ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Το έχουμε πει τόσες φορές γι'αυτό το έρμο το S. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο και για να κινηθείς γρήγορα χρειάζεται αρκετή εξάσκηση γιατί αλλιώς φλερτάρεις με τον φανοπειό. Σε μια ευθεία είναι καθοριστικό το πόσο γρήγορα γίνονται οι αλλαγές αφού έτσι οι στροφές διατηρούνται όσο πιο ψηλά γίνεται κι έχεις μ' αυτό τον τρόπο περισσότερη διαθέσιμη δύναμη. Το συγκεκριμένο περιστατικό με το παιδί με το OPC που είχε ανοίξει στο παρελθόν με τόσα άλλα S δείχνει για μια ακόμη φορά ότι το αποτέλεσμα της κόντρας μεταξύ δύο αυτοκινήτων δεν δείχνει πάντα όλη την αλήθεια για την διαφορά μεταξύ των αυτοκινήτων καθώς αυτή πολλές φορές καθορίζεται από την ικανότητα των ίδιων των οδηγών.
Με τον Δημήτρη έχω ανοίξει και στο παρελθόν από ρολλαριστές και η διαφορά απ' ότι θυμάμαι ήταν αρκετά μεγάλη αλλά από στάση που παίζει ρόλο η εκκίνηση μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ελαφρώς διαφορετικό υπέρ του ενός ή του άλλου. Πάντως αν είναι να γίνει να το κανονίσουμε σε μέρος με καλή άσφαλτο γιατί σε σαπουνάδες όπως είναι στην Βουλιαγμένης κάθε προσπάθεια για καλή εκκίνηση θα είναι άσκοπη...άσε που ταλαιπωρείς χωρίς λόγο και τ' αυτοκίνητο. Μάνο πάντως θα είχε ενδιαφέρον νομίζω ν'ανοίξεις κι εσύ με τον Δημήτρη γιατί απ' οτι βλέπω τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματά σας είναι πάρα πολύ καλά. Θανάση όσο και καλύτερα από εσένα να πηγαίνει ο Μάνος 5 αυτοκίνητα διαφορά μεταξύ 2 όμοιων αυτοκινήτων είναι κατά την γνώμη μου πολύ μεγάλη. Μήπως να κάνεις καμία συμπιεσομέτρηση να δεις τι γίνεται μέσα στους κυλίνδρους? Με άλλα S τι κάνεις? Γιατί αν είσαι κι απ' αυτούς τόσο πίσω τότε κάτι τρέχει με το αυτοκίνητό σου.
Με τον Δημήτρη έχω ανοίξει και στο παρελθόν από ρολλαριστές και η διαφορά απ' ότι θυμάμαι ήταν αρκετά μεγάλη αλλά από στάση που παίζει ρόλο η εκκίνηση μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ελαφρώς διαφορετικό υπέρ του ενός ή του άλλου. Πάντως αν είναι να γίνει να το κανονίσουμε σε μέρος με καλή άσφαλτο γιατί σε σαπουνάδες όπως είναι στην Βουλιαγμένης κάθε προσπάθεια για καλή εκκίνηση θα είναι άσκοπη...άσε που ταλαιπωρείς χωρίς λόγο και τ' αυτοκίνητο. Μάνο πάντως θα είχε ενδιαφέρον νομίζω ν'ανοίξεις κι εσύ με τον Δημήτρη γιατί απ' οτι βλέπω τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματά σας είναι πάρα πολύ καλά. Θανάση όσο και καλύτερα από εσένα να πηγαίνει ο Μάνος 5 αυτοκίνητα διαφορά μεταξύ 2 όμοιων αυτοκινήτων είναι κατά την γνώμη μου πολύ μεγάλη. Μήπως να κάνεις καμία συμπιεσομέτρηση να δεις τι γίνεται μέσα στους κυλίνδρους? Με άλλα S τι κάνεις? Γιατί αν είσαι κι απ' αυτούς τόσο πίσω τότε κάτι τρέχει με το αυτοκίνητό σου.
Originally Posted by eddiex,Sep 19 2007, 02:25 PM
Και Z4 3.0si? 276 δεν ειναι αυτο? Παδια ας μην τα παραλεμε... Εκτος αμα εννοουμε για βελτιωμενα S.
@Τασέας : ο Μάνος ψεκάζει και μας πουλάει φουμαρα ότι είναι μαμά κλπ
s2000 - opel gt - corsa opc
0 - 80 km/h 4,4 s 4,3 s 5,2 s
0 - 100 km/h 6,2 s 6,3 s 7,3 s
0 - 140 km/h 11,2 s 11,5 s 13,5 s
0 - 160 km/h 14,6 s 15,6 s 17,8 s
0 - 180 km/h 19,2 s 20,2 s 24,4 s
pigi: http://www.einszweidrei.de/
0 - 80 km/h 4,4 s 4,3 s 5,2 s
0 - 100 km/h 6,2 s 6,3 s 7,3 s
0 - 140 km/h 11,2 s 11,5 s 13,5 s
0 - 160 km/h 14,6 s 15,6 s 17,8 s
0 - 180 km/h 19,2 s 20,2 s 24,4 s
pigi: http://www.einszweidrei.de/
DS2000 apla patinaro
paw gia disko-plato opote mporesw.To ekapsa apo m@l@ki@ 2 fores kai mesa se ena xrono tha einai h 2h allagh diskou pou tha kanw.Ayto pou den kserw einai an xreiazete na allaksw mono ton disko h kai plato.
paw gia disko-plato opote mporesw.To ekapsa apo m@l@ki@ 2 fores kai mesa se ena xrono tha einai h 2h allagh diskou pou tha kanw.Ayto pou den kserw einai an xreiazete na allaksw mono ton disko h kai plato.