
Όλοι όσοι ανοίγω αυτό μου λένε μετά. "Τα S τα έχω εύκολα"
Ας σταματήσει κάποια στιγμή αυτό.
Και δεν εννοώ εσένα Μακη με το OPC γιατι οπως σου είπα φανηκες εντάξει άτομο.
Αυτά....
ΟΚ ΠΑΙΔΕΣ ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ@Λ@ΚΙ$ΤΙΚ@ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΗΞΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (6000-7000) ΜΕ S2000 ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ (2 ΑΜΑΞΙΑ). ΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ENERGETIC SORRY ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΣΙΓΟΥΡΑ BEBAIA .... ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ! ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ COFFEE!!!
CU
ΠΑΝΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΗΞΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (6000-7000) ΜΕ S2000 ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ (2 ΑΜΑΞΙΑ). ΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ENERGETIC SORRY ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΣΙΓΟΥΡΑ BEBAIA .... ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ! ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ COFFEE!!!
CU
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποτε καλα λεω στους κατοχους S2000 οτι το οχημα τους ειναι το πιο αργο αυτοκινητο και δε μ'ακουνε τοσες φορες. Σας τα εχω πει παιδια ξανα, σαν τα RX-8 που ονομαζονται V-tec killers (μαλλον το vtec του CRV μου θα λενε που ειναι 2000cc-150hp).
2 αμάξια δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό αποτέλεσμα για μαμά. Πολλοί πιστεύω εχουν συναντήσει Opc..απλά με σωστή κόντρα δεν έχει επαφή. Από ξένο τύπο τωρα ειδα ότι το ΟPC στο 0-1000 ειναι 3 δεύτερα πίσω...αυτό κάτι λεει. Επίσης Το κιβώτιο του οπελ είναι αρκετά μακρύ σε σχεση με του S και είναι και 100 κιλά πιο βαρύ. Απλά κατα την άποψή μου σωστή είναι η κόντρα μόνο από σταση για να αντισταθμιστεί η ροπή του τούρμπο...
Originally Posted by energetic,Sep 19 2007, 02:02 PM
Οποτε καλα λεω στους κατοχους S2000 οτι το οχημα τους ειναι το πιο αργο αυτοκινητο και δε μ'ακουνε τοσες φορες. Σας τα εχω πει παιδια ξανα, σαν τα RX-8 που ονομαζονται V-tec killers (μαλλον το vtec του CRV μου θα λενε που ειναι 2000cc-150hp). 

Σημείωση προς όλους τους κοντράκιδες και τους επίδοξους κοντρακιδες (ΜΑΚΗ αυτό δεν πάει για σένα
):Μην έχετε την λανθασμένη αντίληψη ότι επειδή το S είναι 8 ετίας είναι αργό και θα το περάσετε από πάνω...γιατι στο τέλος της κόντρας θα ψάχνετε για λέφτά να αγοράσετε μεγαλύτερη τουρμπίνα ή άλλο αμάξι. Πολλοί είχαν την ανωτέρω αντίληψη και πεσανε σε κατάθλιψη..μην κάνουμε πλούσιους τους ψυχολόγους δεν κάνει...(αφιερωμένο στα Z43.0 kai 3.0si και σε άλλα πολλά αυτά μου ήρθαν στο νου Μάνο....
)